به گزارش نماینده محسن رهامی در گفتوگو با ایسنا، دربارهی نحوهی ارتباط شورای هماهنگی جبهه اصلاحات و شورای مشورتی رئیس دولت اصلاحات گفت: شورای هماهنگی جبهه اصلاحات از مجموعه احزاب اصلاح طلبی تشکیل شده که از وزارت کشور رسما پروانه فعالیت داشته اما شورای مشورتی مجموعهای از نیروهای اصلاحطلبی است که به عنوان اشخاص حقیقی فعالیت میکنند.
وی در ادامه افزود: در شورای مشورتی تعدادی از دبیران کل احزاب حضور دارند اما آنها به عنوان یک شخص حقیقی در این شورا حضور یافته و این نوع شورا نقش اتاق فکر و مشورت و همفکری اصلاحطلبان را داراست. بنابراین باید این دو شورا را از هم تفکیک کرد. یک شورا متشکل از مشاوران رئیس دولت اصلاحات و دیگری احزاب اصلاح طلب است.
رهامی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: شورای مشورتی در انتخابات سال ۹۲ به اصلاح طلبان بسیار کمک کرد و موجب انسجام اصلاح طلبان و کنارهگیری محمدرضا عارف به نفع حسن روحانی شد. این دو شورا مکمل یکدیگر بوده اما اگر بخواهند در کار همدیگر دخالت کنند ممکن است نوعی تعارض ایجاد شود.
دبیر کل انجمن اسلامی مدرسین دانشگاهها با بیان اینکه ما تلاش میکنیم این دو شورا به یکدیگر نزدیک شوند، گفت: ما با جریان منسوب به دکتر عارف، روحانی، هاشمی و ناطق نوری جلسه داشته و سعی میکنیم نظرات احزاب اصلاح طلب را با نظرات شورای مشورتی نزدیک کنیم. ما این تلاش را در انتخابات ۹۲ داشتیم و درآن مقطع هیچگونه تعارضی نیز بین این دو شورا پیش نیامد. اکنون نیز با همین رویکرد تلاش خود را میکنیم تا خود را با مجموعه دکتر عارف و دولت و احزاب مستقل نزدیک کنیم. مهم این است که خروجی جریانهای اصلاحات مستقل و میانهرو و معتدل یک لیست واحدی در انتخابات باشد.
این فعال سیاسی اصلاح طلب در ادامه خاطر نشان کرد: البته ما از نظرات چهرههای شاخص اصلاح طلب نیز استفاده میکنیم و معتقدیم نباید احزاب و چهرههای حقیقی را در منافات با هم دید. نشان دادن تعارض میان شورای مشورتی و شورای هماهنگی جبهه اصلاحات فقط به تعارضات دامن زده و موجب ایجاد شکاف در بدنه اصلاحات میشود. من در شورای مشورتی نیز به عنوان یک فرد حضور دارم. ما در انتخابات ۹۲ تلاش کردیم از یک طرف با احزاب و از سوی دیگر با شورای مشورتی هماهنگ باشیم.
دبیر کمیته انتخابات شورای هماهنگی جبهه اصلاحات با بیان این که هنگامی که کمیته انتخابات شورای هماهنگی اصلاحات به راه افتاد من نزد آقایان هاشمی و خاتمی رفتم و به آنها گفتم که در این کمیته نمایندگانی داشته باشند، اظهار کرد: آقای هاشمی نمایندهای نفرستاد اما ما گزارشها را به صورت هفتهای به ایشان میدادیم. اما آقای خاتمی نمایندگانی از جمله دکتر نجفی، معصومه ابتکار، احمد مسجد جامعی، مرتضی مبلغ و آذر منصوری را به کمیته انتخابات فرستاد و بدین وسیله میان شورای مشورتی و شورای هماهنگی جبهه اصلاحات هماهنگی به وجود آمد.
رهامی در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: رئیس دولت اصلاحات معتقد است شورای مشورتی نباید موجب تضعیف احزاب شود. من هم معتقدم در ادامه این مسیر تعارض آن چنانی پیش نخواهد آمد. ما جلسات مستمری با آقای موسوی لاری داریم تا مشکلات احتمالی را حل کنیم. البته من معتقدم عنوان شورای راهبردی اصطلاح درستی نیست زیرا شورای مشورتی یک کمیته راهبردی دارد که در آنجا دربارهی سیاستهای راهبردی اصلاح طلبان و چگونگی وحدت میان آنها تصمیمگیری میشود. سپس تصمیمات از این کمیته به شورای مشورتی ارسال میشود.
رهامی در ادامه تاکید کرد: آقای موسوی لاری که مسئول کمیته راهبردی شورای مشورتی هستند در مصاحبههای خود گفتهاند که دنبال کار حزبی و تشیکلاتی نیستند و نمیخواهند جای احزاب را بگیرند ما اگر با همین رویکرد حرکت کنیم انسجام اصلاحطلبان بیشتر میشود.
وی در پایان گفت: در انتخابات شورای شهر با هماهنگی که به وجود آمد اصلاح طلبان در تهران یک لیست ارائه کردند. ما این بار هم تلاش میکنیم با حمایت احزاب اصلاح طلب و چهرههای شاخص اصلاح طلب به این هماهنگی میان اصلاح طلبان برسیم و لیست واحد در تهران ارائه کنیم.