به گزارش نماینده سعید جلالی - نویسنده سریالهایی چون «آوای باران»، «دردسرهای عظیم» و «آخرین سلطان» - در گفتوگو با خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا، ویژه برنامه شبکه سه را به لحاظ جذابیت در انتخاب مهمان پیشگامتر از سایر شبکههای تلویزیونی عنوان کرد و در عین حال گفت: ویژه برنامه تحویل سال شبکه یک نیز که با حضور علی ضیا و پژمان جمشیدی اجرا شد، جذاب بود و فکر میکنم دو شبکه یک و سه نسبت به سایر شبکهها بهتر عمل کردند.
این نویسنده درباره اجرای احسان علیخانی هم گفت: احسان علیخانی نسبت به سال گذشته پختهتر آمد.
او در ادامه گفت: این مجری سال گذشته خیلی به چشم نیامد، ولی امسال حداقل در یکی دو مورد در بخش انتخاب مهمان از جمله حضور کیروش، محسن تنابنده و همچنین حضور خانواده مرتضی پاشایی در برنامه موفق عمل کرد.
وی سپس دربارهی اجرای علی ضیا و پژمان جمشیدی در ویژه برنامه تحویل سال «اینجا آینده» نیز گفت: بخشهایی از ویژه برنامه تحویل سال شبکه یک به دلیل ارتباطی که بین علی ضیا و پژمان جمشیدی ایجاد شده بود، بامزه بود. این برنامه همچنین به جهت اینکه کمی خودمانی بود جذاب شده بود و در مقایسه با سایر شبکهها از جمله شبکه دو و پنج که فضایی دور از لحظات سال تحویل داشتند، خودمانیتر و جذابتر بود.
او البته عنوان کرد: شاید سیاست تلویزیون این بوده است که برنامه تحویل سال در دو شبکه، کمی اجتماعیتر باشد و برنامههای شبکههای دیگر رسمیتر پخش شوند.
این فیلمنامهنویس در بخش دیگری از گفتوگوی خود، کلیپهای پخششده از برنامهی سال تحویل «بهار نارنج» با اجرای احسان علیخانی را متفاوتتر از سایر برنامهها عنوان کرد و گفت: شبکه سه به لحاظ تنوع آیتم، بهتر از شبکه یک بود. به ویژه کلیپ مربوط به فضای مجازی که هم جنبه طنز داشت و هم به معضل جامعه پرداخته بود.
سعید جلالی در پایان ضمن گفتن خسته نباشید به سازندگان برنامههای تحویل سال، عنوان کرد: داشتن آنتن زنده آن هم در ساعات بالا کار بسیار سختی است و من به همه سازندگان برنامههای تحویل سال خسته نباشید میگویم.
او یادآور شد که در نقد این برنامهها انصاف هم باید رعایت شود.
شبکههای مختلف تلویزیونی در لحظه تحویل سال، برنامههای مختلفی از جمله «اینجا آینده»، «بهار در خانه»، «بهار نارنج»، «دستت را میبوسم»، «فرش بهشت» و «هفت سلام» را پخش کردند.