به گزارش نماینده به نقل از ایرنا، در این دور از مذاکرات نیز همچون دو دور گذشته، علی اکبر صالحی رییس سازمان انرژی اتمی حضور دارد. ریاست هیات ایران نیز به عهده محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه است.
از عصر امروز مذاکرات در لوزان با حضور سید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی معاونان وزیر خارجه ایران، هلگا اشمید معاون هماهنگ کننده سیاست خارجی اتحادیه اروپا و نیز وندی شرمن معاون جان کری در امور سیاسی آغاز می شود.
قرار است فردا دوشنبه ظریف به دعوت فدریکا موگرینی هماهنگ کننده سیاست خارجی اتحادیه اروپا به بروکسل مقر این اتحادیه برود و نشستی ویژه با وزیران اروپایی عضو ۱+۵، فرانک والتر اشتاین مایر، فیلیپ هاموند و لوران فابیوس داشته باشد.
همچنین در این روز، معاونان وزیران خارجه ایران و آمریکا به همراه اشمید، صالحی و ارنست مونیز وزیر انرژی آمریکا به مذاکرات خود ادامه خواهند داد تا این که در روز سه شنبه ظریف به آن ها ملحق خواهد شد.
انتظار می رود این دور از گفت و گو ها تا ۲۹ اسفند به طول بینجامد.
سایت وزارت خارجه آمریکا فهرست تیم مذاکره کننده این کشور در این دور از مذاکرات را اعلام کرده که شامل جان کری وزیرخارجه، ارنست مونیز وزیر انرژی، وندی شرمن معاون وزیر خارجه در امور سیاسی، رابرت مالی مدیر ارشد در امور ایران، عراق و کشورهای حاشیه خلیج فارس در شورای امنیت ملی آمریکا، جیمز تیمبل دستیار ارشد معاون وزیرخارجه امریکا در امور کنترل تسلیحات و امنیت بین المللی، پل اروین مدیر منع اشاعه در شورای امنیت ملی آمریکا، کریستوفر بکمیر معاون هماهنگ کننده در سیاست تحریم ها در وزارت خارجه آمریکا می شود.
کوین ویال مدیر دفتر پادمان های هسته ای بین المللی در اداره امنیت هسته ای ملی وزارت انرژی آمریکا، فلیسیا سویندلز دستیار ارشد سیاست تحریم ها در دفتر کنترل دارایی های خارجی در وزارت خزانه داری آمریکا، نیوئل های اسمیت معاون مشاور حقوقی وزارت خارجه آمریکا، جاشوا بلک رئیس واحد تحریم ها و مبارزه با تروریسم در هیات دیپلماتیک آمریکا در سازمان ملل، آلن ایر سخنگوی فارسی زبان وزارت خارجه آمریکا، مارک اپلتون دستیار ویژه وزیر امور انرژی و جولیا جاکوبی دستیار ویژه شرمن از دیگر اعضای تیم مذاکره کننده آمریکا هستند.
این مذاکرات که برای رسیدن به یک توافق جامع درباره فعالیت های صلح آمیز هسته ای جمهوری اسلامی ایران بر اساس توافق ژنو در سوم آذر ۱۳۹۲(۲۴ نوامبر ۲۰۱۳) و تمدید هفت ماهه آن انجام می شود، با حضور پرشمار نمایندگان رسانه ها و شبکه های خبری بین المللی و همچنین توجه ویژه کارشناسان سیاسی رصد می شود.