شناسهٔ خبر: 86120 - سرویس سیاست

مقیمی:

دولت از احزاب شناسنامه دار حمایت می کند

مقیمی معاون سیاسی وزیر کشور گفت: احزابی که شناسنامه‎دار هستند و طبق قانون می‎‎توانند فعالیت کنند همه آنها بدون توجه به این که مربوط به چه جناحی هستند، طبق قانون اجازه دارند در کشور فعالیت سیاسی کنند و ما به عنوان دولت باید از آنها پشتیبانی کنیم.

به گزارش نماینده به نقل از ایسنا، "محمدحسین مقیمی" در آخرین شورای اداری استان یزد در سال جاری با اشاره به آرای مردم به دولت تدبیر و امید در ۲۴ خرداد ۹۲، گفت: مردم به مسیر جدیدی آری گفتند و رئیس‌جمهور خود را انتخاب کردند، رییس جمهوری که با شعار اعتدال به صحنه انتخابات آمد و با نگاه به تدبیر و امید مردم را به پای صندوق‏‏‌های رأی دعوت و رأی اکثریت را از آن خود کرد.

وی همچنین با اشاره به قول‎‎های رییس جمهور در جریان تبلیغات انتخاباتی به مردم، اظهار کرد: رییس جمهور پس از انتخاب از سوی مردم و دریافت حکم تنفیذ، با ملت شریف و متدین ایران عقدی را منعقد کرد و تعهداتی را نسبت به مردم برای خود قرار داد و با تشکیل دولت و گرفتن رأی اعتماد از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی فعالیت خود را آغاز کرد تا بتواند تعهداتی را که با مردم داشت و قول و قرارهایی که با مردم گذاشته بود را به سرانجام برساند.

مقیمی تاکید کرد: این قول و قرارها باید توسط دولت و توسط دولتمردان در استانها به نتیجه برسد و امیدی که در دل مردم جهت بهتر شدن شرایط اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی کشور ایجاد شده، می‎‎بایست توسط کارگزاران دولت و با کمک و با پشتیبانی مردم به نتیجه برسد.

معاون سیاسی وزیر کشور با بیان این نکته که مقام معظم رهبری از همه دولت‏‏‌ها همیشه حمایت کردند و از دولت دکتر روحانی به هر مناسبتی که پیش آمده پشتیبانی و تأییدات لازم را فرموده‏‏‌اند که جای قدردانی دارد، گفت: امروز وظایفی برعهده تک تک ما قرار دارد که بایستی از فرصت حداکثر استفاده را برای خدمت به این مردم ببریم و کارهایی که بر عهده‎‎مان گذاشته شده است را به نحو شایسته و مطلوب به انجام برسانیم، البته شرایط، هم از نظر داخلی و هم از نظر بین‏‏‌المللی و خارجی شرایط خاصی است.

این مقام مسئول ادامه داد: در شرایطی که دشمنان انقلاب اسلامی همه تلاش خود را به کار می‎‎گیرند و تهدیدها و محدودیت‎‎ها برقرار است و از آن طرف عوامل آنها همانند داعش و بقیه در شرق و غرب کشور ما فعالیت‏‏های گسترده‎ای را انجام می دهند، دولت می بایست به فکر برقراری امنیت مرزها و داخل مرز و خارج از مرزها باشد و خوشبختانه با اتخاذ سیاست‎‎های صحیح و خردمندانه و با مجموعه تلاش‎هایی که نظام به عمل آورد، توانستیم در مقابله با فعالیت‎‎هایی که توسط این گروهک‎‎ها در اطراف مرزهای ما انجام می‎شود به خوبی مقابله کنیم.

وی با بیان این که مشکلات بسیار جدی در اطراف مرزهای ماست که می‎‎تواند اثرات داخلی خود را هم داشته باشد، تصریح کرد: خوشبختانه مجموعه نظام و به خصوص دولت برنامه‏‏ ریزی‎‎های لازم را انجام داده است و با همکاری و همدلی و همراهی که بین همه نیروهای نظام جمهوری اسلامی ایران است، توانستیم در این رابطه عملکرد بسیار قابل قبولی را داشته باشیم.

مقیمی افزود: دولت قدم‎‎های بسیار بزرگی را در رابطه با سیاست‎‎های خارجی برداشته و توانسته با اکثر کشورهای دنیا ارتباطات فعال‏‏تری را ایجاد کند و در ارتباط با ۱+۵ و مذاکراتی که انجام می‏‏‌شود، وزارت امور خارجه و دیپلمات‎‎های کشورمان به خوبی از عهده یکی از بزرگترین کارهای سیاست‎‎های خارجی برآیند.

وی اظهار کرد: در یک طرف میز مذاکره کسانی هستند که سالیان سال دنیا را غارت کردند و به یغما بردند و در هر اجلاسی که نشستند و برخاستند دیگران را تحت سیطره خود درآوردند و نتیجه مذاکرات این بوده که همیشه برد با آنها بوده و طرف مذاکره کننده همیشه باخت را به ارمغان می آورده است.

وی ادامه داد: این برای اولین بار هست که دیپلمات‎‎های ما توانستند با اقتدار از حقوق ملت ایران پاسداری کنند که صمیمانه بایستی از آنها قدردانی کنیم و از دولت که شجاعانه در این جلسات شرکت کرده و از کیان جمهوری اسلامی ایران و از حقوق مردم دفاع کرده است تشکر کنیم.

معاون سیاسی وزیر کشور خاطرنشان کرد: در ارتباط با سیاست داخلی دولت روش اعتدالی خود را دنبال می‏‏‌کند و تلاش دارد که از همه نیروهای معتدل استفاده و اقتصاد کشور را متحول نماید و در ارتباط با مسائل فرهنگی قدم‏‏های بزرگی را بردارد و همچنین تلاش می‎‎کند مشکلات اجتماعی را حل و فصل و نارسایی‎‎ها و چالش‏‏های اجتماعی را که در کشور است به حداقل برساند.

وی عنوان کرد: روزی که دولت کار خود را آغاز کرد، رشد اقتصادی منفی ۵.۶ درصد بود و با کمک و یاری مردم امروز رشد مثبت اقتصادی را داریم و امیدواریم که تا پایان سال به رشد چهار درصد برسیم که این موفقیت بسیار بزرگی است.

وی بیان کرد: دولت تورم ۴۳ درصد را به زیر ۱۶ درصد رساند که نشان‎دهنده مجموعه تلاش‎‎هایی است که دولتمردان در استان‎‎های مختلف به عمل آوردند که امروز نتیجه کار را می‌بینیم.

مقیمی تصریح کرد: وقتی قیمت نفت از ۱۴۰ دلار برای هر بشکه به زیر ۵۰ دلار می‎‎رسد، معنای آن است که ۸۰ دلار در هر بشکه سود را از دست داده‎‎ایم و در این شرایط است که اقتصاد مقاومتی را بهتر می‌توان درک کرد.

این مقام مسئول، ابلاغ سیاست‎‎های اقتصاد مقاومتی توسط مقام معظم رهبری را برای دولت یک وظیفه حتمی و به عنوان یک فعالیت جدی مدنظر دولت دانست و افزود: مدیران استانی باید برای رسیدن به اقتصادی پویا و مقاوم در مقابل همه تهدیدات و عملی کردن سیاست‎‎های اقتصاد مقاومتی توجه لازم را داشته باشند.

وی افزود: دولت برای تحقق سیاست اقتصاد بدون نفت برای اولین بار توانست ۲۰ درصد از درآمدهای نفتی کشور را خارج از بودجه جاری کشور و توسط بخش خصوصی برای سرمایه‎‎گذاری استفاده کند و این قدم بسیار بزرگی برای قطع وابستگی به نفت بود.

معاون سیاسی وزیر کشور خاطرنشان کرد: کاهش قیمت نفت کمکی برای برداشتن قدم‎‎های محکم‌تر برای نجات اقتصاد کشورمان از وابستگی به نفت است به نحوی که می‎‎تواند نفت را برای سرمایه‎‎گذاری‎‎های آینده کشور و نسل‎‎های بعدی و برای توسعه و پیشرفت کشور و هزینه‏‏‌های جاری و معمولی سوق دهد.

وی افزود: همه امید دولت این است که کارگزاران دولت در استانها برنامه‎ریزی‎‎های اساسی برای تحقق برنامه‎‎ها داشته باشند و خوشبختانه در گزارشی که استاندار یزد ارائه کردند توجه به تک تک این مسائل دیده شده است.

مقیمی گفت: امروز در سیاست‏‏های اقتصاد مقاومتی، توجه به شرکت‎‎های دانش بنیان و فناوری و نوآوری‎‎های جدید بسیار تأکید شده و خوشبختانه در استان یزد به این مهم توجه لازم شده است تا بتوانیم با توسعه شرکتهای دانش بنیان قدمهای بزرگی در امر اقتصاد بدون نفت برداریم.

این مسئول با اشاره به مشکلات و محدودیت‎‎های آبی در کشورمان، افزود: به بخش گردشگری و استفاده بهینه از منابع باید توجه بیشتری کنیم.

معاون سیاسی وزیر کشور تصریح کرد: همه امید دولت این است که کارگزاران دولت در استانها بتوانند رضایت مردم را که نهایتاً رضایت خداوند متعال است، برآورده کنند چرا که مردم نیاز به خدمت صادقانه و بدون منت دارند.

وی با اشاره به برگزاری انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری در سال آتی گفت: یکی از مهمترین کارهایی که باید این دولت انجام دهد، برگزاری این انتخابات است و خوشبختانه همه گروه‎‎ها و احزاب و مجموعه‎‎های سیاسی کشور در حال آماده شدن برای برگزاری یک انتخابات بسیار شکوهمند هستند.

وی تاکید کرد: تلاش ما به عنوان دولت باید این باشد که راه را برای همه کسانی که در خودشان این آمادگی را می بینند تا به عنوان داوطلب در انتخابات حضور پیدا کنند باز کنیم و همه تلاشمان را بکار گیریم تا مردم بتوانند به راحتی رأی خود را به صندوق بیاندازند و از امروز تلاش کنیم که امکانات دولتی و امکاناتی که از بیت المال تهیه شده و تریبون ها و همه امکاناتی که در اختیار دولت و نهادهای عمومی و نهادهای انقلابی است، له یا علیه هیچ داوطلبی به کار گرفته نشود چرا که طبق قانون این گونه اعمال خلاف است.

مقیمی گفت: رأی مردم به فرموده مقام معظم رهبری، حق الناس است و این حق الناس باید درست تبیین و در جامعه از آن صیانت شود و باید تلاش کنیم که سال آینده، سال پرنشاطی برای جامعه باشد و نشاط سیاسی را برقرار کنیم و اجازه بدهیم افراد و احزاب و گروه‎‎های سیاسی در چارچوب قانون دیدگاه‎‎های خود را مطرح و فعالیت‌های خود را ارائه دهند و مردم را برای ورود به انتخابات و انجام فعالیتهای سیاسی تشویق کنند.

معاون سیاسی وزیر کشور در پایان خاطرنشان کرد: احزابی که شناسنامه‎دار هستند و طبق قانون می‎‎توانند فعالیت کنند همه آنها بدون توجه به این که مربوط به چه جناحی هستند، طبق قانون اجازه دارند در کشور فعالیت سیاسی کنند و ما به عنوان دولت باید از آنها پشتیبانی کنیم و راه را برای فعالیت آنها باز نماییم تا نشاط سیاسی در کشور ایجاد شود.