به گزارش نماینده، داریوش اسماعیلی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتوگو باتسنیم با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر توجه به سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی از سوی مسئولان، گفت: توجه به سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی و تلاش در جهت تحقق اهداف آن باید در سرلوحه کار قوای سهگانه، به خصوص دولت و مجلس قرار گیرد.
وی با بیان اینکه همه مسئولان در قوای سهگانه باید اقتصاد مقاومتی را به عنوان استراتژی توسعهای باور کرده و به آن اعتقاد داشته باشند، افزود: تا زمانیکه مسئولان قوا هدف این سیاستها را باور نداشته باشند و آن را به عنوان یک استراتژی نپذیرند، نمیتوان به تحقق آن امیدوار بود.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس همچنین با تأکید بر اینکه اقتصاد مقاومتی با شعار و برگزاری سمینار، نشست و همایشهای گوناگون، عملی نیست، تصریح کرد: یکی از راهکارهای تحقق اهداف سیاستهای اقتصاد مقاومتی این است که قوای سهگانه، به خصوص دولت و مجلس ابتدا خودشان نسبت به کاهش هزینهها اقدام کرده و از برگزاری همایشها و سمینارهایی با همین مضمون که دارای بار مالی برای دستگاههای اجرایی است، خودداری کنند.
اسماعیلی رسیدن به اقتصاد مقاومتی و بهبود شرایط کشور را نیازمند اقدام عملی به دور از شعارزدگی و نیز در گروی همدلی مردم با مسئولان دانست و گفت: مسئولان اجرایی کشور میتوانند با اصلاح قوانین مزاحم، از طریق ارائه لوایح، به تحقق اقتصاد مقاومتی کمک کنند، البته مجلس در این زمینه آمادگی دارد تا از نظرات دولتیها، صاحبنظران و متخصصان در این حوزه استفاده کند.
وی همچنین در بخش دیگری از سخنانش بهترین راهکار در شرایط حاضر برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی را بررسی زمینههای ایجاد آن دانست و اظهار داشت: به اعتقاد بنده مدلهایی که کوچکترین سازگاری با اقتصاد مقاومتی ندارد باید هر چه سریعتر از سیستم اجرائی و قانونگذاری کشور خارج شده و جایگزین مناسبی برای آن مدنظر قرار گیرد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تأکید بر اینکه کلیگویی و انجام کارهای عادی روزمره به نام اقتصاد مقاومتی، هیچ دردی از مشکلات اقتصادی کشور رفع نمیکند، تصریح کرد: نباید به بهانه جلوگیری از قاچاق کالا، اجازه واردات بیرویه هر نوع محصولی به کشور داده شود، زیرا در صورت ادامه این روند در آینده نه چندان دور شاهد از بین رفتن تولید ملی خواهیم بود.
اسماعیلی در پایان خاطر نشان کرد: توجه به تولید فرهنگ استفاده از تولید ملی در بین نسلها و اقشار مختلف جامعه میتواند یکی از راهکارهای تحقق اهداف سیاستهای اقتصاد مقاومتی باشد، اما رسیدن به این امر با انجام کارهای روزمره امکانپذیر نیست و فقط مشکلاتی به مشکلات موجود میافزاید.