به گزارش نماینده، آیتالله هاشمی رفسنجانی پیش از ظهر امروز در دیدار معاون، مدیران و مسؤولان ارشد معاونت رفاه وزارت کار و تأمین اجتماعی، حفظ کرامت انسانی را هدف والای انقلاب اسلامی و آرمانهای امام خمینی(ره) براساس تعالیم مکتب اسلام و مذهب تشیع دانست و گفت: بعد از سالهای جنگ و در دولت سازندگی به فکر تأمین اجتماعی کاملی بودیم تا هیچکس در ایران مشکل و دغدغهای در تأمین نیازهای اولیه نداشته باشد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، خدمات بهداشتی و درمانی، مسکن، فراهم نمودن شرایط تحصیل، ایجاد شغل و بیمه بیکاری را از موارد مهم در لایحه فقرزدایی دولت سازندگی با تکمیل تأمین اجتماعی برای عموم توصیف کرد و افزود: حتی بیمه بیکاری نیز در نظر گرفته شده بود و بیشتر از آن را به همت و اراده مردم واگذار کرده بودیم تا هرکس کار بیشتری میکند در فضای رقابتی سالم درآمد بیشتری داشته باشد.
آیتالله هاشمی رفسنجانی اجرای کامل این طرح را موجب تقویت تولید و به تبع آن رونق اقتصادی کشور خواند و گفت: در آن صورت صرف هزینههای مدیریتی کشور برای مسائل روزمره، به سیاستهای کلان داخلی و راهکارهای تقویت تعامل با جامعه بینالملل متمرکز میشد.
ایشان با ابراز تأسف از عدم پیگیری این لایحه و پس گرفتن آن لایحه از مجلس با هدف تأمین منابع در دولت بعد گفت: با وجود همه امکانات و منابع خدادادی در کشور از جمله نفت، گاز، معادن، کریدور هوایی، خطوط انتقال انرژی، خطوط ارتباطی، چهارراه مواصلاتی شرق به غرب و شمال به جنوب دنیا، همه زمینهها برای یک اقدام اساسی فراهم است.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص تأمین منابع رفاه اجتماعی کامل با تأکید بر تجربههای خوب دنیا، گفت: اصولاً بیمهها به گونهای عمل میکنند که منابع خود را از درآمدهای متوالی و استفاده بهینه از آنها تأمین میکنند.
آیتالله هاشمی رفسنجانی در بخش دیگری از سخنان خویش با تکریم سالمندان به عنوان سرمایههای جامعه که جوانی خود را در راه ارتقای سطح زندگی فردی و اجتماعی ایران اسلامی صرف کردهاند، گفت: باید زمینه برای آسایش روحی و رفع دغدغههای معیشتی این عزیزان در جامعه فراهم شود.
در ابتدای این دیدار دکتر احمد میدری معاون رفاه اجتماعی وزارت کار و تأمین اجتماعی با ارائه گزارش مبسوطی از فعالیتهای این معاونت و احیای شوراهای عالی رفاه، سالمندان، ساماندهی کودکان کار در کشور و ساماندهی کودکان بازمانده از تحصیل گفت: آسیبها، نابهنجاریهای جامعه و توجه به شاخصهای میزان امید اجتماعی از جمله مواردی است که مورد بررسی ویژه این معاونت قرار گرفته و متأسفانه وعدههای دولت قبل و عدم اجرای آن و همچنین انتصابات بیمورد منجر به کاهش امید در جامعه گشته است.
ایشان با تأکید بر نتایج مثبت اهتمام دولت سازندگی برای جلب رضایت عمومی در جامعه گفت: مردم امیدوار و مسؤولان دلسوز همچنان به تجربیات ارزشمند جنابعالی نیاز دارند.