به گزارش نماینده به نقل از ایسنا، علیاکبر ولایتی پس از دیدار ایوانیس کاسولیدس، وزیر خارجه قبرس که عصر امروز (شنبه) در محل مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص نظام صورت گرفت در جمع خبرنگاران حاضر شد و در رابطه با وقایع اخیر در فرانسه خاطرنشان کرد: آثار مخرب سیاستهای حمایتی از تروریستها فراتر از منطقه رفته و میبینیم که امروز شاهد وقایع تروریستی در سایر کشورها از جمله فرانسه هستیم.
او با محکوم کردن حملات اخیر تروریستها در فرانسه گفت: بابت آن چه در فرانسه اتفاق افتاد متاسف هستیم. ما حرکات تروریستی را محکوم میکنیم و تفاوتی ندارد که در چه کشوری صورت بگیرد. در هر صورت کشتن افراد بیگناه چه در خاورمیانه، اروپا و یا هرکجای دیگر دنیا که باشد محکوم است.
رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع با اظهار تاسف از کشته شدن افراد بیگناه در فرانسه تاکید کرد: متأسفانه تعدادی از مردم بیگناه در فرانسه به دست تروریستها کشته شدند و این باید هشداری باشد برای آن دسته از کشورهای منطقه و سایر کشورهایی که از تروریسم حمایت کردند.
وی ادامه داد: وقتی شعله تروریسم افروخته و تقویت شود دامنه آن سراسر کشورها را حتی حامیان تروریسم را نیز خواهد گرفت. همچنین برای جمهوری اسلامی ایران این امر، امر خطیری است و تروریسم را در هر جای دنیا که باشد محکوم میکند و امیدواریم با توجه به این نوع اقدامات نگران کننده و تاسف بار، جامعه بینالمللی اقدامات لازم را برای جلوگیری از گسترش تروریسم بکند.
رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع در پاسخ به این که هدف از این اقدامات تروریستی در فرانسه چه بوده است؟ گفت: این اقدامات منطق درستی ندارد که قابل دفاع باشد و در حقیقت منطق کوری دارند و هیچ گاه، هیچ آیینی چه اسلام و چه غیراسلام یا و سایر ادیان الهی اعمال تروریستی را تایید نمیکند بلکه آن را متهم میکند.
او ادامه داد: تروریستها مزدور کشورهایی هستند که به آنها پول میدهند و در حقیقت آنها آدمکشهای حرفهیی هستند و هیچ وقت به دنبال دستیابی به هدفی متعالی نیستند زیرا هیچ هدف متعالی نمیتواند در بردارنده اهداف شیطانی باشد. از همه مهمتر این که در اسلام هدف وسیله را توجیه نمیکند.
ولایتی در پاسخ به سوال دیگری در رابطه به این که تحلیل شما در روند بیداری اسلامی در کشورهایی مانند مصر و تونس چیست؟ گفت: مطالعه تاریخ بیداری اسلامی نشان میدهد که بیداری اسلامی سابقهای بیش از دویست سال دارد چه در ایران که پرچمدار آن بوده و چه در کشوری مثل مصر که در گذشته نیز بیداری اسلامی را تجربه کردهاند. همچنین انقلاب الجزایر که موجب رهایی این کشور از استعمار فرانسه شد نیز جلوه دیگری از بیداری اسلامی در گذشته بود. تونس و مراکش نیز در گذشته شاهد جلوههای دیگری از بیداری اسلامی بودهاند.
بنابراین تحولاتی که امروز در کشورهایی که شاهد بیداری اسلامی هستند به وقوع پیوسته دور از انتظار نیست و بدون تردید هر گامی که ملتهای این کشورها رو به جلو بر میدارند آگاهتر شده و در نهایت ما به سمت بیداری اسلامی پایدار و تثبیت آن پیش خواهیم رفت و این امر منتفی نبوده بلکه هر روز احتمال تثبیت بیداری اسلامی در کشورهای اسلامی بیشتر تقویت میشود.
رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع در پایان در پاسخ به سوال دیگری در رابطه با مذاکرات ایران و ۱+۵ نیز گفت: طبق اطلاع من این بار نیز همانند گذشته تیم مذاکره کننده هستهای ما به دنبال حفظ دستاوردهای هستهای و دستیابی به انرژی صلحآمیز هستهای بود و همچنان در چارچوب ترسیم شده توسط مقام معظم رهبری حرکت خواهند کرد و در این صورت قطعا مورد حمایت مقام معظم رهبری و ملت ایران نیز خواهند بود.