به گزارش نماینده به نقل از العالم، روزنامه آلمانی " فرانکفورتر الگماینه" در گزارشی نوشت: تحقیق مرکز روبرت کوخ آلمان بیانگر آن است که مردان در اواسط عمر خود نسبت به زنان از سلامت کمتری برخوردارند و در نهایت زودتر از زنان می میرند.
مرکز روبرت کوخ با انتشار گزارشی درباره وضعیت بهداشت و سلامت مردان، به افزایش نرخ مرگ و میر زودرس مردان بویژه بین ۳۵ تا ۶۵ سالگی پرداخته و علت این امر را بی توجهی مردان به سلامتی خود و پرداختن آنها به امور تهدید کننده سلامتیشان، عنوان کرده است.
براساس این گزارش علی رغم کاهش استفاده از توتون، بازهم شمار مردان معتاد به سیگار بویژه در میان خانواده های محروم بسیار بیشتر از زنان است که یکی از نتایج آن شیوع سرطان مهلک ریه است.
این گزارش می افزاید: شماری از مردان مشروبات الکلی به میزان خطرناک می نوشند و نیز مردان و بویژه جوانان بسیار بیشتر از زنان مواد مخدر غیر مجاز، مصرف می کنند.
این گزارش روند فزاینده چاقی، دیابت و بالابودن فشار خون در مردان را نیز از دیگر عواملی عنوان کرده است که سلامت مردان را تهدید می کند.
بر اساس این گزارش با وجود این که دو سوم مردان ورزش می کنند اما تنها یک چهارم آنها فعالیت جسمی کافی دارند و سبک زندگی در این میان نقش مهمی ایفا می کند.
این گزارش می افزاید: مردانی که بعد از ۳۰ سالگی به تنهایی زندگی می کنند در مقایسه با کسانی که شریک زندگی دارند، بیشتر در معرض خطر های بهداشتی و سلامتی قرار دارند.