شناسهٔ خبر: 78974 - سرویس تاریخ
منبع: فارس

سخنرانی محقق کانادایی در همایش مطالعات میان‌رشته‌ای قرآن کریم

محمد روستوم «محمد روستوم» محقق کانادایی در همایش مطالعات میان‌رشته‌ای قرآن کریم که در قالب مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان برگزار می‌شود به سخنرانی می‌پردازد.

به گزارش نماینده به نقل از خبرگزاری فارس؛ همزمان با برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان «محمد روستوم» استاد اسلام‌شناسی مرکز مطالعات اسلامی دانشگاه کارلتون در همایش «مطالعات میان‌رشته‌ای قرآن کریم (با تأکید بر روش‌شناسی)» حضور می‌یابد.

«محمد روستوم» در حال حاضر استاد اسلام‌شناسی دانشگاه کارلتون است، وی متولد شهر تورنتوی کانادا است و تحصیلات خود را تا اخذ درجه دکترای اسلام‌شناسی از دانشگاه تورنتو در همان شهر پیش برده است. وی به دلیل علاقه وافرش به فلسفه اسلامی، رساله دکترای خود را به بررسی اندیشه و آدای فیلسوف پرآوازه ایران اسلامی صدرالمتالهین ملاصدرای شیرازی اختصاص داده است.

در این همایش «علی منتظری» رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی، «احمد پاکتچی» عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق(ع)، «علیرضا طالب‌پور» ریاست پژوهشکده اعجاز قرآن دانشگاه شهید بهشتی در زمینه روش‌شناسی مطالعات میان‌رشته‌‌ای قرآن کریم به ارائه سخنرانی خواهند پرداخت.

در بخش ارائه مقالات نیز، «علیرضا صیاد منصور» با موضوع «How the Holy Quran and Neurotheology Mutually Ground Each Other» به ارائه مقاله می‌پردازد.

در ادامه «حمیدرضا ایمانی‌فر» هم مقاله خود با موضوع «آسیب‌شناسی مطالعات بین‌رشته‌ای قرآن کریم در فضای فن‌آوری اطلاعات‌محور» را تشریح می‌کند. همچنین «محمد‌حسن احمدی» استادیار دانشگاه تهران در مورد «تواتر تاریخی در حوزه قرآن و حدیث» به سخنرانی خواهد پرداخت و «رضا سامه» پایان‌نامه «معماری و کیفیت زندگی انسان تبیین مفهوم کیفیت در معماری مبتنی بر نظام معرفتی» را ارائه خواهد کرد. مهدی عباسی نیز با ارائه پایان‌نامه «بررسی کنش‌های گفتاری در ترجمه جزء سی‌ام قرآن کریم» بخش ارائه مقالات و پایان‌نامه‌ها را به پایان خواهد رساند.

پس از آن هیئت داوران شامل «علی منتظری»، «منصور پهلوان» و «مجید معارف» آثار را نقد و بررسی خواهند کرد.

گفتنی است همایش «مطالعات میان‌رشته‌ای قرآن کریم (با تأکید بر روش‌شناسی)» شنبه ۱۳ دی‌ماه در برج میلاد تهران، سالن سعدی، طبقه B۲، در ساعت ۱۸ الی ۲۱ برگزار می‌شود و حضور عموم پژوهشگران و علاقه‌مندان در این همایش آزاد است.