نماینده/علیرضا زاکانی: نیمنگاهی به رخدادهای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و فراز و نشیبهای راه طی شده، بیتردید اهمیت وقایع تلخ سال ۱۳۸۸ را در ذهن و نظر هر پرسشگری برجسته ساخته و متوجه مقطع تاریخی بعد از انتخابات دهم ریاست جمهوری میکند که در آن با ریزشها و رویشهای کم سابقه یا بیسابقه، فصلی نو، فراروی نظام اسلامی قرار گرفت و ملت رشید ایران اسلامی از آزمونی دیگر سربلند و پیروز خارج گشت. به راستی این همه تاکیدات مسئولان نظام اسلامی بهویژه رهبری فرزانه انقلاب بر موضوع فتنه سال ۸۸ و ضرورت عبرتگیری از آن برای چیست و چه دلیلی میتواند داشته باشد. در این مختصر سعی شده است تا برخی از سرفصلهای موضوعات مربوطه را مرور و به اجمال نقطه نظر خویش را تقدیم کنیم.
۱. از سال ۱۳۵۷ تاکنون، ایران اسلامی همیشه در معرض توطئهها و دشمنیهای نظام سلطه به رهبری شیطان بزرگ آمریکا بوده و است ولی در پنج مقطع مشخص، رژیم استکباری ایالات متحده با هم پیمانانش سعی کرد که با تغییر رویکرد بر شدت و نوع تهاجم خود افزوده و از فرصتهای جدیدی، علاوه بر زمینههای گذشته علیه انقلاب اسلامی بهره گیرد.
الف) در دهه اول پس از پیروزی انقلاب اسلامی تلاش آمریکا عمدتا برای مواجهه سخت با مردم عزیز ایران بود لذا با تحریک جنگهای قومی و مذهبی، حمله مستقیم به ایران در واقعه طبس، طراحی کودتای نوژه و سپس تحریک صدام جهت تجاوز به ایران، براندازی مستقیم را در دستور کار خود قرار داد.
ب) از سال ۱۳۶۷ آمریکا با قبول شکست پروژه جنگ سخت، وجه همت خویش را در تهی کردن نهال جوان اما مستحکم انقلاب اسلامی با آغاز جنگ نرم کرد ولی با دقت نظر مقام معظم رهبری در اعلام جنگ نرم و شبیخون فرهنگی دشمن علیرغم وارد کردن آسیبهای بسیار نتوانست خواسته خود را بهطور کامل محقق سازد.
ج) در دوره دوم خرداد، رویکرد حاکمیت دوگانه و شکاف بین مسئولان و انتخابی نمودن و انتصابی دانستن آنها دنبال شد اما باز نتیجه مورد دلخواه سلطهگران حاصل نشد.
د) آمریکا با سرمایهگذاری نزدیک به یک دهه با همت بنیادهایی همچون بنیاد سوروس و با بهرهگیری از نظریاتی همچون نظریه جین شارپ و استفاده از تجارب انقلابهای رنگی در برخی کشورها از جمله انقلاب گل رز در گرجستان، انقلاب نارنجی در اوکراین و انقلاب لالهای در قرقیزستان کوشید علاوه بر تشدید اختلافات و درگیری مسئولان، اینبار متن جامعه را در مقابل هم قرار داده و بهزعم خود پرونده انقلاب اسلامی ایران را بسته و همه دستاوردهای آن را به یکباره با سقوط در پرتگاه به نابودی بکشاند و اینبار نیز جز شکست از هماوردی با اراده الهی متجلی در تدابیر رهبری فرزانه انقلاب و بصیرت و غیرت مثال زدنی مردم بیدار ایران نتیجهای حاصل آمریکا و همراهانش نشد.
هـ) پنجمین رویکرد جدی آمریکا در تشدید همهجانبه تحریمها برای کند کردن پیشرفت ایران و فراتر از آن ایجاد نارضایتی در بین آحاد مردم برای رویگردانی اجتماعی و آشوب آغاز شد که بدون شک مقدمات آن را عناصر فتنهگر داخلی مهیا نموده و حتی برخی از آنان بنابر اسناد موجود تسریع در آن را از بیگانگان طلب کردند و آنقدر فضا را برای رئیسجمهور آمریکا آماده کردند که اوباما علیرغم تقدیم نامه به محضر رهبر معظم انقلاب حضرت امام خامنهای (مدظله العالی) و اعلام آمادگی مذاکره مستقیم در همه سطوح ـ دو روز قبل از انتخابات ۲۲ خرداد ۱۳۸۸ ـ به یکباره خواستار تشدید فشارها به بهانه بیثباتی داخلی در ایران در ایام آشوبهای خیابانی و ادعاهای واهی خود در موضوع هستهای شد.
اینک ما در حال نبردی اقتصادی و جنگ تمام عیار فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و امنیتی هستیم که گذر با عزت از آن نیاز به همت مضاعف و درسگیری از همه مواقف گذشته خاصه در بزرگترین آنها یعنی فتنه سال ۱۳۸۸ دارد.
۲. یکی از شگردهای دشمنان، کمرنگ نمودن جنایت رخ داده در فتنه سال ۱۳۸۸ بهطور مستقیم یا با واسطه و بهرهگیری ازظرفیت افراد سادهلوح در کشور است. بهنظر برخی عناصر سطحی، ماجرا را تا دعوای شخصی دو نفر تنازل داده و میگویند رفتار غلط دکتر احمدینژاد در مناظرات سبب شد تا آقایان موسوی و کروبی نیز به تلافی، بعد از انتخابات این رفتارهای غیر قانونی را داشته باشند لذا در ادامه درخواست محاکمه دو طرف را میکنند. با دقت نظر در اقدام خلاف اخلاق آقای احمدینژاد که نارضایتی رهبر معظم انقلاب را بههمراه داشت، با جرم بزرگ مرتکب شده توسط فتنه گران که در آن دروغ بزرگ تقلب را بیان داشته و تهمت نابخشودنی تجاوز را به ساحت نورانی نظام اسلامی زدند- و با آشوبطلبی، سبب آسیبها و جراحات سنگینی بر ملت گردیدند- و زمینه را برای تمسخر و قلب کردن آرمانهای انقلاب در ۱۳ آبان و اهانت و آتش زدن تمثال امام (ره) در ۱۶ آذر و از همه بالاتر هتک حرمت در عاشورای حسینی را فراهم کردند و راه را برای زمینه مداخله جویی بیگانگان و تصویب مجدد قطعنامههای سازمان ملل و جسارت آمریکا در تشدید زیاده خواهیها و تحریمهای اقتصادی باز نمودند و در یک کلام دانسته یا ندانسته همه سرمایههای این ملت رشید را با قدرتطلبی خود و بیتقوایی جمعی همراهان خویش بر لب پرتگاه بردند تا از قِبل آن عطش قدرت طلبیشان را سیراب کنند بیآن که توجه کنند که در سناریویی بزرگ با ابعاد جهانی بر علیه انقلاب اسلامی و به سرکردگی آمریکا و اسرائیل آب به آسیاب آنان میریزند و راه را بر بیگانگان هموار مینمایند.
۳. سران داخلی فتنه و همراهان آنها آنچنان شیفته خویش گردیده بودند که با رویی گشاده به استقبال ضدانقلاب و سران خارجی آنها رفتند و خود را در جایگاهی نشاندند که برای سلطه گران امید و روزنه نفوذ خلق نمود و رفتاری انجام دادند که هنوز ملت عزتمند و رشید ما در حال پرداختن هزینههای آن است و این درحالی است که سران داخلی فتنه نه تنها متنبه نشده و اظهار پشیمانی و ندامت نمیکنند بلکه هنوز در توهمات خویش غوطه ورند و ادعاهای بیاساس خود را تکرار و طلب نداشته خود را وصول مینمایند و بدتر از آنان همراهان بیتقوایی که در محافل خصوصی خویش بهدرستی انتخابات سال ۱۳۸۸ اذعان داشته ولی حاضر نیستند اقراری بر جرم و جنایت خود و اظهار ندامت در برابر ملت رشید ایران داشته باشند. این درحالی است که برخی از سران داخلی فتنه و مرتبطین با آنها چندی است که بر کرسی اخلاق نشسته و مخالفین خود را دعوت به اخلاقمداری میکنند بدون اینکه پاسخی بر دروغها و تهمتها و جنایاتی که در آن چهره نظام سلامی را ملکوک نمودند داشته باشند.
۴. یکی از نکات قابل توجه و دقت در سالهای اخیر امید مسئولان آمریکایی و صهیونیستی به عدهای تجدیدنظر طلب داخلی بوده که با بیآبرویی تمام اظهار میدارند که همه فشارها و تحریمهای آمریکا برای ایجاد نارضایتی در مردم و سوق دادن رای و نظر آنها به این عده پر مدعا بوده که به بیان آدام آرلی، سفیر آمریکا در بحرین بهعنوان اپوزیسیون جدید و با رهبری مهندس موسوی و آقای سید محمد خاتمی شناخته میشوند یا با جسارت تمام مایکل اورن سفیر رژیم نامشروع اسرائیل در آمریکا اعلام میکند که بهواسطه رخدادهای سالهای اخیر، هرچه فشار نیز به مردم ایران بیاید و تحریمها هر فاجعهای را خلق نمایند باز کمک میکنند تا مردم از نظام اسلامی فاصله گرفته و دیگر آمریکا و اسرائیل را مسبب مشکلات خود ندانند!
منبع: جهان نیوز