به گزارش نماینده، جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران در نامه ای خطاب به رئیس مجلس شورای اسلامی از وی خواستند در خصوص بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی علوم سوابق را ملاک بررسی قرار داده و قولها و وعدهها را با عملکرد سابق او بسنجند.
متن نامه به شرح ذیل است:
بسمالله الرحمن الرحیم
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
جناب آقای دکتر لاریجانی
سلامعلیکم
اهمیت دانشگاه و نقش بیبدیل آن در اصلاح و رستگاری جامعه اسلامی بر همگان آشکار است. درطی سالیان گذشته حرکت رو به رشد علمی کشور و تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر تسریع این شتاب علمی و درعینحال جلوگیری از جولان گرایشها و احزاب سیاسی مخالف با جهتگیریهای نظام در دانشگاه، وظیفه مسئولان را سنگینتر نیز کرده است.
آنچه در یک سال گذشته بر وزارت علوم گذشت نمایش کاملی از حاکمیت جریانی سیاسی بود که ایجاد التهاب را برای دانشگاهها به ارمغان آورد. اتخاذ رویکردی غیرمعقول که حتی با تذکرات دلسوزان انقلاب نیز رفع نشد.
مجلس محترم در ابتدا با حسن ظن، به برنامهها و سوابق دکتر فرجی دانا رأی اعتماد داد، اما در ادامه اصرار وی بر رویکردی خاص و سیاسی، موجبات نگرانی بیشتر مراجع معظم تقلید، اعضای محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی، اساتید و تشکلهای ارزشی دانشجویی را فراهم کرد. تا آنجا که این نصایح موردپذیرش قرار نگرفت و موجب استیضاح ایشان توسط مجلس شورای اسلامی شد.
درحالیکه همه دلسوزان انقلاب منتظر معرفی شخصیتی علمی و بی حاشیه از سوی رئیس محترم جمهور بودند، خبر معرفی دکتر نیلی احمدآبادی بهعنوان گزینه پیشنهادی برای تصدی وزارت علوم موجب تحیر نیروهای انقلاب شد و این سؤال در ذهنها ایجاد شد که آیا دومرتبه تجربه گذشته تکرار میشود؟
درست است شخصیت ناشناخته دکتر نیلی احمدآبادی برای جامعه دانشگاهی کشور و نمایندگان محترم مجلس میتواند نقطه مثبتی برای رأی آوری ایشان باشد، اما حضرتعالی هم بهعنوان استاد دانشگاه تهران و هم بهعنوان عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی از سوابق ایشان و آنچه در مدت سرپرستی دانشگاه تهران گذشت مطلع هستید.
اگر فقط بخواهیم همین مدت کوتاه سرپرستی ایشان در دانشگاه تهران را دلیلی بر عدم صلاحیت ایشان برای وزارت علوم بدانیم کافی است. اتفاقات تأسف باری که شرح آن در یک نامه نمیگنجد. رفتوآمد افراطیون در دانشگاه، بازگشت اساتید مسئلهدار و دارای محکومیت قضائی در فتنه، دادن مجوزهای یکطرفه به برنامههای سیاسی خاص، عزل گسترده مدیران مؤمن و انتصابهای نابجا نمونهای از این اتفاقات ناگوار است.
علاوه بر اینها تنها سابقه مدیریتی ایشان ریاست دانشکده فنی دانشگاه تهران است که این خود ماجرایی طولانی دارد. اگر نمایندگان محترم مجلس فقط سابقه معاونین ایشان در دانشکده فنی را بررسی نمایند به شیوه و رویکرد فکری ایشان آگاهی کامل مییابند. ترویج فرهنگ ضد اسلامی و اختلاط، بها دادن به گروهها و احزاب سیاسی خاص، کمک در راستای ترویج اندیشه ضدیت با ولایتفقیه، بها دادن به انتشار افکار دکتر سروش، مقابله با جریان مذهبی و بیتوجهی به قشر مؤمن انقلابی گوشههایی از آنچه در آن ایام گذشته است را شامل میشود.
چگونه قرار است سکان دیدهبان علمی کشور به افرادی واگذار شود که کارنامه درخشانی در زمینه فرهنگی و سیاسی از خود بهجا نگذاشتهاند؟ تجربی دکتر فرجی دانا نباید تکرار شود. اینکه وزارت خانه را جریان سیاسی خاص اداره کرده و هر روز کشور دچار مسائل فرعی شود. پیشرفت علمی کشور نباید گرفتار چپرویها و راسترویهای غلط عرصه سیاسی شود.
جناب آقای دکتر لاریجانی
از حضرتعالی بهعنوان استاد دانشگاه تهران و ریاست مجلس شورای اسلامی انتظار داریم به دغدغه دانشجویان مؤمن انقلابی واکنش نشان داده و موجبات رفع نگرانی مردم انقلابی را فراهم آورید.
مجلس شورای اسلامی باید سوابق را ملاک بررسی قرار داده و قولها و وعدهها را با عملکرد سابق بسنجد. جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران نسبت به محافظهکاری بهعنوان قتلگاه انقلاب اسلامی هشدار داده و از نمایندگان مجلس انتظار اقدام انقلابی را دارد. امیدواریم مجلس بر سر منافع ملی معامله سیاسی نکند.
توفیق خدمتگزاری تمامی مسئولان نظام اسلامی را از خداوند متعال خواستاریم.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران