به گزارش نماینده به نقل از «نسیم» حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان در همایش مسئولین بسیج دانشجویی نواحی سراسر کشور با تسلیت رحلت آیت الله مهدوی کنی در نقل خاطره ای از ایشان گفت :در زمان طاغوت (پهلوی) شخصی نزد آیت الله مهدوی آمد و گفت مشکل سختی برای او پیش آمده ذکری به بنده یاد بدهید که مشکلم برطرف شود؛ آیت الله مهدوی کنی گفته بودند: بعد از نماز صد بار پهلوی را لعن کن و ۱۰۰ مرتبه برای آقا روح الله دعا کن، ان شالله مشکلات حل می شود.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به این مسئله که در سطح جامعه شاهد برافراشته شدن تابلو های زیاد و متنوع و متفاوت هستیم گفت: اکنون تابلو هایی دیده می شود که توسط افرادی برافراشته شده که آنچه بر روی تابلو نگاشته شده با آنچه در شناسنامه و رزومه افرادی که آن را برافراشته اند کاملا متفاوت است و مغایرت دارد.
شریعتمداری در تببین تفاوت های اسلام آمریکایی و اسلام حقیقی گفت : فرق میان اسلام آمریکایی و اسلام ناب محمدی (صلی الله علیه و آله وسلم) مانند فرق میان آب و سراب است. سراب مانند آب افراد را به دنبال خود می کشد ولی هرگز سیراب نمی کند بلکه تنها کسی را که دنبال خود کشیده را در بیابان ها سرگردان می کند.
اسلام آمریکایی نماز دارد، زکات و روزه و ... دارد ولی استکبار ستیزی ندارد.
وی با اشاره به تغییرات صورت گرفته در جنگ نرم در جامعه از ابتدای انقلاب تا کنون گفت: در ابتدای انقلاب کار ساده تر بود و شناخت اشخاص شاید به سختی اکنون نبود بنده به خاطر دارم که در اوایل پیروزی انقلاب افرادی بودند با نوشتن یک بیانیه و نشر آن قصد داشتن خود را متشرع و متدین جلوه دهند آنها در این بیانیه نوشته بودند: « خدا (صل الله علیه و آله وسلم) فرموده است ...! » یعنی تا به این حد از حداقل های دین هم اطلاع نداشتند. اما امروزه کار به این سادگی نیست و تابلو ها بسیار متفاوت شده است.
مدیر مسئول روزنامه کیهان در تشریح جریان هایی که مدعی اسلام هستند گفت: امروزه ۳ جریان هستند که مدعی اسلام هستند یکی جریان اسلام ناب محمدی (صل الله علیه و آله وسلم) و یکی شاخه تکفیریون و سلفی ها هستند که آنها هم داعیه اسلام دارند، آخرین قشری که ادعای اسلام دارند و سابقه طولانی هم دارند اسلام لیبرال هاست.
شریعتمداری ادامه داد :لیبرال ها، آمریکا دوست ها، کسانی که به خودشان می گفتند ولایتی و به قول حضرت امام این ها نه تنها ولایت بلکه دیانت هم ندارند این هم یکی از جریان های مدعی اسلام است که باید انها را بشناسیم.
شریعتمداری تاکید کرد: به محض اینکه که ما یک گام از بستر اسلام کنار برویم ضربه خواهیم خورد و سقوط خواهیم کرد و همه دشمنی با اسلام ناب نیز بدین خاطر است تا ما پایمان را از این بستر بیرون بگذاریم. بر این اساس همه تابلوها نیز برای مقابله با ما (اسلام نابی که پرچمدار آن جمهوری اسلامی است) ساخته شده است.
وی ادامه داد: از جمله وظایف ما حرکت و نشان دادن مسیر درست اسلام ناب است. ما به مجردی که از اسلام ناب فاصله بگیریم از طرف دشمن شکار میشویم. دشمن به دنبال شکار افرادی است که در نظام سابقه داشته باشند تا نظام به آنان اعتماد کرده و مردم نیز حضور آنان را درک کرده باشند.
شریعتمداری خاطرنشان کرد: در دیگر انقلابهای جهان از آنجا که نسخه انقلاب در دست مردم نیست هر کسی با نسخه بازی میکند و بر همین اساس است که میگویند انقلاب فرزندان خود را میخورد اما چون در انقلاب اسلامی نسخه در دست مردم نیز هست انحراف از نسخه اصلی خیلی زود برملا میشود به همین خاطر است که انقلاب اسلامی فرزندان ناخلف خود را ترک میکند. انقلاب اسلامی برخلاف این مفهوم است که انقلاب فرزندان خود را میخورد.
وی در اشاره به مطلبی که در یکی از کتاب های منتشر شده در آمریکا مطالعه کرده بود گفت: در سال های ابتدای یکی از دوستان بنده کتابی را که در آمریکا منتشر شده بود برای بنده ارسال کرد در این کتاب خواندم که نویسنده گفته بود:« وقتی ما می گوییم دین از سیاست جداست عده ای تصور می کنند که دین به مسیر خودش برود و دین به مسیر خودش در حالی که وقتی می گوییم دین از سیاست جداست منظور آن است که دین به نفع سیاست خود کشی کند و این واقعیت را [امام] خمینی فهمید»
شریعت مداری در تبیین راهکار های برای شناخت تابلو ها گفت: یکی از راهکار ها برای شناخت حقیقی بودن و غیر حقیقی بودن تبلو ها نگاه کردن به افرادیست که این تابلو را بالا گرفته اند اگر جریاناتی که کاملا باهم فاصله دارند و شاید تخاصم هم دارند ولی تبلوی با شعار یکسان بلند می کنند می شود حدس زد نوشته روی این تابلو باور این افراد نیست و احتمالا غیر حقیقیست.
یکی دیگر از راه های شناخت تابلو های حقیقی و جعلی در این است ببینیم آیا شعار های روی این تابلو چه نسبتی با افرادی که آن را بلند کرده اند دارد برای مثال افرادی شعار می دهند که نماینده باید مدرس گونه باشد در حالی که هیچ نسبتی میان مدرس و این افرادی که تبلوی ایشان را بلند کرده اند نمی شد یافت مدرس کسی بود که در برابر ظلم و استکبار ایستادگی می کرد و نمی هراسید اما کسانی از او دم میزدنند که این صفات را ندارند.
شریعتمداری تاکید کرد: بسیج باید همیشه تابلو و پرچمش بالا باشد. بسیج باید سعی کند فضا را فضای نظام و انقلاب نگه دارد. ما نباید صبر کنیم تا ۹ دی و ۲۲ بهمن بیاید. ما باید طوری رفتار کنیم که وقتی کسی وارد این فضا میشود فضای انقلاب را درک کنیم که اگر چنین نباشد عوامل دشمن فعال میشوند و نیروهای خودی نیز به حالت انفعال میافتد البته ما به آنچه که تا امروز انجام دادهایم نباید اکتفا کنیم.
مدیرمسئول روزنامه کیهان در ادامه تصریح کرد: یکی از برکات فتنه آمریکایی اسرائیلی فتنه ۸۸ این بود که یک بار دیگر نظرات و اندیشههای امام(ره) بازخوانی شد و بر اساس اینکه نسلهای جدید میآیند ما باید این مباحث را تکرار کنیم.
شریعتمداری با بیان اینکه ضمن شناخت نقشه راه خودمان باید نقشه راه دشمن را نیز بشناسیم، گفت: ما باید مراقب مسیر حرکت نهادها و افراد باشیم، البته خوب نیست که عدهای به این فکر باشند تا دولت زمین بخورد تا دیگران متوجه شوند حرف ما درست است. ارزیابی مسیر با آموزههای اصیل باید در دستور کار ما باشد.
شریعتمداری تصریح کرد: مقام معظم رهبری فرمودند فتنه خط قرمز ماست. حال اگر در جایی از دولت قرار است فتنهگری روی کار آید ما باید متوجه باشیم و اعتراض کنیم.
وی در ادامه سخنرانی خود پیرامون مذاکرات هستهای گفت: ما بارها گفتیم که آمریکا قابل اعتماد نیست. آقایان هم رفتند و دیدند که آمریکا قابل اعتماد نیست. در حقیقت از مهمترین نتایج مذاکرات همین مورد است. عدهای طوری وانمود میکردند که گویی کلید حل ماجرا اینجاست. (مذاکره با آمریکا) و در گذشته امام(ره) را مانع اعلام میکردند و امروز رهبری را در حالی که ما مشاهده میکردیم مقام معظم رهبری فرمودند بروید مذاکره کنید اما من خوشبین نیستم. حال دیدیم که نه تنها این مذاکرات نتیجه نگرفته بلکه بدتر نیز شده است. البته منظور این نیست که این افراد منافع نظام و کشور را میفروشند. اینان طبق فرموده مقام معظم رهبری فرزندان انقلابند.
مدیرمسئول روزنامه کیهان در خصوص وزارت علوم گفت: ما در وزارت علوم شاهد عزل و نصبهای نگرانکننده بودیم. ما میدیدیم که خود فرجی دانا وزیر نبود و این استیضاح باید انجام میشد. البته این به معنی تقابل مجلس با دولت نیست.
شریعتمداری در پایان خاطرنشان کرد: در خصوص بحث خبرگان رهبری مباحثی از قبل مطرح بود، عدهای هاشمی رفسنجانی را مطرح میکردند. نامزد دیگر هم مهدوی کنی بود که ایشان به رحمت خدا رفتند و آیتالله جنتی هم که اسمشان مطرح بود اعلام کردند که ریاست خبرگان را نمیپذیرند. حال با تغییراتی که رخ داده ممکن است معادلات فرق کند البته برخی از افراد هیأترئیسه نیز مطرح بودند که در این مورد باید چند روزی صبر کرد، البته این بحثها از همین امروز شروع شده است و افرادی مطرح شدهاند که اگر بگوییم ممکن است خطا باشد.