به گزارش نماینده به نقل از فارس، «اوو مورالس» رئیس جمهور کنونی بولیوی با کسب بیش از ۶۰ درصد از آرا برای سومین دور پیاپی برنده انتخابات ریاست جمهوری شد و این سمت را تا سال ۲۰۲۰ عهدهدار خواهد بود.
«اوو مورالس» رئیس جمهور بولیوی در ساعات پایانی روز یکشنبه پس از مشخص شدن نتایج اولیه انتخابات، پیروزی خود را با مردم جشن گرفت.
«مورالس» خاطرنشان کرد: از تمام خواهران و برادران بولیویایی خود تشکر میکنم، از تمام کسانی که ما را در رسیدن به این پیروزی یاری کردند؛ میهن آری، استعمار نه.
وی در مقابل تعداد زیادی از مردم که در مقابل مقر ریاست جمهوری تجمع کرده بودند از اعتماد و اطمینان ملت و کشور خود تشکر به عمل آورد و تصریح کرد که ۲ مدل برای پیروزی در این نبرد مبارزه کردند، خصوصیسازی و ملیسازی؛ و ملیسازی با کسب بیش از ۶۰ درصد از آرا پیروز شد.
«اوو مورالس» اذعان داشت شخصا و به نمایندگی از معاون رئیس جمهور و تمام کسانی که برای آزادی بولیوی مبارزه کردند، از ملت بولیوی به علت این پیروزی تشکر و قدردانی میکند؛ این پیروزی متعلق به تمام ملتهای آمریکای لاتین و دنیایی است که با نظام سرمایهداری و امپریالیسم مبارزه میکند؛ این پیروزی به «فیدل کاسترو» رهبر انقلاب کوبا و «هوگو چاوز» رئیس جمهور فقید ونزوئلا تعلق دارد.
پس از مشخص شدن نتایج اولیه انتخابات و پیروزی «اوو مورالس»، مردم بولیوی به خیابانها ریخته و انتخاب مجدد وی را جشن گرفتند.
نظامیان جنبش برای سوسیالیسم، جنبشهای اجتماعی، اتحادیههای کارگری و مردم بومی در میدان «موریو» واقع در مقابل مقر ریاست جمهوری در شهر «لاپاز» پایتخت بولیوی تجمع کردند تا پیروزی انتخاباتی رئیس جمهور را در دوره بعدی ریاست جمهوری ۲۰۱۵- ۲۰۲۰ جشن بگیرند.
مردم شعارهای حمایت از رئیس جمهور را سر میدادند و تصاویر «ارنستو چه گوارا» قهرمان مبارز آمریکای لاتین را در دست داشتند.
طبق نتایج حاصل از شمارش سریع آراء توسط شرکت رایگیری خصوصی «ایپسوس» که به صورت غیر رسمی منتشر شد، «اوو مورالس» با کسب ۶۰.۵ درصد از آراء برنده انتخابات ریاست جمهوری و «ساموئل دوریا مدینا» نزدیکترین رقیب وی نیز توانسته است ۲۵.۱ درصد آراء را به دست آورد.
به گزارش فارس، طبق گزارش دیوان عالی انتخابات بولیوی به طور کلی مجموع رایدهندگان داخلی و خارجی در این انتخابات تعداد ۶ میلیون و ۲۴۵ هزار و ۹۵۹ هزار نفر بوده است.
انتخابات ریاست جمهوری بولیوی دیروز با حضور ۲۰۰ ناظر بینالمللی در این کشور و برای اولین بار در ۷۰ شهر از ۳۳ کشور جهان همزمان برگزار شد.