به گزارش نماینده به نقل از تسنیم، «مارتین آرمسترانگ» رئیس سابق شرکت بین المللی اقتصاد «پرینستون» گزارشی را با عنوان «احتمال کشته شدن مردم آمریکا توسط پلیس این کشور ۸۰۰ درصد بیشتر از احتمال مرگ آنها توسط تروریست هاست»، در پایگاه خبری «آرمسترانگ اکانامیکس» منتشر کرد.
در این گزارش به مرگ «مایکل براون» نوجوان سیاه پوست آمریکایی در پی تیراندازی پلیس فرگوسن اشاره شده و آمده است که این حادثه، نقطه ضعف و بخش آسیب پذیر آمریکا را نشان داد و در حال حاضر هر کسی متوجه شده است که خطر مرگ توسط پلیس حتی هنگام تعقیب و یا تیراندازی پلیس، بسیار بالاست و این خطر ۸۰۰ درصد بیشتر از احتمال خطر کشته شدن توسط یک تروریست است.
این در حالیست که مرگ افراد توسط پلیس در کشورهایی مانند ژاپن و انگلیس، برابر با صفر، در آلمان ۸ مورد و در آمریکا ۴۰۹ مورد گزارش شده است.
*پلیس آمریکا بیشتر از تروریست ها آدم میکشد/ پلیس؛ تهدید کننده امنیت ملی آمریکا
در این گزارش آمده است: از زمان وقوع حملات تروریستی در ۱۱ سپتامبر سال ۲۰۰۱ میلادی در آمریکا تاکنون، پلیس این کشور بیشتر از تعدادی که تروریست ها مدعی به کشتن آنها در جریان حملات تروریستی اشان هستند، آدم کشته است و اگر شما مامور پلیسی در آمریکا می بینید، بهتر است از او دوری کنید و مسیرتان را تغییر دهید؛ اگر یک گربه بالای یک درخت باشد، شرط می بندم که آنها (پلیس آمریکا) در ابتدا تلاش می کند به سمتش تیراندازی کند اما بعد ممکن است درخت را با رگبار گلوله از جا در بیاورد.
*نیروهای پلیس آمریکا در خیابان ها نقش نظامی را ایفا میکنند
بر اساس این گزارش، پلیس آمریکا فکر می کند که این حق را دارد تا نقش نظامی و بازی های جنگی را در خیابان های آمریکا ایفا و اجرایی کند.
آرمسترانگ در ادامه گزارش خود اینطور نوشت: پلیس آمریکا از کنترل خارج شده و به ارتش دائمی در میان جمعیت غیرنظامیان این کشور تبدیل شده است؛ آنها حقیقتا بزرگ ترین علیه امنیت ملی ما محسوب می شوند؛ امنیت ملی ای که باید بر اساس رفاه مردم و نه امنیت دولت تعریف شود.
*پلیس آمریکا مردم این کشور را دشمن تلقی میکند
در این گزارش آمده است که پلیس آمریکا بزرگ ترین تهدید برای آزادی مردم این کشور محسوب می شود و طوری آموزش دیده اند که مردم آمریکا را دشمن تلقی می کنند و تصور می کنند که وظیفه آنها این است که باید از دولت در برابر مردم محافظت کنند!
این خبر در شرایطی منتشر می شود که به دنبال مرگ نوجوان سیاه پوست در فرگوسن، این شهر به صحنه تظاهرات علیه سیاست های نژادپرستانه پلیس تبدیل شده است.