شناسهٔ خبر: 61529 - سرویس سیاست

آرمان به علی مطهری هم رحم نکرد! / سو استفاده از گفته های مطهری...

مطهری در تکذیبیه این سرمقاله آورده:در شماره پنجشنبه 2/5/93 روزنامه (آرمان) ، مطلبی تحت عنوان یادداشت به نام اینجانب درج شده بود...متاسفانه خبرنگار این روزنامه (آرمان» بر خلاف حرفه خبرنگاری، مطالب زیاد دیگری از خود به آن افزوده و به عنوان یادداشت به نام اینجانب به چاپ رسانده است.

روزنامه آرمان روز پنجشنبه یادداشتی را تحت عنوان "آفت تملق‌ " به نام علی مطهری در ستون سرمقاله خود منتشر کرد. جالب اینکه این یادداشت ساختگی و علی الظاهر توسط این روزنامه زنجیره‌ای جعل شده بود که البته واکنش و تکذیبه علی مطهری را نیز در پی داشت.

مطهری در تکذیبیه این سرمقاله آورده: «در شماره پنجشنبه 2/5/93 روزنامه (آرمان) ، مطلبی تحت عنوان یادداشت به نام اینجانب درج شده بود در حالی که تنها در مصاحبه کوتاه خبرنگار این روزنامه (آرمان) در مجلس که درباره نظر اینجانب درباره سخن آقای ناطق نوری درباره تملق و چاپلوسی پرسید، من تایید سخن ایشان گفتم «تملق و چاپلوسی امروز یک بیماری در جامعه و مانع اصلاح امور است» متاسفانه خبرنگار این روزنامه (آرمان» بر خلاف حرفه خبرنگاری، مطالب زیاد دیگری از خود به آن افزوده و به عنوان یادداشت به نام اینجانب به چاپ رسانده است. »

آرمان

شاید جالب باشد که بدانید روزنامه زنجیره‌ای مدعی اخلاق حرفه‌ای و راستی! از جمله «تملق و چاپلوسی امروز یک بیماری در جامعه و مانع اصلاح امور است» به نقل از علی مطهری نوشت: «درباره آنچه امروز در راستای وجود مشکلی به نام تملق و چاپلوسی مطرح می‌شود، باید اذعان داشت به راستی این یکی از مشکلات اساسی است که امروز خواسته یا ناخواسته در دام آن گرفتار آمده‌ایم و برخی نیز بر شدت آن دامن می‌زنند. اگر امروز بیان می‌شود که تملق و چاپلوسی آفتی است که به جان کشور و انقلاب افتاده سخن صحیحی است؛ امروز به جرات می‌توان اذعان داشت این مسئله به یک بیماری تبدیل شده است، چرا که افراد و سیاسیون به جای آنکه به دنبال اصلاح امور باشند به دنبال توجیه وضعیت موجود هستند و به همین منظور است که گفته می‌شود تملق و چاپلوسی یک بیماری برای کشور محسوب می‌شود. زمانی که برخی نخبگان بیان می‌کنند مشکل کنونی جامعه ایران، تملق و چاپلوسی است کاملا صحیح به این نکته اشاره می‌کنند ضمن آنکه امروز متاسفانه برخی که خود را در دایره اصولگرایی هم تعریف می‌کنند، گاه فضا را به سمت این پدیده نامیمون تغییر می‌دهند این موضوع موجب تعلل و فرصت سوزی در تغییر و اصلاح امور می‌شود. نباید فراموش کرد، آنچه در حال رخ دادن و فراگیر شدن است که گستره  آن را می‌توان در میان یک طیف خاص به وضوح دید، این است که تملق و چاپلوسی تنها در قالب تعریف و تمجید و به صورت لسانی مطرح نمی‌شود بلکه در قالب گزینشی و برخوردهای حذفی نیز می‌توان آن را مشاهده کرد. در واقع کسانی که به بهانه دفاع از انقلاب راه را بر هرگونه انتقاد بسته‌اند و خود بدترین توهین‌ها را متوجه منتقدین می‌کنند، لازم است به یاد داشته باشند که این مسئله نه دوستی بلکه نوعی دشمنی است چراکه سدی عظیم بر سر اصلاح برپا کرده‌اند و این مسئله خود هم موجب آسیب به کشور و هم موجبات دلزدگی را در میان جامعه به وجود خواهند آورد. بنابراین پرواضح است که این مسئله، یعنی هرکسی مخالف نظر ما نظری داشت بخواهیم آن را کنار بزنیم حال با هر وسیله‌ای یعنی اخلاق را برای رسیدن به منافع جناحی ذبح کنیم این می‌تواند یک نوع خوش‌خدمتی و تملق محسوب شود. می‌توان گفت برخی حرکت هایی که در مجلس  توسط تعدادی از نمایندگان صورت می‌گیرد مانند شکایت از منتقد و مخالف از سوی ناظران سیاسی و اجتماعی  با همان سبک و سیاق تملق و چاپلوسی تحلیل و تفسیر می‌شود»

البته ناگفته پیداست که این تنها مشتی از خروار خبرسازی‌های این جریان است. خبرهایی که حتی توسط هم قبیله‌ای‌هایشان نیز تکذیب می‌شود ...