شناسهٔ خبر: 59568 - سرویس چندرسانه‌ای

افتخار بازماندگان قوم لوط به همجنسگرایی! + عکس

قوم لوط بی شرمی در غرب تا جایی روبه فزونی گذاشته که گروهی همجسنگرا جشنی را به نام"رژه افتخار" ترتیب داده اند و هدف از آن نشان دادن خود به دیگران است تا به این رابطه نامشروع و خلاف فطرت آدمی مشروعیت ببخشند!

به گزارش "نماینده"، رژه همجنسگرایان جشنی است که با نام "رژه افتخار" توسط همجنسگرایان و مدافعان حقوق همجنسگرایان ترتیب داده می‌شود و هدف از آن این است که با نشان دادن خود به دیگران، به این رابطه نامشروع و خلاف فطرت آدمی مشروعیت ببخشند تا به خیال واهی خود به این نابودی تدریجی افتخار کنند.

 

قوم لوط

قوم لوط

 

از آنجا که این نوع ارتباط غیرشرعی و اخلاقی خلاف فطرت پاک انسان است و آدمی را از اهدافی که خداوند برای او قرار داده است دور می کند، در اسلام و در ادیان آسمانی مردود و ممنوع اعلام شده است.

 

خداوند متعال در آیات متعدد قرآن کریم با تعابیر مختلف این رابطه نامشروع و خلاف فطرت آدمی را مورد نکوهش قرار داده است.

در "سوره اعراف آيه 81" آمده است كه لوط به آن ها مي گويد: «بل انتم قوم مسرفون؛ بلكه شما گروهي اسراف كار (و متجاوز) يد.»

 

در "سوره ي انبيا آيه 74" مي خوانيم:

«و نجيناه من القريته التي كانت تعمل الخبائث انهم كانوا قوم سوء فاسقين، و او را از آبادي كه همواره (مردمش كار هاي) پليد انجام مي دادند، نجات داديم، [چرا] كه آنان گروهي بد [كار و] نافرمانبردار بودند.» 

 

و در" شعراء، 166"می خوانديم كه لوط به آن ها مي گويد: «بل انتم قوم عادون، بلكه شما گروهي تجاوزگريد!» 

و در "سوره ي نمل آيه 55" آمده است: «بل انتم قوم تجهلون، آيا واقعاً شما از روي شهوت، به غير از زنان به سراغ مردان مي رويد؟! بلكه شما گروهي هستيد كه ناداني مي كنيد.» 

و در "سوره عنكبوت آيه 29" از زبان لوط چنين آمده است: «اءنكم لتاتون الرجال و تقطعون السبيل، آيا واقعاً شما به سراغ مردان مي رويد و راه (تداوم نسل انسان) را قطع مي كنيد.»

 

 از نظر اسلام این افراد اسراف کار، خبیث، فاسق و جاهل هستند.

«اسراف» از اين نظر كه آن ها نظام آفرينش را در اين امر فراموش كرده و از حد تجاوز كردند و تعدي نيز به همين جهت بر آن اطلاق شده است.

«خبيث» به معناي كار يا چيز آلوده اي است كه طبع سالم آدمي از آن تنفر دارد، و چه عملي از اين عمل تنفر آميزتر است.

«فسق» به معناي خروج از اطاعت پروردگار و برهنگي از شخصيت انساني است كه از لوازم حتمي اين كار مي باشد.

 

قوم لوط

 

«جهل» به خاطر بي خبري از عواقب شومي است كه اين عمل براي فرد و جامعه در پي دارد.

و «قطع سبيل» از اين جهت است كه اين عمل در صورت گسترش به قطع نسل انساني مي انجامد، علاقه به جنس موافق جانشين علاقه به جنس مخالف مي شود.( تفسير نمونه، ذيل آيه)

 

حضرت علی(ع) همجنسگرایان را کافر معرفی نموده اند

در حديث ديگري از امام علي (ع) مي خوانيم كه لواط را در سر حد كفر معرفي فرموده است.( بحارالانوار، ج 76، ص 67)

 

در حديثي از امام علي بن موسي الرضا (ع) در فلسفه تحريم همجنس گرايي چنين آمده است: «علته تحريم الذكران للذكران، و الاناث للاناث، لما ركب في الاناث و ما طبع عليه الذكران، و لما في اتيان الذكران، الذكران و الاناث للاناث، من انقطاع النسل، و فساد التدبير، و خراب الدنيا، فلسفه ي تحريم مردان بر مردان و زنان بر زنان اين است كه اين امر بر خلاف طبيعتي است كه خداوند براي زن و مرد قرار داده (و مخالفت با اين ساختمان فطري و طبيعي، سبب انحراف روح و جسم انسان خواهد شد) و نيز به خاطر اين است كه اگر مردان و زنان همجنس گرا شوند، نسل بشر قطع مي گردد، و تدبير زندگي اجتماعي به فساد مي گرايد و دنيا به ويراني روي مي نهد.( علل الشرايع، شيخ صدوق، ج 2، ص 547)

 

در مذمت لواط در قرآن از قول حضرت لوط (ع) به قومش آمده است: «أتأتون الذکران من العالمین» ترجمه: آیا در میان جهانیان شما به سراغ جنس مرد می روید و همسرانی را که خدا برای شما آفریده است رها می کنید؟! شما قوم تجاوزگری هستید ( شعراء آیه 165). 

 

پیامبر اکرم(ص) فرمود: «بوی بهشت به مشام کسی که مورد هم جنس گرایی واقع می شود، نخواهد رسید». امام صادق (ع) در بیان فلسفه حرمت لواط می فرماید: اگر آمیزش با پسران حلال بود، مردان از زنان بی نیاز می شدند و این موجب قطع نسل بشر می شد و مفاسد زیاد اخلاقی و اجتماعی به بار می آورد. این رابطه از نظر شرعی کاملا مردود است و هرگز نباید انجام گیرد.

امام صادق (ع) فرمودند: "هنگام همجنس گرایی، عرش خدا به لرزه می آید و عامل این کار در قیامت به صورت ناپاک محشور می شود و مورد غضب خدا قرار گرفته و جایگاهش دوزخ است." (وسائل الشیعه ج 14،ص 249)

 

پیامبر اکرم (ص) فرمود: "لعنت خدا بر مردانی که خود را مانند زنان ساخته و در معرض مردان هوس باز قرار می دهند". «وسائل الشیعه، ج 14،ص255» و همچنین ایشان در روایتی دیگر فرمودند: "هرگاه جنس مذکر با مذکر آمیزش کند، عرش خدا به لرزه در می آید." (الکافی، کلینی،ج 5،ص 544)

 

امام صادق (ع) در مورد مرتکبان عمل شنیع همجنس گرایی می فرمایند:"آنها که تن به چنین کاری می دهند، بازماندگان سدوم (قوم لوط) هستند."؛ سپس اضافه فرمود: "من نمی گویم از فرزندان آنها هستند ولی از طینت آنها هستند". (الکافی، کلینی، ج5،ص 549)

 

رسول اکرم(ص) نیز می فرمایند: "اگر کسانی را در حال انجام لواط پیدا کردید، هر دو را بکشید لواط زنا است، بلکه زشت‏ترین صورت آن است."( علامه حلى، نهج الحق و کشف الصدق، ص ۵۴۷، ناشر دار الکتاب اللبنانی)  

 

امام صادق(ع) از رسول خدا (ص) چنین نقل می فرمودند که ایشان فرمودد: "هر که با پسرى آمیزش کند، روز قیامت با حال جنابت وارد مى ‏شود و آب دنیا او را پاک نمى ‏گرداند و خدا بر او خشم مى‏ گیرد و او را لعنت مى‏ کند و جهنّم را- که بد سرانجامى است- براى او آماده مى ‏سازد."( صابرى یزدى، على رضا، انصارى محلاتى، محمد رضا، ‏ الحکم الزاهرة ، ترجمه انصارى، ص ۶۰۹، سازمان تبلیغات اسلامی) ایشان بیان می دارند: "خداوند هفت طائفه را در بالاتر از آسمان های هفت گانه، لعن فرموده و از رحمت واسعه خود دور نموده است. پس یکى از آنها را سه مرتبه لعن فرموده… ملعون است، ملعون است، ملعون است، هر که عمل قوم لوط را انجام دهد…."( سیوطى، جلال الدین، ‏الدرّ المنثور فی تفسیر المأثور، ج ۳،ص ۱۰1)

 

"مرحوم علامه محمدتقی جعفری(ره)" درجواب فیلسوف شهیر اروپایی "برتراند راسل" که پرسیده بود چرا اسلام این قدر به ازدواج بها داده و برایش قانون وضع کرده است، نوشت: «با ازدواج می خواهد انسان به وجود آید، مساله تولد انسان مطرح است.» ارضای غریزه جنسی و تامین نیازهای فیزیولوژیک انسان از آثار مثبت ازدواج است؛ فلسفه و حقیقت ازدواج از نظر اسلام؛ تکمیل، تسکین و تولید است.

 

خداوند انسان را به گونه‏ای آفریده که بدون جنس مخالف ناقص است

"شهید مطهری" در این باره می فرماید: «تشکیل خانواده یعنی یک نوع علاقه‏مند شدن به سرنوشت دیگران... و یکی از علل این که در اسلام ازدواج یک امر مقدس و عبادت تلقی شده است همین است... ازدواج اولین مرحله خروج از خود طبیعی فردی و توسعه پیدا کردن شخصیت انسان است... پختگی که در پرتو ازدواج و تشکیل خانواده ایجاد می شود، در هیچ جای دیگر نمی توان به آن رسید. و آن را فقط در ازدواج و تشکیل خانواده باید بدست آورد.»( تعلیم و تربیت در اسلام، شهید مطهری. ص ۲۵۲)

 

ازدواج مایه رشد و کمال یافتن انسان است و خداوند انسان را به گونه‏ای آفریده که بدون جنس مخالف ناقص است و با جنس مخالف کامل می شود. مرد به زن نیازمند است و زن به مرد. هر کدام از دو جنس از نظر روحی و جسمی به هم وابسته‏اند و با قرار گرفتن در کنار هم یکدیگر را تکمیل می کنند.

 

تسکین؛ مهم‏ترین نیازی که بر اثر ازدواج تامین می شود

مهم‏ترین نیازی که بر اثر ازدواج تامین می شود، نیاز به آرامش و احساس امنیت و آسودگی است این نیاز که در سرشت آدمی ریشه دارد، چنان مهم است که خداوند در بیان فلسفه ازدواج میفرماید: «از آیات و نشانه‏های خداوند این است که برای شما از جنس خودتان همسرانی قرار دادیم تا در کنار آنان آرامش یابید».(سوره روم آیه ۲۱)

 

بنابراین، همسر موجب آرامش و امنیت‏ خاطر و محیط خانه وسیله آرامش روحی زن و مرد قرار داده شده است. در اوایل جوانی احساس تنهایی، بیهودگی و نداشتن پناهگاه انسان را فرا می گیرد. شاید یک از دلایل پوچ گرایی در جوامع غربی، نبود این آرامش و امنیت خاطر است که در سایه تشکیل کانون گرم خانواده و در کنار هم قرار گرفتن زن و مرد در محیط سالم فراهم می شود.

قوم لوط

 

به دلیل اهمیت ندادن جوامع غربی به تشکیل خانواده، افراد در این جوامع، خلاهای عاطفی خود را با ارتباط های نامشروع ارضاء می کنند که آن هم به دلیل غلط بودن این نوع رابطه به مشکلات بیشتر و بروز بیماری های روحی و روانی می انجامد که شاید دیگر هرگز نتوان چاره ای برای آن یافت.

 

تولید و پرورش انسان‏های خدا پرست و موحد و نیکوکار و صالح، مطلوب خدای جهان آفرین است

 از جمله مهمترین اهداف ازدواج ، بقای نسل آدمی است. تولید و پرورش انسان‏های خدا پرست و موحد و نیکوکار و صالح، مطلوب خدای جهان آفرین است. از دیدگاه اسلام، وجود فرزند صالح برای پدر و مادر یک عمل صالح شمرده میشود و در سعادت دنیا و آخرت آن‏ها مؤثر است‏به همین جهت، معصومان تولید و تکثیر نسل را از اهداف ازدواج خوانده‏اند. پیامبر اکرم (ص) میفرماید: «چه مانع دارد که مؤمن برای خودش همسری برگزیند. شاید خدا فرزندی به او عطا کند که با گفتن لااله الاالله زمین را سنگین سازد.» .در حقیقت زوج‏ها زن و مرد با داشتن فرزند انگیزه های مضاعفی برای زندگی کردن می یابند و از سویی دیگر وجود فرزند باعث استحکام روابط زن ومرد و گرم تر شدن کانون خانواده می شود که این هدف بزرگ هرگز از طریق رابطه غیر اخلاقی همجنسگرایی محقق نمی شود. 

 

بنابراین تسکین، تولید و  تکمیل سه نیاز بشر است که خداوند قادر متعال راه تامین آن را از طریق ازدواج سالم و پایدار با غیر همجنس قرار داده است.پس این سه نیاز اساسی بشر هرگز نمی تواند از طریق رابطه نامشروع ، همجنسگرایی تأمین نمی‌شود، بلکه به آن اهداف آسیب هم می‌رساند.

 

شاید بتوان گفت جوامع غربی با ترویج همجنسگرایی در حقیقت، مفتخر به متلاشی کردن بنیان خانواده هستند. آنان با چشم پوشی از سه نیاز بشر، هر روز شاهد  فروپاشیدگی خانواده های خود هستند که به دلیل نداشتن روابط صحیح و سالم جنسی این فروپاشی رو به افزایش است و فساد و تجاوز و قتل نوجوانان و جوانان غربی ثمره این افتخار است.

 

همجنسگرایان؛ پرخطرترین گروه هایی که در معرض بیماری ‏هایی جدی مانند HIV ،HPV و هپاتیت قرار دارد

طبق  آمار شورای تحقیق خانواده ایالات متحده، جمعیت همجنسگرایان، یکی از پرخطرترین گروه هایی هستند که در معرض بیماری ‏هایی جدی مانند HIV ،HPV  و هپاتیت قرار دارند.

 

قوم لوط

 

نظرسنجی ‏ها همچنین نشان‏ دهنده شیوع بالای مشکلات روانی در میان همجنس‏ بازان است. نظرسنجی سراسری در مورد زنان همجنس ‏باز که در مجله «روانشناسی مشاوره ‏ای و کلینیکی» به چاپ رسید، نشان می داد که 75 درصد از حدود 2000 پاسخ ‏دهنده به گونه ‏ای مشاوره ‏های روانشناختی را دنبال می‏ کرده ‏و بسیاری از آنها به دنبال درمان اندوه و افسردگی ‏های طولانی مدت بوده ‏اند.

 

برخی از کارشناسان بر این باورند که همجنس‏ بازی خود یک بیماری است که ریشه در اختلالات روانشناختی دارد. 

 

قوم لوط

 

همجنس گرايي چه درميان مردان باشد و يا زنان، در اسلام از گناهان بسيار بزرگ است و هر دو داراي حد شرعي است. حد همجنس گرايي در زنان پس از چهار بار اقرار و يا ثبوت بوسيله چهار شاهد عادل (به شرايطي كه در فقه گفته شده) صد تازيانه است و بعضي از فقها گفته اند اگر زن شوهر داري اين عمل را انجام بدهد حد او اعدام است.( تفسير نمونه، ج 8، ص 193)

 

چرا اسلام برای همجنسگرایی حد قرار داده است؟

برخلاف نظر روشنفکران غربی، آنچه مسلمانان بدان افتخار می کنند آن است که اسلام ناب محمدی با قرار دادن حد برای این گناه کبیره می خواهد که انسان را از تمام تهدیدات روحی و جسمی که در اثر این رابطه نامشروع بر وجود آدمی وارد می شود مصون دارد و آرامش، امنیت خاطر و آسایش او را با قانون ازدواج سالم و مشروع فراهم نماید. خداوند آفریننده احسن الخالقین است که فطرت او را پاک آفریده شده است و در سایه اجرای قوانینی که او برای مخلوق خود قرار داده است او را به سعادت دنیوی و اخروی می رساند و دور شدن از قانون خدا یعنی دور شدن از آرامش و سعادت دنیوی و اخروی.

 

منبع:فرهنگ نیوز