به گزارش نماینده به نقل از فارس عباس قربانی عضو هیأت علمی دانشگاه تهران با اشاره به اشراف کامل مقام معظم رهبری از وضعیت دانشگاهها، گفت: مقام معظم رهبری همانند امام خمینی(ره) دانشگاه را مبدأ همه تحولات میدانند و سرنوشت کشور را به دست دانشگاهیان میدانند و این موضوع را در جلساتی که با جامعه دانشگاهی داشتهاند به صورت شفاف و قاطع بیان کردند.
وی افزود: لازم است دانشگاهیان در حوزههای سیاسی و فرهنگی آگاهی کامل داشته باشند و معضلات جامعه را بشناسند اما بدین معنی نیست که سیاسیبازی در دانشگاه صورت بگیرد.
این استاد دانشگاه با اشاره به تعبیر مقام معظم رهبری در خصوص اساتید به عنوان فرماندهان جنگ نرم گفت: با این تعبیر مقام معظم رهبری همه ما را به مبحث جنگ نرم که یک موضوع فرهنگی و سیاسی است توجه میدهند و بدین صورت اساتید و دانشجویان را در وسط میدان مبارزه جنگ نرم به عنوان فرمانده و افسر قرار میدهند.
عضو شورای مرکزی کانون دانشگاهیان ایران با اشاره به لزوم بصیرتافزایی اساتید گفت: از آنجا که دانشگاهیان چشم بینای علمی و فرهنگی جامعه هستند باید بصیرتی که رهبری از آن صحبت میکنند را در جامعه گسترش دهند و باید در وسط میدان مبارزه قرار گیرند.
وی تصریح کرد: دانشگاهها باشگاه سیاسی نیستند که تنها در همین حوزه سیاسی متمرکز شوند بلکه از مهمترین مسائل دانشگاه که در درجه اول اولویت قرار میگیرند موضوع توسعه و پیشرفت علمی است.
قربانی در همین رابطه افزود: مقام معظم رهبری در همین خصوص هشدار میدهند که اساتید و دانشجویان در کنار لزوم بیداری سیاسی و تحرکات سیاسی نباید رسالت اصلی خود که همان پیشرفت علمی است را فراموش کنند چرا که دشمنان ما تلاش میکنند ما در حوزههای سیاسی مشغول کنند تا از اهداف اصلی خود باز بمانند.
عضو هیأت علمی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: دانشگاه نباید محل اردوکشی سیاسی شود و اگر در دانشگاهها جنگ احزاب راه بیفتد لطمهای که به جامعه دانشگاهی و نظام جمهوری اسلامی وارد میکند جبران ناپذیر خواهد بود.
این استاد دانشگاه گفت: دانشگاه و مدیریت وزارت علوم باید اهداف و آرمانهای انقلاب را خوب بشناسند و برای رسیدن به آن تلاش کنند چرا که دشمن تلاش میکند ما را در موضوعات حاشیهای زمینگیر کند.
قربانی تأکید کرد: اگر دانشگاهها میخواهند متناسب با اهداف انقلاب پیش روند لازم است وزارت علوم و مدیریت دانشگاهها به اهداف انقلاب معتقد باشند. حال چگونه افرادی که در سال ۸۸ نظام را به تقلب متهم کردند و نسبت به نظام اعتمادی ندارند، میتوانند اهداف انقلاب را در دانشگاهها پیاده کنند؟
«جامعه دانشگاهی باید به عنوان پیشقراولان جامعه نقش بصیرتافزایی خود را به خوبی ایفاء کند و با سخنان خود گردو غبار فتنه را بخوابانند نه اینکه با ادعای تقلب نظام را متهم کنند.»
وی ادامه داد: حال اگر چنین افرادی با چنین ویژگیهایی در وزارت علوم جمع شوند قطعاً نمیتوانند آرمانهای نظام و انقلاب را محقق کنند.
عضو هیأت علمی دانشگاه تهران با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در این خصوص که دانشگاه به دوران قبل باز نگردد، گفت: رهبری از جریاناتی که در وزارت علوم میگذرد آگاهی دارند و بر همین اساس سخن میگویند و راهبرد ارائه میدهند. حال وقتی ایشان اعلام میکنند که دانشگاهها به دوران گذشته باز نگردد، میخواهند بگویند که نگذارید پیشرفت علمی متوقف شود همانطور که در دوران اصلاحات مسائل سیاسی بر مسائل علمی در دانشگاهها غلبه میکرد.
عضو شورای مرکزی کانون دانشگاهیان ایران در پایان با بیان اینکه دانشگاهها پاسداران علمی انقلاب اسلامی هستند، گفت: مقام معظم رهبری با اشراف به ظرفیت دانشگاهها موضوعات جنبش نرمافزاری، تولید علم و بومیسازی دانش را عنوان میکنند حال مسئولان نباید با فراهم کردن فضا برای اردوکشیهای سیاسی دانشگاهها را از وظیفه اصلی خود دور کنند.