وی در عین حال با اظهار تعجب از اقدام خبرنگار واحد مرکزی خبر مبنی بر اطلاعرسانی بر اساس اخبار روزنامهها و کماطلاعی از قانون مطبوعات، توضیح داد: پرونده مدیرمسئول معرفی شده هنوز در هیأت، مطرح نشده است و انتشار این نشریه در چارچوب ماده ۱۴ قانون مطبوعات صورت میپذیرد.
این مقام مسئول همچنین در خصوص نشریه «زنان امروز» نیز گفت: این نشریه در جلسه مورخ ۸۶/۱۱/۲۸ هیأت نظارت بر مطبوعات لغو پروانه شده است. صاحب امتیاز آن در اردیبهشت سال بعد تقاضای انتشار نشریهای جدید تسلیم کرده و هیأت نظارت بر مطبوعات نیز با توجه به نوبت طرح، در جلسه مورخ ۹۲/۹/۱۸ خود با انتشار نشریه «زنان امروز» موافقت کرده است.
وی با اشاره به تایید صلاحیت مدیرمسئول این نشریه از سه نهاد نظارتی – امنیتی یادآور شد: مجوزهای یادشده بر اساس ماده ۱۰ قانون مطبوعات و تبصرههای ذیل آن و بر اساس اختیارات هیأت نظارت بر مطبوعات که متشکل از ۷ عضو است (وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، یک قاضی به انتخاب رئیس قوه قضائیه، یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نماینده مدیران مسئول مطبوعات، یک استاد دانشگاه به انتخاب وزیر علوم، یکی از اساتید حوزه علمیه به انتخاب شورای عالی حوزه علمیه قم و یکی از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی به انتخاب این شورا) صادر شده و بنابراین انتساب اين مجوزها به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حالت خوشبینانه، غفلت است و در غیر اینصورت هم، نشر اکاذیب، تهمت و تشویش اذهان عمومی و البته نشانگر میزان اطلاع از قانون مطبوعات است.
این مقام مسئول در پایان به خبرنگار مهر گفت: نکته قابل تامل در خبرسازی اخیر اینجاست که صدور مجوز «ایران فردا» در دولت دهم انجام پذیرفته است اما گویا دوستان اصرار دارند علیه دولت و وزارت ارشاد خبرسازی کنند.
به گزارش مهر، مجله «ایران فردا» بعد از ۱۴ سال توقف از روز پنجشنبه گذشته (هشتم خرداد ماه) شماره جدید خود را منتشر کرد. همچنین نشریه «زنان امروز» نیز به مدیرمسئولی شهلا شرکت با دریافت مجوز نشریه اقدام به انتشار این نشریه در هفتههای گذشته کرده است.