به گزراش نماینده به نقل از جهان نیوز، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در مراسم اعطای دانشنامه به دانش آموختگان دکتری دانشگاه عالی دفاع ملی با یادآوری اینکه دولت در میدان اجراست و کار سختی پیش رو دارد، گفت که "باید همه همتمان را بگذاریم در پشتیبانی دولت که بتواند در این شرایط حساس، کشتی کشور را پیش ببرد."
وی در عین حال، به رسانههای منتقد هم تاکید کرد که در حمایت از خدمات دولت تلاش کنند و مواظب باشند که در مسیر خدمت رسانی مرتکب ایجاد وقفه نشوند: "مدیران رسانهها باید جلوگیری کنند از اخباری که موجب تشویش اذهان مردم، تضعیف دولت و تخریب برخی از اقدامات میشود."
سردار فیروزآبادی در شرایطی به درستی بر عدم تشویق اذهان عمومی و حمایت از خدمات دولت تاکید کرد که طیفی از رسانه ها و سیاسیون حامی دولت تنها برخی محورهای دلخواه از سخنان وی را برجسته کرده و سایر پیام های آن را به حاشیه برده اند. در این باره چند نکته حائز اهمیت است:
۱. با وجود جوسازیهای مکرر اصلاح طلبان تندرو برای ایجاد شکاف بین نیروهای مسلح بویژه سپاه پاسداران و دولت یازدهم که در چند ماه گذشته شدت بیشتری یافته است، سخنان صریح رئیس ستاد کل نیروهای مسلح نشان می دهد که اساس دیدگاه نیروهای مسلح کشور بر حمایت از دولت و تلاشهای دولتمردان است.
در واقع اظهارات سردار فیروزآبادی افشاکننده پشت پرده تفرفهافکنیها و آبی بود بر آتش دوگانهنمایی و آتش افروزی تندروها درباره رابطه دولت و نیروهای مسلح. اکنون ضروری است که دولتمردان فضای ادامه جولان این طیف از افراطیون را ببندند و اجازه شکاف افکنی به آنان ندهند.
۲. بیشک نیت و منظور رئیس ستاد کل نیروهای مسلح پرهیز از نقد دلسوزانه و انتقاد از عملکردهای اشتباه دولت و دادن مشورت برای تصحیح آنها نیست. این نکته هم روشن است که اکثریت قریب به اتفاق انتقادات رسانه ها از اقدامات دولت، پیرامون رفتارهای نسنجیده و اشتباه دولتمردان بوده و قطعا با هدف اصلاح و جبران خطا صورت گرفته است.
۳. البته در مسیر نقد عملکرد دولتمردان، احتمال اشتباه رسانهها هم وجود داشته که اصلاح و تلاش برای جلوگیری از تکرار آن ضروری است. اما به صراحت می توان گفت که جوسازی و انتشار اطلاعات و اخبار اشتباه شیوه رسانه های منتقد نیست و اکثریت قریب به اتفاق این رسانه ها حساسیت ویژه ای بر صحت اخبار خود دارند. البته این واقعیت را هم باید پذیرفت که همکاری نهادهای دولتی در ارائه اطلاعات درست به رسانه ها، کمک بزرگ و ضروری برای رفع اشتباهات احتمالی است.
۴. یکی از ارکان حفظ آرامش در فضای نقد و افزایش تعامل دولت و رسانهها، نحوه مواجهه دولتمردان با منتقدان است. اگر مقامات دولتی در مقابل نقدهای دلسوزانه با سعه صدر و حفظ حرمت درآیند و از اتهام زنی و هیجانی و تندکردن فضا پرهیز کنند، حتما رابطه ای با حسن نیت میان رسانه های منتقد و دولت شکل خواهد گرفت که منجر به اصلاح بسیاری از اشتباهات احتمالی می شود.