به گزارش نماینده به نقل از تسنیم ، سیدمحمد حسینی در حاشیه همایش بینالمللی بسیج و رسانه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سال 88 و در داستان فتنه دیدیم برخی تعبیری داشتند که از آن با عنوان انقلاب تویتری یاد میکردند و به دنبال بهرهبرداری از این ظرفیت در شبکه مجازی بودند.
وی افزود: تصور میکردند با انبوه افراد و کاربرانی که دارند میتوانند تاثیرگذار در افکار مردم باشند، اما در نهایت فهمیدند که فضای مجازی با واقعیتهای جامعه تطابق ندارد و از همین حیث راه به جایی نبردند.
وزیر ارشاد دولت دهم خاطرنشان کرد: آنان همچنان از این ابزار استفاده میکنند، ما باید به دنبال راهکارهایی برای مقابله با آن باشیم که البته برگزاری نشستهایی نظیر بسیج و رسانه در تصمیمگیریهای صحیح و درست به ما کمک میکند.
حسینی با اشاره به ضوابط نشر کتاب تاکید کرد: ضوابط نشر کتاب در سال 89 و در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب و وزارت ارشاد مجری این مصوبات است و نمیتواند کسی تخلف کند.
وی تاکید کرد: معمولا تمامی کتابها ارزیابی و بررسی میشود، البته برخی کتابها نظیر کتابهای علمی به ارزیابی زیاد نیاز نداشته و در یک یا دو روز به آنها مجوز داده میشد، بیشتر کتابهایی با متون حساس که نیاز به دقتی بیشتر داشت به صورت ویژه بررسی میشد اما تعداد کتابهای اصلاح شده در برابر اخذ مجوز بیش از 65 هزار عنوان کتاب در سال بسیار محدود و ناچیز بود.
وزیر ارشاد دولت دهم تاکید کرد: این مسئله اصلاح کتاب و نشر مسئله اصلی حوزه کتاب نیست بلکه مسائل مهمتری نظیر چاپ و دیگر بخشها را داشته و این آدرس غلطی است که برخی برای اینکه بخواهند بدون هیچ حد و مرزی هرچه خواستند بنویسند و ارزشهای نظام را نادیده بگیرند است، آنان این مسئله را عنوان میکنند که البته تعداد آنها بسیار اندک است.
حسینی گفت: اینکه میگفتند برخی افراد ممنوعالقلم هستند برای من جای تعجب بسیار داشت، ممکن است فردی در چاپ یک اثر خود ممنوع باشد اما آثار دیگری از آن منتشر شده و در تمام عرصههای تلویزیون و رسانهها حضور دارد، باید بدانیم که عنوان ممنوعالقلم بودن عنوانی است که در خارج از کشور خفقان را در اینجا به تصویر میکشد.
به گفته وی کسانی که صحبتی دارند باید به طور دقیق بیایند و مسائل خود را بیان کنند.