به گزارش «نماینده»، علاءالدین بروجردی رئیس هیأت رئیسه سنی مجلس دوازدهم در مراسم افتتاحیه دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: با نثار جان به محضر امام زمان و با درود به روان پاک شهدا به ویژه انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی و عرض احترام به خانواده شهدا و عرض ادب و اعلام اطاعت به محضر رهبری، مقدم مهمانان به ویژه رئیس دفتر مقام معظم رهبری، سرپرست ریاست جمهوری، رئیس قوه قضائیه، رئیس و اعضای شورای نگهبان، فرماندهان عالی رتبه نظامی و انتظامی، اعضای هیأت دولت، رؤسای مجلس در ادوار گذشته، یادگار امام (ره)، دبیر شورای عالی امنیت ملی و سفرا و رؤسای نمایندگان سیاسی کشورهای دنیا در ایران را گرامی میداریم.
وی ادامه داد: مجلس دوازدهم در شرایطی کار خود را آغاز میکند که ملت ایران در سوگ و غم از دست دادن رئیس جمهور پرتلاش و امین و وزیر خارجه، امام جمعه محبوب تبریز و استاندار انقلابی و متدین آذربایجان شرقی و دیگر همراهان هستند؛ هرگز متصور نبودیم که این اجلاس بدون حضور رئیس جمهور شهید برگزار شود.
منتخب مجلس دوازدهم تاکید کرد: آنچه موجب تسلی خاطر است، وجود مبارک رهبری حضرت آیت الله خامنه ای است که در همان ساعت نخست ضایعه غمبار به مردم ایران اطمینان داد که خللی در امور کشور وارد نمیشود و مجلس دوازدهم در مسیر حرکت به سمت قله پیشرفت رفته آن هم در شرایطی که منطقه در مسیر تحولات حساس قرار دارد و ما وظیفه خطیر داریم.
بروجردی بیان کرد: منتخبان ملت بزرگ ایران نماد و تجلی وحدت ملی هستند و حرکت کشور به سمت رفاه، آسایش، امنیت و تحقق اهداف و سیاستهای کلان تعیین شده از سوی رهبری جز از طریق ایجاد همبستگی ملی میسر نمیشود و این اصل با تضارب آرا و اختلاف نظر کارشناسی تعارض ندارد.
بروجردی گفت: کشور عزیز ما ایران دارای ثروتهای عظیم خدادادی است و در این میان بزرگترین داشتهها نیروهای کارآمد انسانی هستند که در طول تاریخ همواره مورد ستایش جهانیان بوده است تا جایی که پیامبر عظیمالشأن اسلام در تلاشگر بودن ایرانیان در دست یافتن به علم و دانش اشاره فرمودند که اگر دانش در کرات دیگر نیز باشد افرادی از ایران زمین بدان دست خواهند یافت. مجلس شورای اسلامی در مسیر تعالی، رشد و پیشرفت بیش از هر چیز به ارتقا سطح دانش و فناوری در کشور توجه داشته و خواهد داشت. ما باید شرایطی را برای متخصصین و دانشمندان برجسته ایجاد کنیم که ماندگاری آنها در داخل کشور هرچه بیشتر باشد.
مجلس دوازدهم با همه توان برای تقویت اقتصاد ملی میکوشد
منتخب مجلس دوازدهم تصریح کرد: در آستانه سند چشمانداز ۲۰ ساله قرار داریم که پایان آن سال آینده است. کشور ما اینک در عرصه اقتدار ملی فراتر از سند چشمانداز قرار دارد ولی در برخی از عرصهها به ویژه عرصه اقتصادی دچار کاستی و نارسایی است، بدون تردید مجلس دوازدهم با همه توان برای تقویت اقتصاد ملی خواهد کوشید تا با رفع موانع پیش روی اقتصاد ملی یاریگر قوه مجریه در حل این مشکلات از طریق بهرهگیری توانمندیهای ملی و ظرفیتهای مردمی باشد به ویژه آن که امسال سال جهش تولید با مشارکت مردمی است که ما نمایندگان آنها در خانه ملت هستیم.
رئیس سنی مجلس دوازدهم ادامه داد: مهمترین رسالت مجلس دوازدهم تلاش در جهت تحقق بیانیه گام دوم انقلاب است که مورد تأکید و عنایت ویژه مقام معظم رهبری است. اینک ما در مقطع بسیار حساس و تاریخی در بعد تمدنسازی هستیم، بدیهی است دشمنان انقلاب اسلامی و ملت بزرگ ایران این امر مهم را برنمیتابند و با تمام قوا به مقابله با جمهوری اسلامی ایران ادامه میدهند اما ملت بزرگ ایران با بهرهگیری از رهنمودهای رهبر فرزانه خویش همانگونه که آمریکا را در عرصه دانش هستهای شکست دادند و ما امروز بر همه ابعاد این دانش پیچیده مسلط هستیم در دیگر عرصهها با همت مسئولان جهادی همچنان استوار در این مسیر حرکت خواهند داد.
وی گفت: بر خود لازم میدانم که از همه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و مسئولین امنیتی و انتظامی که جان بر کف در جهت امنیت پایدار کشور تلاش میکنند تشکر و قدردانی بنمایم. وظیفه حتمی مجلس شورای اسلامی و دولت محترم این است که در این شرایط حساس با تخصیص بودجه لازم حمایت خود را از نیروهای مسلح و نهادهای امنیتی و انتظامی به عمل آورد.
منتخب مجلس دوازدهم ادامه داد: عدالت یک اصل مهم اسلامی و خواست فطری همه انسانها است. این اصل باید در همه کشور جاری و ساری باشد. مردم دشواریهای اقتصادی را در مسیر تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی تحمل میکنند ولی به شرط اینکه عدالت در همه کشور حاکم باشد بنابراین وظیفه ما در مجلس شورای اسلامی وضع قوانین عدالتمحور و تقسیم امکانات متناسب با شرایط و توجه ویژه به طبقات محروم و مستضعف جامعه و ایجاد اشتغال با هدف بالا بردن سطح معیشتی مردم در سراسر کشور است. وضع چنین قوانینی زمانی هدف را محقق میکند که دولت مجری خوبی برای اجرای این قوانین باشد.
بروجردی افزود: مبارزه با فساد به یک اصل جدی در جهت پیشبرد کشور و برقراری عدالت است ولی در این زمینه باید از شعارزدگی عبور کرد و مبارزه را به سمت مبارزه با ریشههای فساد سوق داد. برای همین است مبارزه فساد نیازمند یک روش علمی و همهجانبه است، برای جلوگیری از فساد افزون بر مجازاتهای متناسب باید از روشهای پیشگیرانه استفاده کرد. هنر ارگانهای نظارتی در این زمینه پیشگیری از وقوع فساد و نه اعلام آن پس از وقوع است که علاج واقعه را قبل از وقوع باید کرد.
منتخب مجلس دوازدهم بیان کرد: اساس سیاست خارجی کشور سه اصل عزت، حکمت و مصلحت است. اولین اولویت در سیاست خارجی توجه به کشورهای همسایه و کشورهای اسلامی است که شهدای بزرگوار آیتالله رئیسی و دکتر امیرعبداللهیان در این عرصه خوش درخشیدند. تقویت روابط با کشورهای جهان بر مبنای احترام متقابل و حفظ مواضع ملت شریف ایران دستورالعمل حاکم بر سیاست خارجی است. در تأمین نیازهای کشور باید همسایگان در اولویت قرار داشته باشند. مبارزه با نظام سلطه که ایالت متحده آمریکا نماد آن در جهان کنونی است، اصل اساسی سیاست خارجی کشور است.
رئیس سنی مجلس دوازدهم گفت: جنبشهای دانشجویی و خیزشهای مردمی اخیر در آمریکا و اروپا و اقصی نقاط جهان در دفاع از مردم مظلوم غزه نشان داد که ملتها به چه میزان به یکدیگر نزدیک هستند اما با کمال تأسف شاهد هستیم دولتهای غربی در سیاستهای استکباری خود به حمایت از نسلکشی و کودککشی رژیم جنایتکار صهیونیستی ادامه میدهند، آنچه که امروز در غزه و کرانه باختری میگذرد نماد حقیقی سیاستهای غرب است که با کمال تأسف برخلاف همه ادعاهای خود نشان دادند حقوق انسان برای آنها هیچ ارزشی ندارد و تنها به منافع نامشروع خود میاندیشند، ملت شجاع فلسطین در صف نخست دفاع از امت اسلامی قرار دارند و نبردی نابرابر را قهرمانانه ادامه میدهند. با عنایات الهی و بدون تردید پیروز این میدان مردم ستمدیده و سلحشور فلسطین خواهند بود.
وی عنوان کرد: عملیات عظیم و تاریخساز وعده صادق که با تدبیر، هوشمندی و نگاه الهی فرمانده معظم کل قوا و شجاعت رئیس شهید شورای امنیت ملی صورت گرفت در پی این عملیات جایگاه جمهوری اسلامی ایران در منطقه به میزان قابل توجهی ارتقا یافت و کشورهای منطقه متوجه شدند که تنها کشوری که توان مقابله عملی با سیاستهای ظالمانه آمریکا و رژیم صهیونیستی را دارد جمهوری اسلامی ایران است. این عملیات پاسخی قاطع به تعرض رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری سفارت ایران در دمشق بود.
بروجردی افزود: سیاست جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان جنگطلبی نیست بلکه برقراری امنیت پایدار و همکاری با کشورهای منطقه است، اگرچه در برابر هرگونه تجاوز و زورگویی با قاطعیت اقدام خواهند نمود.
رئیس سنی مجلس دوازدهم تصریح کرد: در پایان توجه همکاران محترم و دولتمردان را به مسئولیت مشترک خود طی یک ماه آینده جلب میکنم، لازم است با بهرهگیری از انسجام فعلی ارزشمندی که به برکت خون پاک شهدای خدمت ایجاد شده است، این همبستگی ملی را حفظ نمائیم. لذا شایسته است نامزدهای محترم ریاست جمهوری به این امر در رقابتهای انتخاباتی اهتمام ویژه داشته باشند و در مناظرههای تلویزیونی آن را تقویت نمایند. همچنین ملت بزرگ ما با حضور حداکثری در پای صندوقهای رأی در ۸ تیر ماه قدردان روح پاک شهدای خدمت و رئیس جمهور شهید باشند و حماسه عظیم دیگری را در انظار جهانیان بیافرینند.