به گزارش «نماینده»، رسیدگی به گزارش کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات در مورد طرح دوفوریتی اصلاح بند ز تبصره ۲۰ ماده واحده قانون بودجه ۱۴۰۲ کل کشور تمدید برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی امروز قرار داشت.
وکلای ملت در این جلسه با کلیات طرح مذکور با ۱۶۰ رأی موافق، ۸ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۶ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.
محمدمهدی مفتح سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس راجع به گزارش این کمیسیون درباره این طرح گفت: در برنامه ششم باید زمان لازم الاجرا شدن برنامه هفتم را در نظر بگیریم با توجه به تأخیرهای صورتگرفته اعتبار برنامه ششم با وجود آنکه از سوی مجلس تمدید شد رو به اتمام است و لایحه برنامه هفتم پیش از پایان اعتبار برنامه هفتم تصویب و نهایی نخواهد شد.
وی ادامه داد: ازاینرو با توجه به زمانبر بودن بررسی برنامه هفتم و تأیید آن از سوی شورای نگهبان در کمیسیون برنامه و بودجه، لایحه برنامه ششم را تا پایان سال ۱۴۰۲ تمدید کردهایم.
پس از تصویب کلیات طرح دوفوریتی تمدید اعتبار برنامه ششم صحن علنی وارد بررسی جزئیات شد. محمدمهدی مفتح پیشنهادی برای اصلاح جزئیات ارائه کرد تا براساس آن اعتبار قانون برنامه ششم از زمان لازمالاجرا شدن برنامه هفتم لحاظ شود اما نمایندگان به این پیشنهاد رأی مثبت ندادند و در نهایت جزئیات نیز با ۱۵۲ رأی موافق، ۹ رأی مخالف و ۶ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۶ نماینده حاضر در جلسه تصویب شد.
بر این اساس در بند (ز) تبصره (۲۰) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور مصوب ۲۴/ ۱۲/ ۱۴۰۱ عبارت «تا زمان تصویب لایحه برنامه پنجساله هفتم توسعه و حداکثر ششماه پس از لازمالاجرا شدن این قانون» به عبارت «تا پایان اسفندماه سال ۱۴۰۲» اصلاح میشود.
لازم به ذکر است که کمیسیون برنامه و بودجه در جلسه روز دوشنبه خود این طرح را تصویب کرد.
به گزارش تسنیم، لایحه برنامه هفتم توسعه کل کشور خرداد ماه امسال تقدیم مجلس شد و پس از ارائه لایحه روند بررسی آن طبق آییننامه در مجلس آغاز شد و کمیسیون تلفیق تشکیل شد که کار این کمیسیون بهروی لایحه نیز به اتمام رسیده است و گزارش در سامانه مربوطه بارگذاری شده است که نمایندگان نیز تا ۲۳ شهریور ماه فرصت دارند پیشنهادات خود را درباره لایحه برنامه بارگذاری کنند.