به گزارش «نماینده»، حجتالاسلام امیرقلی جعفری بروجنی با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه مسئولان مرتبط راهبرد «مشارکت، امنیت، سلامت و رقابت انتخابات» را از هم اکنون مشخص کنند تا انتخاباتی خوب، سالم و با مشارکت بالا داشته باشیم، اظهار داشت: انتخابات صحنه حضور مردم در تعیین سرنوشتشان است. انتخابات، نماد دموکراسی در کشور ماست و هر چه حضور مردم در انتخابات پررنگتر باشد، نشان میدهد مردم امیدوار هستند و نسبت به آینده کشور دغدغه دارند.
وی بیان کرد: اولین نکته مهم در این نماد دموکراسی و مردم سالاری آن است که مشارکت بالا باشد. اگر قرار باشد مشارکت در انتخابات بالا برود، عواملی در آن دخیل است که یکی از مهمترین مسائل امیدآفرینی است که مسئولان و به ویژه دولتمردان باید با تحقق وعدههای خود در این زمینه اهتمام لازم را داشته باشند.
نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در یک انتخابات، امنیت هم مسئلهای بسیار مهم است و باید مردم این اطمینان را داشته باشند که در محیطی امن و بدون دغدغه در انتخابات شرکت کنند.
جعفری بروجنی درباره رعایت سلامت انتخابات، گفت: سلامت انتخابات به دستگاههای متولی بازمی گردد، یعنی وزارت کشور به عنوان برگزارکننده انتخابات و شورای نگهبان به عنوان ناظر بر انتخابات باید نظارت کاملی بر همه مراحل انتخابات اعم از زمان تأیید صلاحیتها تا اعلام نتایج انتخابات داشته باشد. سلامت انتخابات نکته مهمی است که در ایجاد امیدآفرینی و مشارکت بالای مردم بسیار مؤثر است.
وی ادامه داد: مردم باید بدانند از رأی آنان صیانت میشود، کما اینکه تاکنون اینگونه بوده و نظام جمهوری اسلامی ایران نشان داده به رأی مردم تمکین میکند و موید این مساله آن است که هر ۸ سال یک بار یک دولت با یک رویکرد و گرایش کاملاً متفاوت سیاسی داشتیم و این مسئله نشان میدهد مردم در تعیین سرنوشت خود تأثیر دارند.
نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: رأی مردم طبق فرموده مقام معظم رهبری حق الناس است و دستگاههای ذیربط و برگزارکننده انتخابات باید از رأی مردم صیانت کند و امیدواریم از الان مقدمات مشارکت پرشور و حداکثری مردم در انتخابات اسفند ماه مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری را فراهم کنند.
جعفری بروجنی درباره رقابتی شدن فرآیند انتخابات، گفت: انتخابات بدون رقابت معنایی ندارد و انتخاباتی که در آن فقط یک سلیقه خاص سیاسی حضور داشته باشد، معنایی ندارد. البته سلایق و احزابی که در انتخابات حضور پیدا میکنند، باید در چارچوب و قوانین نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باشند. انتخابات نباید تک حزبی باشد و باید احزاب گوناگون امکان این را داشته باشند که در انتخابات افراد حزب خود را در معرض رأی مردم قرار دهند. البته احزاب باید در چارچوب نظام و انقلاب باشند و در این مسیر حرکت کنند.