به گزارش «نماینده»، هادی بیگینژاد هدف از این کار را مقابله با فساد در ماجرای حواله قیر رایگان دانست و افزود: با توجه به گزارشهای نهادهای نظارتی و امنیتی از خسارتهای موجود در حواله قیر، تصمیم دولت بر این شد تا در بودجه سال ۱۴۰۲ چک قیر جایگزین حواله شود.
عضو کمیسیون انرژی مجلس اظهار داشت: با این تصمیم در سال آینده دیگر به هیچ دستگاهی حواله قیر رایگان داده نمیشود بلکه به پالایشگاهها فروخته میشود و وجوه دریافتی در قالب چک در اختیار دستگاههای مربوطه قرار میگیرد و این اعتبار فقط هم باید در موردی که مشخص شده به مصرف برسد.
بیگینژاد خاطرنشان کرد: در ماجرای حواله قیر رایگان کار به این صورت بود که بعضی از دستگاهها حواله قیر را میفروختند و با وجوه دریافتی قیر با کیفیت پایینتر و قیمت ارزانتر میخریدند و در پروژهها به مصرف میرساندند.
وی افزود: علاوه بر این بعضی از دستگاهها حواله قیر رایگان را فروخته و وجوه آن را تحت عنوان مطالباتشان از دولت به حساب خود واریز کرده و یا در محلهای دیگری به مصرف میرساندند.
به گزارش ایرنا و بر اساس مصوبه کمیسیون تلفیق بودجه و در صورت تصویب نهایی در مجلس، سال آینده ۲۵ هزار میلیارد تومان برای تامین قیر دستگاههای اجرایی در نظر گرفته شد که ۴۸ درصد از آن به وزارت راه و شهرسازی، ۲۰ درصد بنیاد مسکن ، ۵ درصد به آموزش و پرورش و دانشگاه ها ، ۱۷ درصد به وزارت کشور و سازمان شهرداریها و دهیاریها، ۷ درصد بسیج سازندگی، ۲ درصد وزارت جهاد کشاورزی و یک درصد هم به وزارت صنعت، معدن و تجارت تحویل خواهد شد.