به گزارش «نماینده»، روحالله متفکر آزاد نماینده مردم آذر شهر، اسکو و تبریز در مجلس شورای اسلامی به مناسبت سالروز حماسه ۹ دی ۸۸ و مقایسه آن با شرایط فعلی کشور، گفت: موضوع سال ۱۳۸۸ یک فتنه داخلی بود که عدهای با نپذیرفتن قواعد انتخابات سعی کردند یک دعوای سیاسی در کشور ایجاد کنند و داشتههای کشور و ملت را زیر سؤال ببرند.
وی افزود: این افراد با خودخواهی و نفوذی که در حلقه اطرافشان اتفاق افتاده بود، فرصتی که نظام با مشارکت ۸۵ درصدی مردم در انتخابات برای عبور از مشکلات به دست آورده و دشمنان ما را هراسان کرده بود، به تهدید تبدیل کردند.
این نماینده دوره یازدهم مجلس در ادامه به تشریح ابعاد تهدید آشوبهای سال ۸۸ پرداخت و گفت: این تهدید که در آن، هم آشوب داخلی بود و هم امنیت و آرامش داخلی مردم به خطر افتاده بود و هم شبهههای متفاوتی در اذهان مردم ایجاد شده بود، موجب شد که پس از آن، تحریمهای سنگینتری توسط آمریکا علیه ملت اعمال شد، اما مردم با حضور خود در ۹ دی نشان دادند که یکپارچه پشتیبان حاکمیت و اقتدار نظام هستند و غائله را ختم کردند و وحدت دوباره به آحاد مردم بازگشت.
متفکر آزاد با اشاره به اتفاقات اخیر کشور، خاطرنشان کرد: امسال موضوع را باید از منظر دیگری دید و آن این است که وضعیت اقتصادی کشور خوب نبود و این محصول این است که عدهای سالها به غرب اعتماد کردند و نتیجه آن این شد که غرب به آنان وفا نکرد و در نتیجه اقتصاد کشور که سالها به طور کامل به توافق با غرب گره خورده بود، آسیب جدی دید و دولت جدید، هنوز در حال تلاش است تا از این مشکلات اقتصادی عبور کند؛ گرچه عبور از این مشکلات کلان، کار سخت و سنگینی است.
وی افزود: علاوه بر این، در آشوبهای اخیر شاهد دعوای سبک زندگی بودیم که به بهانه فوت ناگوار خانم امینی که همگی ما از آن ناراحت هستیم، سبک زندگی ایرانی اسلامی مورد حمله قرار گرفت و نتیجه این دعواها این شد که هم ذائقه مردم ما تلخ شود و هم تعداد زیادی شهید بدهیم و امنیت و آرامش مردم نیز توسط دشمنان به چالش کشیده شد و همچنین موجی از ناامیدی و یأس تحت تأثیر القائات دشمن در میان عدهای از جوانان را شاهد بودیم.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اضافه کرد: به طور طبیعی جنس این آشوبها با سال ۸۸ تفاوتهایی دارد، از این منظر راه مقابله با آن نیز یکسان نیست.
متفکر آزاد در تشریح تفاوتهای فتنه ۸۸ و فتنه امسال، اظهار کرد: در این نوع مواجهه که دیگر موضوع صرفاً فتنه نیست، بلکه یک مواجهه ترکیبی تمامعیار با نظام و کشور و تمدن ما است، نوع مقابله نیز باید ترکیبی باشد، لذا در این مقابله ترکیبی که فضای مجازی بستر مناسبی برای فعالیت دشمن در آن شد، کار را برای ما سختتر کرد.
وی ادامه داد: دشمن نیز با توپخانه رسانهای خود شبانهروز در حال پمپاژ و دروغ و سیاهنمایی علیه نظام است، لذا ما در اینجا با یک اغتشاش همه بعدی و چندجانبه مواجهه هستیم، بههمین دلیل حضور مردم باید مستمر و نه مقطعی باشد.
نماینده مردم آذر شهر، اسکو و تبریز در مجلس افزود: از طرفی مسئولین نظام نیز باید هرچه سریعتر مشکلات اقتصادی مردم را برطرف کنند تا مانع از یارگیری دشمن از میان مردم شوند؛ نکته بعدی این است که کار فرهنگی و رسانهای انجام شود تا دستاوردهای نظام برای مردم روشن و سایه ناامیدی از کشور برداشته شود، اینها همه زمانی جواب میدهد که مردم به طو مستمر در صحنه باشند.
متفکر آزاد تأکید کرد: ملت همانند ۹ دی، با حضور در خیابانها و گردهماییها و تشییع شهدا باید به دشمن نشان دهند که به صورت مستمر در میدان هستند و علاوه بر آن، حضور در عرصههای تبیینی و فضای مجازی و گعدهها با رویکرد مثبت و ایجابی و حمایتی، اهمیت دو چندان دارد.
این نماینده دوره یازدهم مجلس در پایان به نقش مهم رسانهها در این زمینه اشاره کرد و گفت: نکته بعدی این است که مراجع و منابع معتمد خبری، باید دست به تبیین و خبررسانی صحیح بزنند، لذا یکی از چالشهای ما این است که برخی از سلبریتیها و اشخاص تأثیرگذار منابع خبری اشتباهی دارند و بعضاً از دشمنان نظام تغذیه خبری میشوند و بعضاً دروغهای آنان را باور کرده و شروع به موضعگیری علیه نظام میکنند و این چالش باید با نقشآفرینی صحیح مراجع خبری، حل و فصل شود.