شناسهٔ خبر: 179205 - سرویس مجلس
منبع: تسنیم

ادعاهای حقوق بشری غرب مضحک است/ بسیاری از مردم ایران همچنان درگیر آثار مخرب سلاح‌های شیمیایی آلمانی هستند

آصفری نماینده اراک در مجلس گفت: امروز کمیته حقیقت‌یاب باید شکل بگیرد تا مقامات کشورهای غربی را در قبال حضور اتباع‌شان در عراق و سوریه و مشارکت آنها در کشتار بی‌رحمانه مردم مظلوم این کشورها پاسخگو کند.

به گزارش «نماینده»، محمدحسن آصفری نماینده اراک در مجلس با اشاره به نشست ضدایرانی شورای حقوق بشر سازمان ملل گفت: امروز کشورهایی ادعای تشکیل کمیته حقیقت‌یاب حقوق بشر برای ایران دارند که در زمان دفاع مقدس پرونده آنها در مقابل ملت ایران سیاه است و هنوز آثار جراحت سلاح شیمیایی اهدایی آنها به رژیم بعث نه فقط زندگی جانبازان جنگ را تحت شعاع قرار داده بلکه بسیاری از مردم مظلوم کشورمان همچنان با پیامدهای حملات شیمیایی صدام درگیر هستند.

وی افزود: امروز کشورهای اروپایی چون فرانسه که مدعی کمیته حقیقت‌یاب برای ایران هستند، اعتراضات کارگری را با شدیدترین وضع ممکن سرکوب می‌کنند؛ هر زمان که اروپایی‌ها توانستند به حقوق مردم خودشان احترام بگذارند آن زمان می توانند در ارتباط با وضعیت حقوق بشر در سایر کشورها نیز اظهار نظر کنند.

نماینده اراک در مجلس گفت: امروز سوالی که کشورهای غربی باید به آن پاسخ دهند این است که چرا در برابر نقض فاحش حقوق بشر در فلسطین سکوت کرده‌اند؟ چرا در برابر جنایات رژیم کودک‌کش اسرائیل سکوت کرده‌اند؟ چرا هیچ واکنشی به جنایات رژیم آل‌سعود و هم‌پیمانانش در یمن نشان نمی‌دهند؟

آصفری تاکید کرد:‌ امروز کمیته‌ حقیقت‌یاب باید برای بررسی جنایات گروه‌های تکفیری چون داعش که مورد حمایت کشورهای غربی بودند، شکل بگیرد؛ داعشی که به اذعان مقامات آمریکایی دست‌پرونده دولت این کشور است. امروز کمیته حقیقت‌یاب باید شکل بگیرد تا مقامات کشورهای غربی را در قبال حضور اتباع‌شان در عراق و سوریه و مشارکت آنها در کشتار بی‌رحمانه مردم مظلوم این کشورها پاسخگو کند.

وی افزود: به نظر می‌رسد علت سوءاستفاده‌ کشورهای غربی از نهادهای به اصطلاح‌ حقوق بشری برای فشار به ملت و دولت ایران ناشی از شکست‌هایی باشد که این کشورها در طی 4 دهه گذشته متحمل شدند. به هر حال دلیل حمایت تمام عیار این کشورها از رژیم بعث در دوران جنگ تحمیلی، ساقط کردن نظام اسلامی در ایران بود که با ایستادگی و مقاومت ملت ایران ناکام ماند و این تلاش‌ها در سالهای پس از جنگ نیز با وضع تحریم‌های اقتصادی و فشارهای حقوق بشری تداوم پیدا کرد.