به گزارش «نماینده»، علیرضا منادی سفیدان در نشست رؤسای دانشگاههای استان با اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، با اعلام اینکه در بخش شرکتهای دانشهای بنیان از سال ۸۹ قانون ایجاد شده است، اظهار کرد: حاصل این قانون راهاندازی هفت هزار شرکت دانشبنیان در کشور بوده که ۴۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی و اشتغالزایی برای هزاران نفر را داشته است.
منادی سفیدان، عنوان کرد: در مجلس شورای اسلامی چندین طرح را در دستور کار داریم اختصاص مهدکودکها به آموزش و پرورش، رتبهبندی معلمان و ... از جمله این طرحها بوده است.
وی با اشاره به اینکه بار مالی اجرای طرح رتبه بندی معلمان را ۵۰ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: سال گذشته رتبه بندی ۱۲ هزار معلم و امسال ۳۸ هزار معلم کارش آغاز شده است که این امر موجب بالارفتن کیفیت آموزش و ارتقای جایگاه معلمان خواهد شد.
رئیس کمیسیون آموزشی، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه در بخش شرکتهای دانشهای بنیان از سال ۸۹ قانون ایجاد شده است، بیان کرد: حاصل این قانون راهاندازی هفت هزار شرکت دانشبنیان در کشور بوده که ۴۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی و اشتغالزایی برای هزاران نفر را داشته است.
وی با اشاره به تدوین قانون جهش دانش بنیان با ۲۰ ماده بیان کرد: انتظار می رود دانشگاهیان به خوبی این قانون را مطالعه کنند تا سال جاری شاهد تصویب آن باشیم.
منادی سفیدان ادامه داد: همه مشکلات احصا شده و در قانون مذکور آمده و رفع شده و امتیازات زیادی در آن برای شرکت های دانش بنیان قائل شده است.
وی با بیان اینکه براساس این قانون ایده شرکت های دانش بنیان به عنوان ضمانت در بانک ها پذیرفته می شود، گفت: هر دانشگاهی بتواند از فرصت شرکت های دانش بنیان و ظرفیت اساتید خود در این حوزه استفاده کند مشکلات مالی آن برطرف خواهد شد و دیگر نیازی به بودجه دولتی نخواهد داشت.
رئیس کمیسیون آموزشی، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی از کمک ۵۰ میلیارد تومانی به صندوق نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی برای نخستین بار در کشور خبر داد و یادآور شد: مسئولان استان کردستان به ویژه استاندار باید همه تلاش خود را به جذب بودجه از منابع ملی اختصاص دهد و این مهم مستلزم پیگیری مستمر و برقراری ارتباط است.