به گزارش «نماینده»، محمدعلی محسنی بندپی با تاکید بر ضرورت باور مسئولان برای گام نهادن در مسیر توسعه دانش بنیان کشور، بیان کرد: زمانی که در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی بحث پزشک خانواده مطرح شد تاکید بنده این بود که آیا وزارت بهداشت، مجلس و دستگاه های متولی باور دارند که پزشک خانواده راه نجات نظام سلامت کشور است یا خیر؟
وی گفت: ما زیرساخت های قابل توجهی در بحث پزشک خانواده داریم اما برای تحقق بخشیدن به برنامههای چهارم، پنجم و ششم توسعه کشور کامل نیست.
این عضو کمیسیون بهداشت مجلس ادامه داد: بنده یادم هست در سال ۱۹۹۵ یعنی حدود ۲۷ سال پیش در کشورهای توسعه یافته کار را تعریف می کردند و به کارمند می گفتند شما مقدار مشخصی کار را در مقدار زمان معین باید انجام دهید. مهم نبود که این کار کجا انجام می شد، در کنار خانواده یا در سفر یا در محل کار فرقی نداشت که این کار کجا انجام می شود، مهم کیفیت کار بود که باید انجام می شد.
محسنی بندپی در ادامه اظهار کرد: ما در کرونا باور کردیم و با حداقل زیرساخت ها و منابع مالی تلاش کردیم تا بر این بیماری غلبه کنیم، باوری که در ما شکل گرفت کمک کرد تا موانع کنار رود و بتوانیم بر این ویروس غلبه کنیم. عملا با این فرهنگ سازی بستر خوبی فراهم کردند و در زمان اپیدمی کرونا هیچ مشکلی برای کشورهایی که زیرساخت های آن را داشتند، پیش نیامد.
نماینده مردم چالوس و نوشهر در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: ما در زمان کرونا یک بستر خوبی برای دورکاری فراهم کردیم اما بعدش به یکباره این را رها کردیم چون نیامدیم متد سنتی خود را اصلاح کنیم و از کرونا به عنوان یک فرصت استفاده نکردیم و عملا نتوانستیم در این حوزه فرهنگ سازی کنیم.
محسنی بندپی در پایان تاکید کرد: ما به جای اینکه پرداخت مبتنی بر کار داشته باشیم پرداخت مبتنی بر زمان داریم. متاسفانه برای کیفیت کار و نه کمیت، فرهنگ سازی درستی صورت نگرفته و مدیران ما نیز به خود زحمت نداده اند که کار را تعریف کنند. در نگاه استارتاپی و دانش بنیان باید این فرهنگ سازی و آگاه سازی صورت گیرد و ما برای توسعه کشور به این باور برسیم.