به گزارش «نماینده»، مهدی طغیانی با اشاره به افزایش استفاده از برق با گرم شدن هوا و به دنبال آن قطعی برق در صنایع گفت: اقتصاد برق در کشور ما دچار مشکل است که اگر این طور نبود، نباید برق صنایع قطع می شد؛ این نکته مهمی است که نباید همه چیز معطوف به تامین برق خانگی شود.
وی توضیح داد: در سالی که مقام معظم رهبری مزین به نام «تولید» کردند، باید به وضعیت صنایع توجه شود تا آن ها هم بتوانند تولیداتشان را افزایش دهند. تعطیلی صنایع به معنای از بین بردن بخشی از ظرفیت های تولید است البته که اصلا نباید قطعی برق وجود داشته باشد.
این نماینده مجلس افزود: با توجه به وجود مشکل در اقتصاد برق، دولت بدهی های سنگینی به نیروگاه ها دارد که این باعث توقف، توسعه و از بین بردن انگیزه سرمایه گذاری و بروز مشکلاتی در تعمیرات و نگهداری می شود که نتیجه نهایی آن خاموشی است. در چنین شرایطی کاری که دولت انجام می دهد، جا به جا کردن و مدیریت خاموشی و نه تامین برق است.
طغیانی در ادامه گفت: دولت می گوید که شهرک صنعتی در روزهایی تعطیل شود و ما به ازای آن تحفیف هایی داده شود؛ غافل از اینکه آن شهرک صنعتی به ازای تعطیلی باید از کارگرش بخواهد که در روز جمعه سرکار آید و بعد هم هزینه اضافه بیمه هم متقبل شود. از یک طرف وزارت نیرو تخفیف می دهد و از طرفی دیگر تامین اجتماعی جریمه می کند؛ این از هم گسیختگی سیاستگذاری به حال تولید آزار دهنده است.
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان مشوق های وزارت نیرو برای صنایع را اقدام خوبی در کوتاه مدت دانست و گفت: باید به سمت اصلاح اقتصاد برق و سرمایه گذاری در برق حرکت کنیم تا خاموشی در صنعت و خدمات و کشاورزی و خانگی رخ ندهد؛ نباید با وصله پینه ای کار را جلو برد.