به گزارش «نماینده»، زهره الهیان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح حذف ارز ترجیحی و عادلانه سازی یارانهها اظهار داشت: بخشی از تامین کالاهای اساسی از طریق تولید انجام می شود اما بخشی هم از طریق واردات صورت می گیرد.
وی افزود: وزارت اقتصاد با ابزارهای مالیاتی، وزارت صمت با توزیع هدفمند نهاده ها، وزارت جهاد کشاورزی با مشوقهای تولید کنندگان محصولات کشاورزی، وزارت تعاون و کار و رفاه اجتماعی با تسریع در تامین کالا برگ های الکترونیکی و پوشش کامل جاماندگان یارانه و کمک معیشتی و وزارت اطلاعات با صیانت از سرمایه ها و جلوگیری از قاچاق و وزارت بهداشت با بکارگیری سامانه های شفاف دارو و تجهیزات پزشکی به عنوان متولیان مدیریت زنجیره تامین کالا در کشور میبایست بیش از پیش با پیشنهادهای عملیاتی و مشوق های مالیاتی و تامین اجتماعی جهت هدایت نقدینگی به تولید کالای استراتژیک و محصولات کشاورزی، بر جذابیت سرمایه گذاری در کشورمان بیافزایند.
نماینده تهران در مجلس تصریح کرد: باید با افزایش نظارت هوشمند و میدانی موانع موجود را درعدم رسوب کالا و تعدیل حقوق گمرکی حمل و نقل و ... را در زنجیره تامین و توزیع و نظارت را احصاء و رفع کرد؛ باید نظارت ها به نحوی باشد که سهم سود تولید کننده و سود معقول واسطه در قیمت تمام شده برای مصرف کننده نهائی به دور از دلالیهای مخَرب مشخص شود.
الهیان گفت: نهادهای نظارتی از دیوان محاسبات عمومی، تعزیرات، سازمان حمایت از تولید کننده و مصرف کنندگان، تا مدیران بازرسی وزارتخانههای صمت، جهاد کشاورزی تا اتاق اصناف باید با بکارگیری سامانههای تجارت و انبار در تمام بازارهای استراتژیک و فعال سازی درگاههای پاسخگوئی برای اعمال نظارت مردمی و برخورداری از به روزترین آموزشها و روشهای نظارتی روز دنیا، بازارها را به طور محسوس و نامحسوس تحت نظارت و تسلط قرار دهند و مسیر را جهت نهادینه شدن آثار ارزشمند حذف ارز ترجیحی و شیرینی کام ملت بزرگوار ایران را فراهم کنند.
وی افزود: مجلس شورای اسلامی به واسطه وظایف نظارتی و تدوینی ضمن حمایت و پشتیبانی از سرمایه های ملی در جنگ اقتصادی از تولید کنندگان محصولات با کیفیت، حمایت و ارزیابی گزارشات نهادهای نظارنی را تا پایداری آرامش در بازارها اعلام میکند.