به گزارش «نماینده»، محمدجواد عسکری ، با اشاره به قانون مصوب مجلس در خصوص ارز ترجیحی و ضرورت عدم افزایش قیمت کالاهای اساسی نسبت به شهریور سال ۱۴۰۰، بیان کرد: ما معتقدیم در حوزه ارز ترجیحی هر اتفاقی که قرار است در کشور رخ دهد و اگر بناست یک جراحی اقتصادی صورت گیرد باید در وهله اول زیرساخت ها و همه بسترهای آن آماده شود.
وی در ادامه اظهار کرد: اگر قرار است تغییری در موضوع تخصیص ارز ترجیحی رخ دهد باید آخرین فرد از کف جامعه نیز در جریان اتفاقی که قرار است رخ دهد، قرار گیرد.
نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس گفت: ما تجربه بسیار خوبی در بحث هدفمند کردن یارانه ها در گذشته داریم. در دولت نهم زمانی که قصد کردیم یارانه ها را هدفمند کنیم در حوزه سوخت CNG ها را فراهم کردیم تا بتوان از گاز استفاده شود و گاز با حداقل قیمت در اختیار مردم قرار گرفت و حساب خانوارها راه اندازی شد و یارانه نیز به حساب آنان واریز شد و در نهایت پس از آنکه همه این مقدمات صورت گرفت و بستر آماده شد، به سمت جراحی اقتصادی رفتیم و این جراحی - که هدفمندی یارانه ها بود- با کمترین درد اجرایی شد.
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه دولت باید در شرایط فعلی به خوبی از تجربه گذشته بهره بگیرد، گفت: متاسفانه در بحث آرد صنعتی و ماکارونی از این تجربه استفاده نشد و دولت تصمیم آنی در بحث آردصنعتی و ماکارونی گرفت که آسیب هایی به همراه داشت.
عسکری با بیان اینکه مجلس و دولت در کنار هم تلاش می کنند تا مشکلات مرتفع شود، خاطرنشان کرد: بر اساس مصوبه مجلس در بودجه قرار این بود که قیمت کالاها نسبت به شهریور سال ۱۴۰۰ افزایشی نداشته باشد که مجلس همچنان بر این موضع خود پافشاری دارد.