به گزارش «نماینده»، صدیف بدری با اشاره به نامگذاری سال۱۴۰۱ از سوی مقام معظم رهبری اظهار کرد: با عمل به شعار مقام رهبری در تولید ،دانش بنیان و اشتغال آفرین می توان اقتصاد کشور را در جنبه های مختلف اعم از درآمدزایی و اشتغال متحول کرد به شرطی که همه مدیران دستگاه های اجرایی با جلب و جذب مشارکت های مردمی در سرمایه گذاری تلاش مضاعف داشته باشند.
وی با بیان اینکه رویکرد دانشبنیان در حوزه اقتصادی مشکلات اقتصادی را کاهش میدهد افزود: توجه به عناصر دانشبنیان در رویکردهای اقتصادی زمینهساز خوداتکایی و خودکفایی اقتصادی در کشور است که باید برای داشتن حرکتهای روبه رشد اقتصادی دنیا توجه به عنصر فناورانه و دانشبنیان را مد نظر قرار دهیم و با هدف اشتغال و درآمدزایی به سمت تحقق برنامههای اقتصادی حرکت کنیم.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برنامههای فناورانه و دانشبنیان برای ایجاد زمینه خوداتکایی با توجه به اهداف مورد نظر امری لازم و ضروری است که در این زمینه باید با تقویت شرکتهای دانشبنیان، رشد اقتصادی را در بخشهای کشاورزی، صنعت و گردشگری در عمل تحقق بخشید.
عضو کمیسیون عمران مجلس در بخش دیگری از این گفت و گو با اشاره به اجرای پروژه های زیر بنایی در استان اردبیل گفت: اتمام پروژه راه آهن اردبیل-میانه، احداث بزرگراه ها،تکمیل سدهای خاکی و در کنار آن توسعه آبیاری مدرن ،آبرسانی به روستاها و بهسازی راه ها جزو اولویت های نمایندگان استان است در مجلس است و تلاش می شود در سال جدید بخشی از این پروژه ها عملیاتی شود.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم تسریع در عملیات اجرایی راه آهن اردبیل-میانه و اولویت بخشی به آن افزود:در بودجه سال جدید ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه راه آهن اردبیل-میانه اختصاص داده شده و علاوه بر این، ۴۰۰ میلیارد تومان هم فاینانس بانکی (۲۰۰ میلیارد تومان بانک سپه و ۲۰۰ میلیارد تومان بانک رفاه کارگران )به این پروژه اختصاص خواهد یافت.
بدری افزود: دولت در تکمیل این پروژه مصمم شده و از استاندار اردبیل هم خواستیم تکمیل این پروژه را در اولویت کاری قرار دهد.
پیگیر ردیف ملی برای راه آهن اردبیل-آستارا هستیم
وی با اشاره به اخذ ردیف ملی برای پروژه راه آهن اردبیل - پارس آباد مغان در بودجه افزود: ردیف ملی برای پروژه راه آهن اردبیل - پارس آباد مغان در بودجه ۱۴۰۰ اخذ شده بود ولی وزارت راه و شهرسازی نتوانست به موقع مجوز ماده ۲۳ را به سرانجام برساند تا در بودجه ۱۴۰۱ اعتبارات لازم برای این پروژه اختصاص داده شود.
بدری بیان کرد: پیگیر هستیم در مجلس شورای اسلامی پروژه راه آهن اردبیل-پارس آباد دارای ردیف ملی شود تا با تامین اعتبار لازم شاهد تکمیل و اتصال آن به جمهوری آذربایجان باشیم.