به گزارش «نماینده» وحید جلالزاده در واکنش به ادعای برخی از افراد مبنی بر اینکه مشکلات اقتصادی و فشارهای خارجی اعمال شده از سوی دشمنان انقلاب ناشی از شعارهای استکبارستیزانه انقلاب است، اظهار کرد: از جمله اهداف و شعارهای اصلی ملت ایران در انقلاب اسلامی مبارزه با استکبار بود. در واقع مردم ما در بُعد داخلی مبارزه با رژیم طاغوت شاهنشاهی را دنبال میکردند و در بُعد سیاست خارجی هم بحث استکبارستیزی و حمایت از ملت مظلوم جهان به ویژه فلسطین را دنبال میکردند.
توطئههای آمریکا انکارناپذیر است
وی بیان کرد: نکته بعدی آن است که این آمریکا بود که دعوا، جنگ و منازعه با ملت ایران را آغاز کرد. مردم ما هیچگاه جنایات آمریکا چون کودتای نوژه را فراموش نمیکنند. اگر همه توطئههایی را که آمریکاییها از زمان پیروزی انقلاب علیه جمهوری اسلامی ایران بشماریم، مثنوی هفتاد من کاغذ است و کسی نمیتواند آن را منکر شود.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: کسانی که مشکلات کشور را به شعارهای استکبارستیزانه انقلاب ربط میدهند، فرافکنی میکنند و آدرس غلط میدهند، چرا که مشکلات کشور به دلیل بیعُرضگی، کمکاری و ناکارآمدی برخی از مسئولان و دولتمردان ما در سالهای گذشته بوده است. برای مثال، اگر آمریکاییها ما را در ۱۰ مورد تحریم کرده باشند، مدیران بیعُرضه و ناکارآمد در دهها مورد کشور را تحریم کردند و بسیاری از مشکلات ما به سوءمدیریت مدیران نالایق برمیگردد.
نقش جهانی خود را از آمریکا وام نگرفتیم
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یکی از برگهای برنده ما در حوزه سیاست خارجی، استکبارستیزی بوده است، گفت: جمهوری اسلامی ایران برخلاف برخی از کشورهای منطقه قبول نکرد که نقش خود در روابط بینالملل را از آمریکا وام بگیرد و ما همواره خودمان برای خودمان نقش و جایگاه تعیین میکنیم. الآن همه میبینند که ایران در آمریکای لاتین که حیات خلوت آمریکاست، حضور دارد و در منطقه هم هیچ اتفاقی بدون در نظر گرفتن نظر جمهوری اسلامی ایران نمیافتد. این اقتدار از استقلال سیاسی ما ناشی میشود.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: مبارزه با مستکبران جهان و استکبارستیزی منجر به استقلال سیاسی ما و اقتدار کشور شده است و ایران را به این جایگاه مهم در عرصه جهانی رسانده است. اگر در جایی هم به پیشرفت نرسیدیم و مردم ناراضی هستند، به ناکارآمدی مدیران ما باز میگردد و بنده به هیچ وجه قبول ندارم که شعارهای استکبارستیزانه علت دشمنی دشمنان انقلاب باشد.
دولت روحانی مبارزه با استکبار را قبول نمیکرد
وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه طیف غربگرا به خصوص دولت روحانی چه اندازه شعارها، اهداف و آرمانهای انقلاب دوم به تعبیر امام خمینی (ره) را تضعیف کردند؟، گفت: دولت روحانی یک دولت غربگرا بود و در واقع رئیسجمهور سابق به طیفی وابسته بود که آنان مبارزه با استکبار را قبول نمیکردند؛ حتی این مسئله به دوران دفاع مقدس بازمیگردد و کسانی که در دوران دفاع مقدس در فرماندهی جنگ بودند و در آن مقطع مسئولیتهای نظامی و سیاسی داشتند، میتوانند این حرف را تصدیق کنند.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اغلب افرادی که در دولت روحانی در وزارت امور خارجه مستقر بودند، از همان روز اول به باند نیویورکیها معروف بودند و نهایت آمال و آرزوی آنان رسیدن به یک جهان لیبرالیستی بود و این موضوع را در عمل هم ثابت کردند. نتیجه این تفکر باعث شد که سیاست خارجی ما در هشت سال اخیر تنزل پیدا کند.
جلال زاده بیان کرد: دولت روحانی بسیاری از کشورهای دوست را با یک لبخند اروپاییها و آمریکا فراموش کرد. این کشورها اعتماد خودشان را به ما از دست دادند و الان میگویند که اگر فردا روزی شما در مذاکرات به نتیجه برسید، نکند باز هم ما را فراموش کنید.
وی اظهار کرد: دولت روحانی با توجه به مذاکراتی که با غربیها داشت، به کل کشورهای شرق، آفریقایی و منطقه را فراموش کرد و امیدوارم همان طور که رئیسجمهور و وزیر امور خارجه وعده دادهاند، سیاست توجه به همسایگان و نگاه به شرق و کشورهای منطقه در دستور کار قرار گیرد و ما بتوانیم منافع ملی خود را در این روابط دنبال کنیم.