مجتبی شاکری، عضو پیشین شورای شهر تهران در گفت وگو با خبرنگار «نماینده» با اشاره به اولویت های شهرداری و شورای شهر تهران اظهارداشت: با توجه به شیوه و برنامه ای که اعلام کرده اند باید منتظر اجزای این اعلامی که شده است، بود. هم شورای شهر و هم شهرداری به دنبال تحول هستند و این تحول را هم با نیروی انسانی و هم گفتمان سازی و با برنامه های جدید که خود شورا و شهرداری توامان اجرا می کنند باید دید؛ بنده هنوز از جزئیات این برنامه مطلع نیستم اما جهت گیری کلی را جهت گیری مثبتی میدانم که بر اساس آن هر حرکت و پروژه ای می تواند نگاه تحولی خود را نشان دهد.
وی بر همین اساس به ظرفیت های موجود در پایتخت مثل فرهنگسراها، سرای محلات و خانه های فرهنگ اشاره کرد و گفت: حدود ۷۰ فرهنگسرا در شهر وجود دارد، خانه های فرهنگ بسیاری دایر هستند و در ۳۵۴ محله نیز سرای محله وجود دارد که فعالیت های فرهنگی میتواند در آنجا شکل بگیرد.
رئیس پیشین کمیته فرهنگی شورای شهر تهران در دوره چهارم در پایان خاطرنشان کرد: اگر برنامه ریزی خوبی در راستای سند تحول و منشور گام دوم بتواند شکل بگیرد میتواند پیامدهای خوبی را در رفتار اجتماعی به جامعه ارائه کند.
انتهای پیام/