به گزارش «نماینده» دکتر حامد صبوری مدیرکل امور مجلس وزارت آموزش و پرورش در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه شهرستان قرچک ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان گرانقدر انقلاب اسلامی اظهار کرد: شهدا ستارگان درخشان همیشه تاریخ بشریت هستند که همه ما مدیون و مرهون جانفشانی های آنان و خانواده معظم ایشان و جانبازان و آزادگان و ایثارگران عزیزمان در میهن ایران اسلامی هستیم.
وی گفت: عزت، اقتدار، استقلال و امنیت میهن اسلامی مان را مرهون رشادت ها و از خودگذشتگی های جوانان مومن و متدین هستیم که با شهادت و خون پاک خود نهال آسمانی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را آبیاری کردند.
مدیرکل امور مجلس وزارت آموزش و پرورش به نقش بسیار موثر تربیتی ترویج و فرهنگ ایثار و شهادت اشاره کرد و افزود: جوانان و نوجوانان، دانشآموزان و دانشجویان ما باید شهیدان را به عنوان اسوه و الگوی بی بدیل زندگی خویش بشناسند و از منش و روش زندگی آنان درس بیاموزند.
صبوری تصریح کرد: دشمن در اتاق فکر خود با طراحیهای خصمانه و ایدههای شوم خود، به دنبال حذف آموزههای ایثارگری و شهادت در جوامع جبهه مقاومت به ویژه ایران اسلامی است و سند ننگین و استعماری ۲۰۳۰ نمونه و سندی از این افکار پلید دشمنان است که با درایت حکیمانه رهبر معظم انقلاب و هوشیاری ملت بزرگ ایران و آگاهی جامعه بصیر فرهنگیان و دلسوزان فرهنگی کشور نقشه دشمنان خنثی شد.
وی حسن طلیعه و هدیه فرهنگی آغازین دولت سیزدهم به ملت بزرگ و با تمدن ایران اسلامی را ابلاغ قانون لغو اجرای این سند ننگین که پایه های فرهنگی اعتقادی و تربیتی آینده کشور عزیزمان را نشانه گرفته بود برشمرد و تصریح کرد: به نمایندگی از خانواده بزرگ تعلیم و تربیت کشور از آیتالله سید ابراهیم رئیسی ریاست جمهوری اسلامی ایران و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی به جهت ابلاغ این مصوبه مهم و بر زمین ماندن شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکر و قدردانی می کنم.
مدیرکل امور مجلس وزارت آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنان خود به مخاطرات تربیتی و آموزشی تعطیلی مدارس به جهت شیوع بیماری کرونا پرداخت و بیان کرد: وزارت آموزش و پرورش از همان روزهای آغازین شیوع کرونا تلاش کرد آموزش در کشور تعطیل نشود، لذا با همکاری خوب صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران راه اندازی مدرسه تلویزیونی نیز ایجاد و با راه اندازی شبکه داخلی شاد و همچنین توزیع بسته های آموزشی سعی کرد و لطمات آموزشی ناشی از تعطیلی مدارس بکاهند، باید پذیرفت که هیچ چیز جای تعلیم و تربیت حضوری را در محیط آموزشی و کلاس نمیگیرد.
صبوری خاطرنشان کرد: امروز همه ما اعم از مسئولین و والدین دانش آموزان باید به بازگشایی آرام و تدریجی و ایمن مدرسه کمک کنیم.
وی تغییر سبک زندگی و عادات اجتماعی همچون نظم پذیری، سحرخیزی معاشرت با دوستان و مهمتر از همه عادت به فضای مجازی از صدمات ادامه روند تعطیلی مدارس برشمرد و تاکید کرد: همه ما خود را موظف به دوراندیشی و آینده نگری عمیق برای نسل آینده کشور می دانیم و به همین جهت با دستور ریاست محترم جمهور و همکاری خوب وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی واکسیناسیون دانش آموزان آغاز شده و در این مرحله دانش آموزان دوره اول متوسطه و دوم واکسینه شده و سپس با ورود واکسن کودکان به کشور امیدواریم واکسیناسیون دانش آموزان دوره ی ابتدایی نیز آغاز شود.
مدیرکل امور مجلس وزارت آموزش و پرورش در ادامه افزود: آغاز سال تحصیلی و روند آموزشی دانش آموزان از طریق مدرسه تلویزیونی ایران و فضای مجازی شبکه شاد از فردا آغاز میشود و برای بازگشایی مدارس یک سیاست مهم اتخاذ نموده و آن بازگشایی آرام و تدریجی را با اطمینان از سلامتی دانش آموزان است که سلامتی دانش آموزان در آن مهم ترین اولویت ماست.
صبوری در ادامه گفت: سناریوهای مختلفی نیز از قبیل بازگشایی مدارس با جمعیت کم روستایی و عشایری و با رعایت فاصله گذاری اجتماعی مناسب در مرحله اول بازگشایی گروهی و دوره برای مدارس با جمعیت متوسط کرد از دو روش مجازی و حضوری برخوردار خواهند شد و نهایتاً بازگشایی مدارس با جمعیت زیاد در آینده و با کمک و تصمیم انجمن اولیا و مربیان طراحی کردهایم، در این گروه ها از روش حضوری، مجازی و تکمیلی بهرهمند خواهیم شد و نحوه رعایت پروتکل های بهداشتی نیز به مدارس ابلاغ شده و نیازمند همراهی و همکاری والدین و اولیای دانش آموزان خواهد بود.
وی در ادامه ضمن تشکر از همه معلمان و خانواده بزرگ فرهنگیان کشور بیان کرد: معلمان در این دوره در خط مقدم جبهه مبارزه با این بیماری منحوس غیرتمندانه ایستادند و نگذاشتند این بیماری نظام آموزشی و تربیتی کشور را تعطیل کند.
مدیرکل امور مجلس وزارت آموزش و پرورش در ادامه یادآور شد: همه مردم و مسئولان قدرشناس تلاش این عزیزان هستند، خوشبختانه هفته گذشته نیز با نهایی شدن و بررسی لایحه رتبه بندی معلمان این طرح جهت ارائه نظر کلیه نمایندگان در سامانه مجلس بارگذاری و پس از فرصت ۱۰ روزه در نوبت بررسی در صحن مجلس شورای اسلامی قرار گرفت.
صبوری در پایان گفت: این لایحه در آینده منجر به بهبود و ارتقای کیفیت آموزشی و بالا رفتن سطح توانمندی ها و شایستگی های معلمان عزیز و همچنین موجب حفظ شان و منزلت و بهبود معیشت این جامعه فداکار و آیندهساز میهن اسلامی مان خواهد شد.