به گزارش «نماینده» مجتبی یوسفی نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: ما در بحث مدیریت کرونا باید رویه را تغییر دهیم؛ چراکه با این روش فعلی نمیتوان نسبت به مهار و کنترل بیماری کرونا اقدام کرد.
وی افزود: تاکنون حدود ۷۵۰ میلیون دلار اعتبار صرف واردات اقلام مختلف دارویی مربوط به بیماری کرونا شده که طبق اظهارنظر کارشناسان حوزه بهداشت و درمان تأثیری نداشته است.
عضو هیات رئیسه مجلس اظهار داشت: علاوه بر این میلیاردها دلار از صندوق توسعه ملی برای این منظور برداشت شده که طبق شنیدههای من بین ۱۰ تا ۱۲ میلیارد دلار بوده، اما همان طور که گفتم ثمره و نتیجه لازم را نداشته است.
یوسفی خاطرنشان کرد: در بحث کرونا ابتدا در بحث فاصلهگذاری اجتماعی و اعمال تعطیلیها، دولت باید مسائل معیشتی اقشار مختلف از جمله کارگران روزمزد، رانندگان حمل و نقل عمومی مانند تاکسیرانان و ... را مدنظر قرار دهد و روشی که دولت قبل در پیش گرفته بود را کنار بگذارد.
وی افزود: موضوع بعد بحث پرداخت معوقات کادر درمانی است، به هر حال کسانی که نیروی شرکتی در بحث درمان هستند همان کاری را انجام میدهند که نیروی رسمی انجام میدهد، با همان مدرک، اما پرداختی آنها یک چهارم نیروی رسمی است و معوقاتی هم دارند که این مسأله باید اصلاح شود.
عضو هیات رئیسه مجلس اظهار داشت: در بحث پیشگیری ما باید به طور جد اقدام کنیم و در این زمینه تنها خط قرمزی که برای ما وجود دارد، سلامت مردم است.
یوسفی خاطرنشان کرد: واکسنها باید از مرجع و منبع مطمئن تامین شود و ما نباید در بحث واردات واکسن کرونا کشور را به آزمایشگاه تبدیل کنیم.
وی افزود: الان ۷ یا ۸ ماه است که در کشورهای مختلف واکسن کرونا تزریق میشود و برخی از آنها مرحله بالینی خود را طی کردهاند و ما باید ببینیم کدامیک از واکسنها توانسته در کشوری موفق عمل کند و ما باید نسبت به خرید این گونه واکسنها اقدام کنیم.
عضو هیات رئیسه مجلس اظهار داشت: کشور ژاپن اقدام به خرید یک میلیون و ۶۵۰ هزار واکسن از اسپانیا کرد که این واکسنها آلوده بود و مشکلات زیادی را برای کشور ژاپن ایجاد کرد که ما باید دقت لازم را در این زمینه داشته باشیم و اجازه ندهیم که چنین مشکلی دامنگیر کشور شود.