به گزارش «نماینده» مجتبی یوسفی در مورد رشد قیمت شیر برای کاهش کشتار دام مولد گفت: سازمانها، نهادها و وزارتخانه باید شرایط حال را پیش بینی کرده و برای روزهای آینده تصمیم گیری میکردند؛ در طی یکسال اخیر شاهد رشد قیمت کالاهای اساسی و کمبود آنها در بازار بودیم و امروز این گرانیها به شیر و حذف شدن آن از سفرههای مردم رسیده است.
وعدههای بهبود معیشت مردم با اهداف سیاسی ناممکن است
نماینده مردم اهواز، باوی،حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی گفت: زمانیکه نهادههای دامی با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد شد و به نرخ ارز آزاد در اختیار دامپروران و مرغداران قرار گرفت و برخی با وعدههای بهبود شرایط معیشت مردم را با اهداف سیاسی و … به خطر انداخته و برای رسیدن به شرایط مطلوب باید چنین روزهایی را پیش بینی میکردند. گرانیهای اخیر که به کالاهای اساسی رسیده است بدون شک سلامت مردم را به خطر میاندازد.وی ادامه داد: در حال حاضر شاهد دپو حدود ۵ میلیون تن کالای اساسی در بنادر هستیم و حتی برای رسیدن به اهداف سیاسی معیشت مردم به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و وعدههای از همین جنس گره زده و ادامه میدهند.
دو حالت برای گرانی شیر توصیف میشود
عضو کمیسیون عمران در مجلس یادآور شد: در دو حالت کلی میتوان گرانی اقلام اساسی مثل شیر را توصیف کرد، ابتدا تولید کنندگان در جهت تولید با مشکلات اساسی روبرو هستند و برای جبران این کمبود اقدام به افزایش قیمت کالاهای اساسی میکنند. در مرحله بعد نبود حمایتهای دولتی از تولیدکنندگان منجر به گرانی کالاهای اساسی شده است و در این میان برای وزرا اهمیت ندارد تولیدکنندگان مواد اولیه در تولید مشکل دارند و مردم به عنوان مصرف کنندگان توانایی خرید را ندارند و گاهی برای صرفه جویی و به دست آوردن کالاهای ارزان قیمت صفهای عریض و طویل را تشکیل میدهند.عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در پایان خاطر نشان کرد: سوء مدیریتها تاثیرات کلی داشته است،هر دو طرف تولیدکنندگان و مصرف کنندگان ضرر میکنند، در حال حاضر در گرانی شیر و مرغ هم ارز ۴۲۰۰ تومانی پرداخته شده و شاهد گرانی کالاهای اساسی هستیم. این گرانی کالاهای اساسی از پروتئین گرفته تا شیر یک تهدید غذایی برای مردم است که در سایه سوء مدیریتها شدت گرفته است.