به گزارش «نماینده» به نقل از روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، رضا کرمی محمدی با اشاره به اینکه طراحی سیستم ارتباط پایدار شهر تهران با همکاری مشترک با شرکت ارتباط مشترک شهر برای احداث ۱۳۰ دکل خود ایستا انجام شده است، تصریح کرد: تاکنون ۱۰ دکل خود ایستا در پایگاه های مدیریت بحران تهران نصب شده است و با اجرای ۶۰ دکل دیگر تا پایان سال شمار دکل های خود ایستا به ۷۰ خواهد رسید.
کرمی محمدی با بیان اینکه تامین تجهیزات زیر ساختی برای شرایط اضطراری لازم است، عنوان کرد: جانمایی تجهیزاتی مانند دکل های ارتباطی خود ایستا در نقاط مختلف شهر ضروری است تا در زمان زلزله محتمل که حتما برق و شبکه تلفن قطع خواهد شد، بتوان از یک سیستم پایدار ارتباطی برخوردار بود.
او با اشاره به ضرورت برخورداری تهران به ۳۰۰ دکل خود ایستا مخابرات برای تامین ارتباطات پایدار در شرایط وقوع بحران های طبیعی خاطرنشان کرد: در عین حال همچنین این سیستم به منظور برنامه ریزی صحیح و هماهنگی عملیات امداد و نجات در بحران های بزرگ، ایجاد هماهنگی کامل بین سازمان های تخصصی مدیریت بحران و تکیه بر سامانه های ارتباطی جداگانه مترتب بر زیرساخت های سازمانی طراحی شده است.
کرمی محمدی افزود: دکل های غیر خود ایستا مخابرات بعنوان بخشی از زیرساخت های مخابرات ممکن است در سوانح آسیب ببیند و یا با ترافیک بالا عملا از مدار خارج شود، بنابراین باید زیرساخت های مناسب ویژه ارتباطات مدیریت بحران از هم اکنون پیش بینی و تامین شود.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران اضافه کرد: با تامین ارتباط پایدار و امکان پایش لحظه به لحظه حوادث و سوانح ، اطلاع رسانی و هشدار به هنگام به مردم و سازمان های تخصصی فراهم می گردد.
او با بیان اینکه پایگاه های مدیریت بحران مکان های مناسبی برای استقرار دکل های مخابراتی خود ایستا به شمار می آید، گفت: مرحله نصب و راه اندازی دکل های مخابراتی خود ایستا در این پایگاه ها آغاز شده است که با تکمیل آن بخش قابل توجهی از نیازهای ارتباط مخابراتی در زمان بحران تامین خواهد شد.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران افزود: ۱۳۰ نقطه برای راه اندازی اولیه ارتباطات پایدار در زمان بحران و نیز استقرار شبکه شتاب نگاری، سامانه پایش تصویری شهر، سامانه هشدار سریع زمین لرزه و سیستم های اطلاع رسانی میان سازمان های عضو شورای هماهنگی مدیریت بحران شناسایی شده که از این تعداد ۱۱۳ دکل در پایگاه های مدیریت بحران مناطق و مابقی در سایر محل های مناسب نصب می شود و به این ترتیب مدیریت بحران پایتخت از یک شبکه مستقل ارتباط مخابراتی امن و پایدار در زمان بحران برخوردار خواهد شد.