به گزارش «نماینده» شیوا قاسمیپور از نبود آمارهای دقیق و روشن به عنوان یکی از مشکلات پیش روی طرح ساماندهی ساماندهی معلمان دانست و گفت: این نقیصه که سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیز به آن پرداخته به چالشی برای ساماندهی نیروها در نظام آموزشی کشور تبدیل شده است.
نماینده مردم مریوان و سروآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به برخی آمارها درباره وضعیت استخدامی فرهنگیان، گفت: اگر به آمارهای وزارت آموزش و پرورش استناد کنیم، آمارها میگویند ۵۵ درصد معلمان استخدام رسمی، ۲۵ درصد کارکنان تخصصی، ۷ درصد نیروهای حقالتدریس، ۴ درصد اداری و ۶ درصد خدمتگزار هستند.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی با اشاره به برخی انتقادات نسبت به کمبود معلم در نظام آموزشی کشور، خاطرنشان کرد: اگرچه گفته میشود طی سه سال گذشته در مجموع قریب به ۲۶۰ هزار نیرو جذب شدهاند، اما همچنان کمبود نیرو در مقاطع مختلف تحصیلی احساس میشود
وی با اشاره به جذب ۱۷۲ هزار معلم از طریق دانشگاه فرهنگیان و ماده ۲۸، ادامه داد: همچنین بنابر مصوبه مجلس مقرر شد، ۸۰ هزار نفر به استخدام آموزش و پرورش درآیند.
قاسمیپور تاکید کرد: به این ترتیب طی چند سال اخیر بخش زیادی از نیروی انسانی مورد نیاز بدنه آموزش و پرورش به طرق مختلف تامین شده، البته باید برنامهریزیها و سیاست گذاریها به منظور استخدام نیرو و رفع نیاز نظام آموزشی کشور به نیروی انسانی تداوم یابد.
وی یادآور شد: تعیین تکلیف نحوه جذب و استخدام نیروهای فعال در آموزش و پرورش اعم از نیروهای حقالتدریس، نهضتی و پیشدبستانی یکی از مطالبات فرهنگیان است که باید در قالب چارچوبی مدون محقق شود.
عضو هیأت رئیسه کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس تصریح کرد: باید سیاست واحدی در وزارت آموزش و پرورش تعریف و بر مبنای آن معضل چندین ساله استخدام و تبدیل وضعیت بخشی از نیروها حل شده و بیش از این به آینده موکول نشود.