به گزارش «نماینده» علیرضا عباسی، در نشست علنی امروز( ۱۹ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق سالانه خود با گرامیداشت روز جهانی قدس اظهار کرد: حمایت انسانی و اسلامی جمهوری اسلامی ایران از فلسطین مظلوم باعث شد، اسرائیل همان پادگان تروریستی که زمانی نقشه خود را تا نزدیکی مرزهای ایران ترسیم کرده بود، امروز در حصار پایگاه و موشکهای مقاومت اسیر شود که نمونه بارز آن اصابت موشک به نزدیکی پایگاه هستهای دیمونا بود که نشان داد روند زوال این رژیم به روز شمار افتاده است.
حضور گاندوها در داخل دولت قابل انکار نیست
وی با اشاره به انتشار صوت مصاحبه ظریف گفت: متاسفانه در چند هفته اخیر شاهد انتشار مشکوک فایل صوتی از وزیر امور خارجه در باب سیاست خارجی بودیم که نشت این فایل محرمانه گواه این است که حضور گاندوها در داخل دولت قابل انکار نیست. آنچه دشمنان از ایران اسلامی در حوزه سیاست خارجی می خواهند همانا «دیپلماسی انفعالی» و «سازشکارانه» است، که در این میان طرح مسئله ناهماهنگی «دیپلماسی» با «میدان» از جانب بالاترین مقام دستگاه سیاست خارجی برای مقبولیت آن دیپلماسی درمانده، خطایی تاریخی به شمار می آید. تا جایی که وزیر خارجه سابق آمریکا آن را سندی برای وجاهتبخشی ترور سردار شهید سلیمانی معرفی کرد.
وی ادامه داد: جناب آقای ظریف سوال مهم از شما این است که آیا اساساً می شود با گروههای تکفیری از جمله داعش که تنها راهکار آنها ذبح مردم مظلوم و بی گناه منطقه است، مذاکره کرد؟ خوب است بدانید، استراتژی و راهبردهای نظام هم در میدان دیپلماسی و هم در میدان نبرد کاملاً هوشمندانه و مشخص بود، اما چه کنیم؟ چه کنیم که میدان دیپلماسی حاج قاسم نداشت که گوش به فرمان رهبرش باشد تا با تدبیرها و تلاش های مثال زدنی اش نه حق محور مقاومت بلکه حداقل حق مردم ایران را از حلقوم جریان غربی، عبری و عربی بستاند.
عباسی تصریح کرد: آقای ظریف! مردم ایران برای جبران خطای بزرگ شما که تکرار حرف های دولتمردان آمریکایی بود و از یک طرف دشمنان را شاد کرد و از طرف دیگر تعجب و تاسف دوستان و رهبری نظام را در بر داشت، حداقل یک عذرخواهی رسمی از شما طلبکارند.
وی تأکید کرد: اما دولتی که نمیتواند میدان تره بار را مدیریت کند و با سوء مدیریت خود این روزها مرغ هوا و آبزی دریا با مدیریت پشت میزی اش، از فرش به عرش پریدهاست، انتظار دارد، اختیار میدان را هم در دست بگیرد و میدان را هزینه دیپلماسی کند و امروز می خواهد عجولانه و با بی دقتی و بی تدبیری مجددا خسارت محض دیگری را به کشور تحمیل کند.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در ادامه گفت: کشاورزی بخاطر مردمی بودنش جزء بخش هایی از اقتصاد کشور است که مطابق آمارها کمترین آسیب را از تحریم ها متحمل شده است و میتواند پشتوانه خوبی برای اقتصاد مقاومتی و افزایش تولید در کشور باشد، ولی متاسفانه با وجود توانمندی هایی متعددی مثل تنوع فصلی، ژنتیکی، محصولات و همچنین خیل عظیم دانش آموختگان بخش کشاورزی، از ثمرات این ظرفیت عظیم بی بهره مانده است.
وی عنوان کرد: با وجود قوانین مختلف هنوز بهرهوری مناسب در اجزاء مختلف این بخش مشاهده نمی شود، فاصله عملکرد کشاورزان خبره با سایر کشاورزان حتی به ۵ تا ۱۰ برابر نیز میرسد که نشان از عدم رابطه مناسب بین دانشگاه و مزرعه است که منجر به واردات ۱۲ میلیارد دلاری در سال شده است و واردات ۷۰ تا ۱۰۰ درصدی نهادههای کشاورزی و دامی، دانههای روغنی، کنجاله سویا، بذر مصرفی، مرغ لاین و اجداد از قصههای پر غصه بخش کشاورزی است که عمده دلیل آن نه به تحریم ها بلکه به بی برنامگی های؟ ناهماهنگی بین دستگاهها، عدم حمایت مناسب، مانع تراشی ها، سوء مدیریت ها و نبود روحیه جهادی بازمیگردد.
وی با خطاب قرار دادن اقای رئیس جمهور، بیان کرد: مقاومت و اصرار شما در برابر اجرای کامل قانون انتزاع، تولید کنندگان محصولات کشاورزی را بین دو نهاد تصمیم گیر یعنی وزارت جهاد کشاورزی و صمت سرگردان کرده و منجر به آشفتگی در تولید و عرضه محصولات کشاورزی شده است و تشکیل صف های طولانی برای تهیه ارزاق را سبب شده است پس لطفا آدرس غلط ندهید چرا که این موضوع عمدتا به بی تدبیری دولت مربوط است نه تحریم ها.
وی در پایان هم خطاب به روحانی گفت: آقای رئیس جمهور! به عنوان وکیل مردم در خانه ملت، عرض میکنم، ما را در این ۱۰۰ روز آخر به تدبیر شما امیدی نیست ولی امیدواریم با مشارکت گسترده مردم دولتی توانمند، انقلابی با روحیه جهادی مستقر شود تا با توکل به خدا، تلاش و همت دولت جدید حمایت مردم و همت دولت گام دوم انقلاب با سرعت و قدرت بیشتری جهت قوی شدن در همه عرصه ها برداشته شود.