به گزارش «نماینده» عزت اله اکبری تالارپشتی با اشاره به شعار سال ۱۴۰۰ مبنی بر «تولید، پشتیبانیها و مانع زداییها» و اقداماتی که باید در راستای افزایش هرچه بیشتر تولید و فعالیت های ارزش افزوده در پسکرانه بنادر ایران انجام شود، اظهار داشت: در جنگ اقتصادی بی رحمانه آمریکایی ها، «تولید» خط مقدم است و باید در تمامی حوزه ها و در تمامی نقاط کشور به ویژه کانون هایی که توجیه اقتصادی دارند مدنظر قرار گیرد.
وی ادامه داد: دولت اولین مجموعه ای است که باید پشتیبانی از تولید را مدنظر قرار دهد و با توجه به اینکه بیشترین موانع در بخش قوانین و مقررات و نیز تصمیم گیری های اتخاذ شده در راستای صدور بخشنامه ها و دستورالعمل ها وجود دارد، در زمینه موانع زدایی ها گام بلندی بردارد.
*امکانات و زیرساخت های مورد نیاز حوزه بندری و دریایی فراهم شود
رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه موانع اصلی تولید در کشور باید بلافاصله از سر راه برداشته شود، گفت: نباید در مقابل تولید مانع تراشی کرد چراکه دستاور این اتفاق، خسارت به اقتصاد کشور و همسو شدن با دشمنان است و اینگونه منافع مردم پایمال می شود.
اکبری با بیان اینکه کشور ما از نظر موقعیت جغرافیایی در شاهراه بین المللی قرار دارد، تاکید کرد: حوزه بندری و دریایی کشور از ظرفیت فوق العاده ای برخوردار است و به طور حتم با پویایی هرچه بیشتر بنادر می تواند کمک شایانی به افزایش درآمدهای اقتصادی کشور داشته باشد و در این راستا باید امکانات و زیرساخت های مورد نیاز برای فعالیت در حوزه بندری و دریایی فراهم شود.
وی با اشاره به اینکه قوانین لازم و کافی در کشور وجود دارد، خاطرنشان کرد: دولت موانع تولید را احصاء و به مجلس شورای اسلامی در راستای مانع زدایی ها اعلام کند، هرچند که مجلس نیز در این راستا فعالیت خود را آغاز کرده تا شاهد بازکردن گرههای قانونی در راستای تسهیل تولید باشیم.
*امکان استفاده از پسکرانه بنادر در راستای فعالیت های تولیدی
رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در پسکرانه بنادر می توان شاهد ایجاد شهرک های صنعتی، شهرهای فناوری، خدماتی و تولیدی بود، عنوان کرد: بنادر کشور از ظرفیت اقتصادی بسیار عظیمی برخوردار هستند و با ایجاد شرایط و امکانات لازم می توان از پسکرانه آنها در راستای فعالیت های تولیدی و اقتصادی استفاده کرد.
اکبری با اشاره به اینکه با حمایت و پشتیبانی باید ظرفیت اقتصادی بالقوه بنادر را بالفعل کرد، اظهار داشت: با حمایت، استفاده از نیروی انسانی متخصص و جذب سرمایه بخش خصوصی باید درخشش بنادر و پسکرانه بنادر در حوزه تولید را رقم زد و با تعریف پروژه های مختلف اقتصادی، تولیدی، صنعتی، معدنی، خدماتی، ارزش افزوده ای، تجاری و...چرخ اقتصاد کشور را به بهترین شکل ممکن چرخاند.