به گزارش«نماینده» محمد وحیدی با انتقاد از برگزاری زودهنگام آزمون دستیاری پزشکی گفت: آزمون دستیاری پزشکی سالانه در اسفند ماه برای ورود پزشکان عمومی علاقهمند به اخذ مدارک تخصصی برگزار میگردد. این آزمون پله بعدی موفقیت یک پزشک عمومی است برای اینکه بتواند به دوره تخصص برسد.
نماینده مردم بجنورد، مانه، سملقان، جاجرم، گرمه، راز و جرگلان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نامه نگاری دیده بان شفافیت و عدالت جهت بررسی موضوع در دیوان عدالت اداری و همچنین نهاد ریاست جمهوری و وزارت بهداشت در این خصوص افزود: با بررسی تخلف های صورت گرفته در مورد تاریخ و منابع تخصصی این آزمون در زمان مقرر، همگی خبر از رعایت نشدن قانون ۹ ماهه فاصله زمانی بین ابلاغ رسمی منابع آزمون و تاریخ برگزاری آن، عدم رعایت فاصله قانونی حدود یک سال بین تاریخ برگزاری آزمون دوره ۴۷ و دوره ۴۸ است از طرفی تخلفاتی دیگر در خصوص منابع آزمون فشار مضاعفی را بر پزشکان متقاضی شرکت در این آزمون وارد کرده است.
آزمونی که به ضرر پزشکان است
وحیدی تاکید کرد: برگزاری زودهنگام آزمون ۴۸ به ضرر پزشکانی است که در طول یکسال بیشتر وقت خود صرف محافظت از جان بیماران در مبارزه با کرونا گذاشته و به سود برخی داوطلبانی که به هر دلیلی در مراکز بهداشتی و درمانی حضور پیدا نکرده و تمام زمان خود را صرف مطالعه و آمادگی شرکت در آزمون کرده اند.
نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: بسیاری از افرادی که متقاضی شرکت در این آزمون هستند با رویکرد علمی بالا و آگاهی اقدام کردهاند و نیازی نیست با عجله اقدام به برگزاری این آزمون کنیم؛ مگر اینکه رانتی پشت پرده برگزاری این آزمون وجود داشته باشد. این آزمون قرار بود در روز پنجشنبه ۷ اسفند ماه در دانشگاه های علوم پزشکی کشور به طور هماهنگ برگزار گردد ولی به دلیل شرایط فوق حساسی که در کشور وجود دارد وزارت بهداشت متولی اصلی در اطلاعیهای از تعویق در زمان برگزاری آزمون خبر داد و مقرر شده این آزمون روز ۲۰ فروردین ۱۴۰۰ موکول گردید که مجددا به دور از عدالت است.
برگزاری آزمون دستیاری پزشکی حساسیت بالاتری نسبت به کنکور سراسری دارد به دلیل ویژگیهای خاص آن در ادوار گذشته سابقه ابطال هم داشته است
وی یاد آور شد: مطرح شدن دلایلی نظیر شیوع کرونا یا مصادف شدن با ماه مبارک رمضان یا انتخابات ریاست جمهوری، زمان منطقی نیست و با زمان قانونی برگزاری آزمونی که زمان آن باید اوایل تیر ماه ۱۴۰۰ باشد و شایسته نیست مسئولان و متولیان اصلی (وزارت بهداشت و درمان پزشکی) با نادیده گرفتن قانون و حقوق داوطلبان آزمون دستیاری ۴۸ مبنی بر زمان مطالعاتی لازم و بدون دغدغه برای آماده سازی نادیده بگیرند آن هم پزشکانی که در طول یکسال در خط مقدم مبارزه با کرونا بودهاند.
نماینده مجلس یازدهم تاکید کرد: برگزاری آزمون دستیاری پزشکی حساسیت بالاتری نسبت به کنکور سراسری دارد به دلیل ویژگیهای خاص آن در ادوار گذشته سابقه ابطال هم داشته است امیدواریم در برگزاری مشابه با حاشیههای کنکورهای سال ۹۹ را به همراه نداشته باشد و پزشکان قربانی مسائل سیاسی برخی تصمیم گیران نشوند.
نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی در پایان خاطر نشان کرد: مسئولان وزارت بهداشت پی در پی بر خطر افزایش مبتلایان به بیماری کرونا در روزهای آینده تاکید دارند و بی شک پزشکان و کادر درمان به عنوان خط مقدم این مبارزه نباید مجبور شوند در این روزهای حیاتی به بهانه مطالعه برای آزمون سنگر مبارزه با کرونا را ترک کنند؛ شخصا وزیر بهداشت از حقوق این پزشکان دفاع کند.