به گزارش «نماینده» مجتبی یوسفی، با اشاره به مشکلات شرکت مخابرات ایران، گفت: شرکت مخابرات ایران در آبان ماه ۸۸ به بخش خصوصی واگذار شد و کارکنان آن از زیرمجموعه دولت خارج شدند و متأسفانه از آن زمان تاکنون از بازنشستگان مخابرات کشور آنطور که باید و شاید حمایت نمیشود.
وی با بیان اینکه بازنشستگان این شرکت پس از گذشت ۱۱ سال هنوز به حق قانونی خود نرسیدهاند، افزود: طی چند ماه گذشته به همراه نمایندگانی از بازنشستگان مخابرات، با مسئولان صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان برنامه و بودجه و همچنین سازمان اداری و استخدامی کشور درباره مسئله حقوق بازنشستگان جلساتی را برگزار کردیم.
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت رفع مشکلات بازنشستگان، تصریح کرد: شرکت مخابرات ایران پس از واگذاری دچار مشکلاتی شده مبنی بر اینکه آئیننامه پرداخت حق و حقوق بازنشستگان این شرکت به درستی رعایت نمیشود.
یوسفی با اشاره به اینکه این موضوع با پیگیریهای رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در حال بررسی است، گفت: جدولی از طرف رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در این زمینه تدوین و از طرف صندوق بازنشستگی کشوری برای تطبیق گروههای شغلی و متعاقباً همسانسازی برای ذینفعان صندوق کشوری که مطابق اصل ۴۴ قانون اساسی واگذار شده، تدوین شده است.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین بر اساس مواد ۳ و ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری، ذینفعان صندوق کشوری شرکت مخابرات ایران پس از خصوصیسازی، از شمول دستگاههای اجرایی خارج شده است.
وی با انتقاد از اینکه جدول تدوینی از سوی سازمان اداری و استخدامی کشور و ابلاغی از صندوق بازنشستگی کشور عملاً درست نیست، گفت: متأسفانه تمامی ذینفعان و مشترکان صندوق کشوری پس از خصوصیسازی بسیار متضرر شدند.
سخنگوی فراکسیون نیروهای انقلاب اسلامی تصریح کرد: جدول موصوف، موجب تضییع حقوق ۱۷ سازمان و ارگان از جمله بازنشستگان کشوری شرکت مخابرات ایران پس از خصوصیسازی شده است.
یوسفی بیان کرد: با پیگیریهای انجام شده در یک ماه گذشته از معاون اداری و استخدامی و معاونت برنامه و بودجه و سازمان بازنشستگی، هفته آینده بخشی از مطالبات و حقوق بازنشستگان مخابرات کشور پرداخت خواهد شد.
وی تأکید کرد: به منظور حمایت از حقوق بازنشستگان مخابرات، ما درخواست تحقیق و تفحص از سازمان بازنشستگی را تهیه کردهایم تا هر چه سریعتر شاهد کاهش مشکلات بازنشستگان باشیم.