به گزارش «نماینده»، سیدامیرحسین قاضیزاده هاشمی نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به فرمایشات رهبری مبنی بر اینکه یک سال آخر کاری دولت وقت مناسبی است و میتوان کارهای زیادی در این یک سال انجام داد، گفت: اگر بنا بر کار کردن باشد نه تنها در یک سال بلکه در دقیقه و ثانیه میتوان کارهای مؤثری انجام داد.
وی افزود: متاسفانه ما در سیستم اداریمان ارزشی برای زمان قائل نیستیم و همیشه عادت بر این است که وقت را تلف میکنیم که در آینده اتفاقی بیفتد.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اگر بناست در آینده اتفاقی بیفتد باید از همین الان کارش شروع شود و اگر نظام بانکی یا بیمهای ما به عنوان مثال ایراد دارد و ایراداتش باید اصلاح شود باید از همین الان کار اصلاح را شروع کرد و دولت بعد هم باید این رویه اصلاحات را ادامه دهد.
قاضیزاده با اشاره به بخش دیگری از فرمایشات رهبری در بحث پرهیز از واردات بیرویه و حمایت از تولید داخل، خاطرنشان کرد: امروز متاسفانه در موارد مختلف شاهد واردات بیرویه محصولات وکالاها هستیم که تولید آن در داخل انجام میشود که این ضربه به تولید داخل است.
وی افزود: نه تنها وقتی کالایی در داخل تولید میشود نباید آن را وارد کرد بلکه حتی اگر امکان تولید آن در داخل وجود دارد باید این توان بالقوه بالفعل تبدیل شود تا کالای مورد نظر در داخل تولید شود.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: به عنوان مثال شرکت ثامن دارو فاکتور ۸ را به صورت بای تکنولوژی و با هزینه کمتر تولید میکند اما متاسفانه عدهای وارد کننده فاکتور ۸ را حتی بیش از نیاز مصرفی کشور آن هم با کیفیت پایینتر که با پلاسمای انسانی ساخته شده و دارای عوارض نیز هست، با ارز دولتی به کشور وارد کردند و با اعمال فشار و با این توجیه که تاریخ مصرف این محصولات میگذرد سعی در فروش آن در مراکز درمانی دارند.
قاضیزاده خاطرنشان کرد: همانطور که گفتم این واردات فاکتور ۸ آن هم با این کیفیت نازل در حالی است که این محصول دارویی در ثامن دارو با کیفیت بالاتر تولید میشود و واردات بیرویه آن توسط واردکنندگان آن هم با ارز دولتی ۴۲۰۰ تومانی سؤال برانگیز است.
وی افزود: مورد دیگر این است که ما در فصل برداشت برنج میبینیم که ۳۰۰ هزار تن برنج به کشور وارد شده باعث میشود که کشاورز ما آسیب جدی ببیند.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: همین اقدام باعث شده کشاورزان ما ناچار شوند تا بهترین شالیزارهای خود را به ویلا تبدیل کنند و همین مسئله آسیب جدی به تولید برنج در داخل است.
قاضیزاده در پایان خاطرنشان کرد: من نمیدانم مدیران دولتی چه دشمنی با تولید در کشور دارند. من نمیخواهم بگویم فساد در این قضیه اتفاق میافتد اما وقتی این موارد را انسان مشاهده میکند این سؤال و شبهه در ذهنش ایجاد میشود که شاید دستهای پشت پرده وجود دارد.