به گزارش «نماینده» علی کریمی فیروزجایی نماینده بابل در مجلس گفت: تسهیلات حمایتی دولت ازجامعه عشایری و به ویژه دامداران سختکوش کشور در دوران کرونا پایین تر از حد انتظار بود.
وی با اشاره به تلاش جامعه عشایری در تامین فرآورده های گوشتی کشور افزود: در شرایط کرونا که جامعه عشایری آسیب دیدگی اقتصادی جدی دارد، دولت باید چتر حمایتی خود را بر روی آنان بازترکند.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: عشایر و دامداران روستایی عاملان فعال اقتصادی هستند که می توانند با تامین زنجیره تولید و موادغذایی مورد نیاز بخش عمده مشکلات کشور در این ارتباط را برطرف کنند. سالانه ۲۵ درصد گوشت مورد نیاز کشور توسط عشایر غیور تامین می شود.
کریمی فیروزجایی لزوم توجه ویژه دولت به تامین نهاده ها و علوفه مورد نیاز دام عشایر کشور را خواستار شد و افزود: ظرفیت سازی برای تقویت نقش و جایگاه عشایردربخش دام و دامپروری حائز اهمیت است.
وی تصریح کرد: در صورت افزایش سیاستهای حمایتی دولت، عشایر می توانند سالانه ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزارتن گوشت قرمز مورد نیاز کشور را تامین و عرضه کنند.
وی افزود: دولت باید از توان بالای عشایر برای خودکفایی در فرآورده های گوشتی مورد نیاز کشور استفاده کند.
کریمی فیروزجایی بر ضرورت توجه بیشتر به مشکلات جامعه عشایری کشور تاکید کرد و ادامه داد: هم اکنون افزون بر یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در کشور در تشکل های عشایری عضویت دارند.
نماینده مردم بابل بااشاره به اتکای ۷۰ درصدی اقتصاد عشایر کشور به دامپروری گفت : هم اکنون عشایر کشور بابرخورداری از ۲۴ میلیون جمعیت دامی، ۲۵ درصد گوشت قرمز و ۳۵ درصد صنایع دستی را تولید و روانه بازار مصرف می کنند.
رییس فراکسیون عشایری مجلس یازدهم اظهار داشت: نمایندگان عضو فراکسیون عشایری مجلس در تعامل با دولت برای تقویت نقش و جایگاه عشایر در تحولات اقتصادی برنامه ریزی می کنند.