به گزارش «نماینده» متن یادداشت آقای حسن عابدینی به این شرح است:
رئیس جمهور امریکا با انتشار بیانیهای بصورت رسمی از قصدش برای قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروههای تروریستی خبر داد.
این موضوع برای اجرایی شدن دست کم طی یک هفته اینده به طرح در کنگره هم نیاز دارد، اما تا همین حد هم از زوایای گوناگون قابل تحلیل است.
۱- تقارن اقدام امریکا با روز پاسدار که همزمان با ولادت حضرت امام حسین (ع) است بیانگر مسیر درست استکبار ستیزی است که سپاه پاسداران از بدو شکل گیری طی چهار دهه گذشته تاکنون داشته است.
۲- اقدام امریکا مغایر با حقوق بین الملل است، زیرا نمیتوان بخشی از یک کشور مستقل عضو سازمان ملل را تروریستی قلمداد کرد.
۳- اقدام امریکا بحدی در تعارض با عرف بین الملل است که نه فقط همپیمانان سنتی اروپایی کاخ سفید بلکه در کنگره هم مناقشه برانگیز است.
۴- اقدام رئیس جمهور دلال مسلک امریکا یک حرکت تبلیغاتی برای کمک به پیروزی بنیامین نتانیاهو در انتخابات است که روز سه شنبه در اسراییل انجام میشود
۵- انتقال سفارت امریکا از تل اویو به قدس، ضمیمه کردن جولان سوریه به فلسطین اشغالی و اقدام بر ضد سپاه در چارچوب به دست اوردن دل لابی صهیونیست هاست.
۶- رفتار ترامپ در تروریستی قلمداد کردن سپاه استمرار سیاست رهبران پیشین کاخ سفید است که گروهک تروریستی منافقین که دستش تا مرفق به خون ۱۷ هزار ایرانی اغشته است را از فهرست گروههای تروریستی خارج کردند.
۷-ترامپ در حالی جنجال ضد پاسداران راه میاندازد که جهان شاهد ان است که طی ۶ سال گذشته خون پاسداران مانند شهید حججیها، شهید همدانیها، شهید تقویها و صدها شهید دیگر در جهاد با تروریستها در سوریه و عراق و ... ریخته شده است.
۸- ترامپ که مدعی مبارزه با تروریسم است پیشتر بصراحت اذعان داشت که گروه تروریستی تکفیری داعش زاییده دولت امریکا بوده است.
۹- اقدام رئیس جمهور ترامپ انفعالی است، زیرا او معتقد است ۷ تریلیون دلار از جیب مالیات دهندگان امریکایی در غرب اسیا هزینه کرده است، اما هیچ دستاوری نداشته است.
۱۰- ترامپ با این اقدام درصدد انتقام از عاملان رسوایی ناشی از فرود شبانه هواپیمایش با چراغ خاموش در عراق است. مقایسه سفر دزدانه او با سفر رئیس جمهور ایران که با اعلام قبلی در روز روشن انهم سه روزه و دیدار با مقامهای سیاسی، فرهنگی. مذهبی و اقتصادی عراق صورت گرفت برای او بسیار گران امده است ...
۱۱- خصومت با سپاه از ان رو در رهبران کاخ سفید نهادینه شده که علت اصلی شکست راهبردهای امریکا در غرب اسیا قلمداد میشود. راهبردهایی که از تجزیه کشورها تا دولت سازیهای دروغین و از ایجاد ائتلاف با ارتجاع عرب تا ساخت کمربند امنیتی برای رژیم صهیونیستی را شامل میشد.
۱۲- جمهوری اسلامی ایران از توان بازدارندگی کافی برای دفاع راهبردی از منافع ملی برخوردار است، بنابر اگر هنوز عقلایی در هیات حاکمه امریکا باقی مانده اند با ابر رایانهها هزینه خطای محاسباتی ترامپ را گوشزد کنند... د. و نکته آخر هم اینکه جمهوری اسلامی ایران حق اقدام متقابل را برای خویش محفوظ میداند. فرماندهی مرکزی آمریکا در غرب آسیا موسوم به سنتکام و همه نیروهای وابسته به آن را گروه تروریستی و دولت آمریکا را دولت حامی تروریسم قلمداد کردن در این چارچوب قابل تحلیل است.