به گزارش «نماینده» حیدر علی عابدی، دارو و تجهیزات پزشکی، در واکنش به انتشار خبری مبنی بر اینکه ۸۵ درصد داروخانهها وضعیت اقتصادی مطلوبی ندارند، گفت: این واقعیتی انکارناپذیر است، چرا که داروخانهها مدت طولانی موفق نشده بودند که طلب خود را از سازمان تامین اجتماعی دریافت کنند و همین موضوع باعث شده بود که نتوانند مطالبات شرکتهای دارویی را پرداخت کنند و شرکتهای دارویی هم به کارخانههای تولید دارو بدهکار بودند که سیکل معیوبی را ایجاد کرده بود.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: کمیسیون بهداشت و درمان در پی جلساتی که به منظور بررسی وضعیت حوزه دارو برگزار کرد، موفق شد این مشکل را در دو نوبت به صورت ارائه اوراق قرضه و درخواست برای تامین ارز از صندوق توسعه ملی حل کند.
مطالبات حوزه دارو باید تا ۲ ماه آینده تسویه شود
وی تصریح کرد: هماکنون میتوان امیدوار بود که داروخانهها و شرکتهای تولید و توزیع دارو در ۲ ماه آینده، مطالبات خود را به طور کامل دریافت کرده باشند و توان مالی آنها افزایش پیدا کرده باشد.
این نماینده مردم در مجلس دهم، در رابطه با افزایش ۳ برابری نرخ تجهیزات پزشکی یادآورشد: نرخ تجهیزات پزشکی به غیر از مواردی که در داخل تولید میشوند، خواه ناخواه تحت تاثیر تحریمها قرار میگیرند، چرا که واردکنندگان با استفاده از ارز نیمایی این تجهیزات را وارد میکنند.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به اینکه افزایش نرخ تجهیزات پزشکی باعث افزایش نرخ خدمات میشود، تاکید کرد: بیمهها متعهد شدهاند تا هزینههای بیمارن را در هر شرایطی تقبل کنند، بنابراین فشار روی بیمهها خواهد بود که دولت باید آنها را حمایت کند که در نهایت مشکلات گذشته تکرار خواهد شد.