به گزارش«نماینده»، مرتضی الویری در تذکرات پیش از دستور هشتاد و پنجمین جلسه علنی شورای شهر تهران، ری و تجریش اظهار داشت: سال گذشته مصوبه سیاستهای برنامه سوم شهرداری تهران را داشتهایم و زمانبندی ارائه شد و شهرداری موظف شد تا پایان تیر ماه برنامه سوم را تقدیم شورا کند ولی با توجه به تغییرات صورت گرفته در مدیریت شهری این مهم با تاخیر مواجه شد.
وی گفت: امیدواریم شهرداری زمانبندی به هم خورده را دیگر تاخیر ندهد چرا که اتفاقهای تلخی برای شهرداری خواهد افتاد و فرصت نخواهد شد که بودجه سال ۹۸ به تصویب برسد.
الویری گفت: از شهرداری درخواست میکنیم حداکثر تا پایان شهریور ماه برنامه پنجساله سوم شهرداری تهران را ارائه دهد.
همچنین محمدجواد حقشناس در تذکری در صحن شورای شهر، گفت: در جمعه گذشته یکی از برنامههای مفید در کمیته ورزش انام شد و با مشارکت سازمان ورزشی شهرداری تهران چارچوبهایی را برای ورزش همگانی مشخص شد.
وی افزود: ۲۲ خیابان در ۲۲ منطقه تهران شناسایی شده و با بستن تمام خیابانها خودرو و موتورسیکلت در آن خیابان تردد نداشت و در روز جمعه هفته گذشته سه ساعت در اختیار خانوادهها و فرزندانشان قرار گرفت که طرح خیابان ورزشی را اجرایی کند.
حقشناس گفت: این اقدام از کارهای ارزشمندی بود که با پیگیری عضو شورای شهر و کمیته ورزش اجرایی شد.
*افشانی تذکر گرفت
مجید فراهانی رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران در جلسه علنی شورای شهر تهران نسبت به لزوم تحقق کمک به توسعه و تجهیز مدارس مناطق و مشارکت فعال مناطق در آماده سازی مدارس واکنش نشان داد.
وی در این خصوص گفت: همه ما در عبور از برخی معابر شهر تهران با کاشی کاری که حکایت از «ایجاد ساختمان از محل صدی پنج سهم فرهنگ از درآمدهای شهرداری تهران» دارد مواجه می شویم،کاشی کاری که غالباً بر بنای قدیمی مدارس مناطق جنوبی،مرکزی و بعضاً شمالی مشاهده می کنیم که نشان از نقش آفرینی مسئولانه شهرداری در توسعه و فراهم کردن زیرساخت های آموزشی در دهه های گذشته دارد.
فراهانی افزود: شهرداری تهران بر اساس قانون و در مسیر ایفای مسئولیت اجتماعی خویش بر اساس بودجه مصوب سال ۱۳۹۷ شورای اسلامی شهر تهران مکلف است مبلغ ۲۹۶ میلیارد ریال برای «کمک به توسعه و تجهیز مدارس» هزینه نماید و لازم است روند تخصیص و پرداخت نقدینگی به این ردیف در آستانه سال تحصیلی در اولویت قرار گیرد، تا دانش آموزان تهرانی سال تحصیلی جدید را در مدارسی آماده تر و مناسب تر آغاز نمایند.
رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران با تاکید بر اعتبارات سال ۹۷ بیان کرد: بررسی گزارش ابلاغ،تعهد و هزینه اعتبارات سال ۱۳۹۷ تا اول شهریور ماه نشانگر آن است که متاسفانه تنها در ۶ منطقه از ۲۲ منطقه شهر تهران ما شاهد عملکرد و هزینه بخشی از اعتبارات مصوب «کمک به توسعه و تجهیز مدارس» هستیم و در ۵ منطقه نیز هیچ تعهد هزینه ای در اجرای این ردیف بودجه صورت نپذیرفته است.
عضو شورای شهر تهران اضافه کرد: بر همین اساس به عنوان نماینده مردم تهران در اجرای بند ۳ ماده ۷۱ قانون شوراهای اسلامی کشور،درباره « لزوم تحقق کمک به توسعه و تجهیز مدارس مناطق برابر بودجه مصوب سال ۱۳۹۷ و مشارکت فعال مناطق در آماده سازی مدارس برای آغاز سال تحصیلی » به شهرداری تهران تذکر می دهم.
فراهانی در پایان گفت: امیدوارم با اقدام به موقع، موثر و اهتمام افشانی ،شهردار تهران شاهد توجه بیش از پیش به مدارس به عنوان کانون های توسعه مشارکت شهروندان باشیم.