به گزارش«نماینده»، استیضاح علی ربیعی روز گذشته در مجلس شورای اسلامی برگزار شد و در جلسهای نفسگیر و حاشیهساز، وزیر کار از قطار دولت «تدبیر و امید» پیاده شد.
پس از برکناری «ربیعی»، رئیسجمهور موظف است برای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به مدت سه ماه سرپرست انتخاب کند تا وزیر پیشنهادی از سوی او به مجلس شورای اسلامی معرفی شود.
پیش از این«پارس» از تغییر و تحول در دولت بخصوص وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داده بود و اعلام کرد: «پس از مخالفت مجلس با تفکیک وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار است گزینهای جدید برای این وزارتخانه معرفی و از ربیعی در بخش دیگر دولت استفاده شود».
براین اساس شنیده شده بود برخی از مسئولان بلند پایه دولتی، ربیعی را گزینهای مناسب برای معاونت اجرایی رئیس جمهور معرفی کرده بودند اما اکنون که ورق برگشته و ربیعی توسط نمایندگان از ساختمان آزادی خداحافظی کرده، آیا او همچنان تمایلی برای حضور و همکاری در دولت دوازدهم به سکانداری حسن روحانی دارد؟
پارس از منبع آگاه کسب اطلاع کرد، مسئولان بلند پایه دولتی خواهان همکاری ربیعی با دولت هستند به همین جهت به زودی حکم او به عنوان مشاور رئیس جمهور صادر خواهد شد تا با هماهنگی دوطرف روحانی و ربیعی، مسئولیت جدید او در دولت مشخص شود.
به احتمال زیاد وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی از اعضای کابینه معرفی خواهد شد و جمشید انصاری، رئیس سازمان اداری و استخدامی، از گزینه های احتمالی برای این وزارتخانه است.
در صورتی که انصاری از سوی رئیس جمهور به مجلس معرفی شود باید منتظر آرایش جدید درترکیب دولت ماند.
روز گذشته از راهروهای بهارستان نیز شنیده شد، اصلاحطلبان مجلس (فراکسیون امید) از موضع گیری علی لاریجانی در جلسه استیضاح دلخور شدهاند و انتظار همکاری و تعامل بیشتر از رئیس مجلس در جلسه استیضاح ربیعی را داشتند.