به گزارش «نماینده»، سید حسن رسولی در جلسه شورای شهر تهران در بررسی طرح «نظام نامه اجرایی انتخاب حسابرس، راهبری و مدیریت حسابرسی»، افزود: علت ورود کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر به این موضوع، تحقق شعار و راهبرد شفافیت و التزام بخشی به امور مالی است که اعضای شورا در بدو ورود به شورا به آن تاکید کرده اند. ما به دنبال این هستیم که ضمانت اجرایی قوی تر برای نظام حسابرسی که از بازوهای مهم شهرداری ها است، برای شهرداری ها ایجاد کنیم.
وی با بیان اینکه ما به دنبال ایجاد نظام نامه جدید هستیم، اعلام کرد: در حال حاضر سازمان و شرکت های شهرداری بر اساس قانون تجارت و سایر اداره بخش ها بر اساس قانون شهرداری ها اداره می شود؛ ایراد موجود این است که امکان نظارت یکپارچه برای شهرداری وجود ندارد.
خزانه دار شورای شهر تهران همچنین اظهار کرد: این قائله گذاری به دنبال تلفیق این دو نظام است به گونه ای که از ظرفیت های قانونی تجارت، سازمان و شرکت ها حداکثر استفاده شود و امکان حسابرسی تفریغی و تقویت نظارت بر اداره امور مالی تمامی واحدهای وابسته به شهرداری مهیا نیز شود، در حقیقت برای تحقق وعده شورای پنجم؛ یعنی تاسیس نهاد دیوان محاسبات شهری در تلاش هستیم.
وی در بررسی اصلاحیه مصوبه «اصلاحیه نحوه محاسبه تعرفه دفاتر خدمات الکترونیک شهر تهران»، گفت: ایراداتی در این مصوبه وجود دارد برای نمونه با وجود برون سپارسی فعالیت به دفاتر خدمات الکترونیک با توسعه تشکیلاتی مواجه شدیم و این دفاتر محلی برای ایجاد نارضایتی مردم تبدیل شده است.
رسولی همچنین درباره نظر کمیسیون برنامه و بودجه برای افزایش تعرفه ها نیز گفت: نظر کمیسیون افزایش میانگین ۱۲ درصدی تعرفه ها است یعنی بین ۱۰ تا ۱۵ درصد تعرفه ها افزایش یابد.
عضو شورای شهر تهران همچنین درباره مجمع عمومی عادی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه به صورت فوق العاده نیز اظهار کرد: در آخرین جلسه مقرر شد، شهرداری تهران طی لایحه ای اساسنامه جدید شرکت واحد اتوبوسرانی را در مهلت زمان ۳ ماه تهیه و به شورا ارسال کنند که این امر تاکنون محقق نشده از این رو لازم است تا پایان شهریور امسال این اساسنامه تهیه و ارسال شود.